Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ukrainas lielākais sporta portāls: "Mēs par teritorijas nedalāmību"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Ukrainas lielākais sporta portāls: "Mēs par teritorijas nedalāmību"
Ukrainas karogs
Foto: football.ua

Ukrainas lielākais sporta portāls football.ua, kas publicē ziņas krievu valodā, nācis klajā ar paziņojumu, ka ir pret jebkādu Ukrainas teritorijas dalīšanu, bet gan ir par valsts vienotību.

Portāls football.ua ir lielākais Ukrainas sporta portāls, kas publicē futbola ziņas krievu valodā. Sakarā ar valstī notiekošo šis portāls publicējis sekojošu paziņojumu:

- Mēs esam par Ukrainas teritorijas nedalāmību un esam kategoriski pret jebkādiem mēģinājumiem mainīt mūsu valsts šī brīža robežas.

- Esot krievvalodīgam portālam, NEKAD neesam izjutuši spiedienu vai apspiešanu. Tai skaitā to nejūtam arī tagad, kad daži masu mediji noteiktas auditorijas biedē ar "brūno mēri", "banderoviešiem" kā draudu krievvalodīgajiem Ukrainā.

- Portāla redakcija uzskata, ka nekādu draudu krievvalodīgajai iedzīvotāju daļai nav principā. Atskaitot draudus no tiem, kas mēģina destabilizēt situāciju un izmantot to savā labā.

- Uzskatām, ka ir nevietā mēģināt radīt histēriju ap notikumiem Maidanā - it sevišķi, kas attiecas uz mītisko "banderoviešu" nākšanu pie varas un it kā "banderoviešu" savas kārtības ieviešanu un daļas iedzīvotāju apspiešanu atkarībā no teritoriālās piederības.

- Uzskatām, ka šajā situācijā Ukrainas pilsoņiem ir jāaizmirst par visām nesaskaņām saistībā ar iespējamajiem draudiem no ārpuses. Nekādas panikas un histērijas! Slava Ukrainai!

Izmantotie resursi:
Заявление сайта Football.ua — football.ua

Slēpts komentārs: anshmits

     [+] [-]

, 2014-03-03 21:17, pirms 11 gadiem
Par vienu Ukrainu.

     [+] [-]

, 2014-03-03 21:44, pirms 11 gadiem
tāpat kā Latvijas krievi, arī Ukrainas krievi diez vai ir par pievienošanos Krievijai un tās nabadzībai un nolemtībai. Tie droši vien ir tie daži procenti ekstrēmistu kā Lindermans. CIk nu sanācis ar vietējiem krieviem komunicēt, visi ir laimīgi, ka dzīvo Latvijā, nevis Krievijā.
Tīrākā propoganda, provokācijas utt.
Skaidrs piemērs - krieviski rakstošs portāls (atšķirībā gan no mūsu tvnet rus, lol)
anshmits rakstīja: Cilvēki Kijevas daļā un cilvēki Krimas daļā ir kates savās interesēs. Kā tad nedalīt?

  +1 [+] [-]

, 2014-03-03 21:48, pirms 11 gadiem
Bravo!vai no LV krieviem to vareetu sagaidiit?

     [+] [-]

, 2014-03-03 23:09, pirms 11 gadiem
Pārsteigums mazs, bet patīkams!

  -1 [+] [-]

, 2014-03-04 00:55, pirms 11 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: tāpat kā Latvijas krievi, arī Ukrainas krievi diez vai ir par pievienošanos Krievijai un tās nabadzībai un nolemtībai. Tie droši vien ir tie daži procenti ekstrēmistu kā Lindermans. CIk nu sanācis ar vietējiem krieviem komunicēt, visi ir laimīgi, ka dzīvo Latvijā, nevis Krievijā.
Tīrākā propoganda, provokācijas utt.
Skaidrs piemērs - krieviski rakstošs portāls (atšķirībā gan no mūsu tvnet rus, lol)
Tha fuq, turpini lasīt ziņas delfos etc. Krievijā algas un pensijas ir, khekhem, 2,5 reizes lielākas nekā Ukrainā.
Un tas ko es uzrakstīju, nav internetā salasīts, man tuvi ģimenes draugi ir Ukraiņi, pareizticīgie, turklāt, gudri ļaudis.