Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Karagunis pagarina līgumu un karjeru beigs ''Panathinaikos'' rindās

Karagunis pagarina līgumu un karjeru beigs ''Panathinaikos'' rindās
Giorgioss Karagunis paraksta jauno līgumu
Foto: pao.gr

Grieķijas izlases un grieķu kluba ''Panathinaikos'' pussargs Giorgioss Karagunis pagarinājis līgumu ar pašreizējo komandu vēl uz trijiem gadiem, kā arī paziņojis, ka karjeru beigs, spēlējot tieši šī kluba rindās.

32 gadus vecais futbolists savas karjeras lielāko daļu pavadījis tieši Atēnu ''Panathinaikos'' rindās. Savulaik (1995. gadā) ''Panathinaikos'' rindās Karagunis uzsāka savu profesionālo karjeru, kur aizvadīja vienu sezonu, bet jau pēc diviem gadiem komandā atgriezās un pavadīja tur nākošos piecus gadus. Pēcāk Grieķijas izlases spēlētājs divas sezonas pavadīja Milānas ''Inter'' un tikpat ilgu laiku arī portugāļu kluba ''Benfica'' rindās. 2007. gadā Karagunis vēlreiz atgriezās ''Panathinaikos''.

Kļuvis zināms, ka pieredzējušais futbolists pagarinājis līgumu ar klubu līdz 2012. gadam un paziņojis, ka vēlas noslēgt karjeru, spēlējot ''Panathinaikos''.
''Pēc vairākiem pavadītiem gadiem šajā komandā, kur es savulaik uzsāku karjeru, esmu nolēmis, ka beigšu to, spēlējot tieši šeit. Esmu ļoti laimīgs par šādu pavērsienu,'' kluba oficiālajā mājaslapā paziņoja grieķu futbolists.

Grieķijas izlasi Karagunis pārstāv kopš 1999. gada, kopumā valstsvienības rindās aizvadot 85 spēles un gūstot sešus vārtus.
Jāpiemin, ka Karagunis bija viens no tiem, kurš 2004. gadā sensacionāli triumfēja Eiropas čempionātā.

Izmantotie resursi:
pao.gr
football.uk.reuters.com

  +1 [+] [-]

, 2009-09-04 22:19, pirms 15 gadiem
prieks. tiešām komandas līderis.