Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Portsmouth" aizsargs varētu pāriet uz "AEK"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Portsmouth" aizsargs varētu pāriet uz "AEK"
Lorēns
Foto: Professional Sport

Grieķijas Superlīgas klubs Atēnu "AEK" vēlas iegādāties "Portsmouth" kluba aizsargu Lorēnu, kurš savas karjeras laikā pārstāvējis arī "Arsenal" un "Sevilla" komandas.

Etame Majers Lorēns piedzimis Spānijā, taču viņš pārstāv Kamerūnas izlasi, pie tam 2000. gadā Sidnejā izcīnīja Olimpisko zeltu (tāpat kā Ārons Nguimbats, kurš agrāk spēlēja "Skonto" sastāvā). Aizsargs aizvadījis gandrīz simts spēles Kamerūnas izlases rindās.

Savas futbolista karjeras laikā aizsargs pārstāvējis tādus klubus kā "Sevilla", "Mallorca", kā arī "Arsenal". 31 gadu vecais aizsargs 2003./2004. gada sezonā tika iekļauts simboliskajā Premjerlīgas izlasē. Šosezon viņam gan tik labi nav gājis, jo viņš "Portsmouth" rindās aizvadījis tikai vienu spēli, tādēļ pats futbolists paziņojis, ka pārcelsies vai nu uz Grieķiju, vai arī uz Turciju.

Par pieredzējušo aizsargu nopietnu interesi izrāda Atēnu "AEK", bet klubiem vēl savā starpā jāvienojas par kompensācijas lielumu. Visticamāk, ka komandām tas izdosies un jau drīzākajā laikā aizsargs pārcelsies uz "AEK", kas Grieķijas čempionātā ieņem ceturto vietu.

Pastiprinājumu meklē arī Superlīgas līdervienība "Olympiakos", kas vēlas savā īpašumā iegūt "Rosenborg" pussargu Aleksandru Teteju. 22 gadus vecais futbolists dzimis Ganā, bet pieņēmis Norvēģijas pilsonību, pamanoties debitēt Norvēģijas izlasē jau 2007. gadā spēle pret Argentīnu. "Rosenborg" vadība gan nevēlas jauno futbolistu pārdot, jau divas reizes atsakoties no "Olympiakos" piedāvājuma, bet izskatās, ka grieķu klubs nepadosies. Zināms, ka "Olympiakos" par futbolistu piedāvāja vairāk kā pusotru miljonu eiro.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

  +2 [+] [-]

, 2009-01-05 00:50, pirms 16 gadiem
Labi sasniegumi un klubi šam gadījušies.