Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

papildināts Turcijā totalizatoru skandāls, aizturēts Ivanova pārstāvētā kluba prezidents

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Turcijā totalizatoru skandāls, aizturēts Ivanova pārstāvētā kluba prezidents
Azizs Jildirims
Foto: TopFoto/Scanpix

Turcijā saistībā ar līdzdalību spēļu sarunāšanā aizturēti vai arestēti aptuveni 30 cilvēki, ieskaitot Stambulas lielkluba „Fenerbahce” prezidentu Azizu Jildirimu un Denisa Ivanova pārstāvetā „Sivasspor” kluba prezidentu Mečnunu Odiakmazu.

Policija Turcijas televīzijai atklājusi, ka aresti veikti sakarā ar spēļu sarunāšanu pagājušās sezonas turnīrā. Arestēto vidū ir vairāku klubu oficiālās personas un arī futbolisti. Kopumā reidi veikti 12 pilsētās.

Pagājušajā sezonā Turcijas čempionātā uzvarēja „Fenerbahce”, bet šī kluba priekšsēdētājs Azizs Jildirims ir viens no arestētajiem. Arestēts arī viņa kolēģis no „Trabzonspor” Nevzats Šakars un „Eskisehirspor” tehniskais direktors Umits Karans. Uzsākta kratīšana „Fenerbahce” kluba telpās.

No arestētajiem futbolistiem nosaukti „Genclerbirligi” uzbrucējs Serkans Čaliks un „Ankaragucu” vārtsargs Serdars Kulbilge”. Izmirā arestēts „Fenerbahce” pussarga Emre Belozoglu brālēns.

Reidi veikti arī Sivasā, kur uz nopratināšanu aizturēts „Sivasspor” kluba prezidents Mečnuns Odiakmazs. Pagājušajā sezonā šajā klubā spēlēja Latvijas izlases aizsargs Deniss Ivanovs, kuram ar klubu vēl ir spēkā esošs līgums.

Viena no aizdomīgajām spēlēm ir 22. maijā līgas pēdējā kārtā notikusī spēle starp „Sivasspor” un „Fenerbahce” (3:4). Ivanovs mačam bija pieteikts, taču laukumā neizgāja.

"Sivasspor" - "Fenerbahce" 3:4 (video)

Raksts papildināts ar pēdējo rindkopu un video.

Izmantotie resursi:
Reuters

  -3 [+] [-]

, 2011-07-03 12:53, pirms 13 gadiem
Kaada jega no raksta kura nekas nav pateikts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-07-03 14:33, pirms 13 gadiem
cerams savos vartos nav sitis

  +2 [+] [-]

, 2011-07-03 16:21, pirms 13 gadiem
skatos to "Aizdomiigo" speeli un nesaprotu ko tur aizdomiigu esmu palaidis garaam. Ok pedejais gols vartsarga tizlums, bet vai patiesi neliekas, ka vareja ielaist tadas situacijas kur pat neviens neparmestu????

     [+] [-]

, 2011-07-03 21:08, pirms 13 gadiem
Ja Sivasā sāksies kādi tālejošāki sūdi, tad Starkovam šis būs ideālais laiks, lai nogrābtu Ivanovu. Bet nu to jau vēl laiks rādīs, kas un kā.