Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Dnipro" atlaiž galveno treneri

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Dnipro" atlaiž galveno treneri
Foto: AP

Ukrainas futbola kluba "Dnipro" galvenais treneris Oļegs Protasovs kļuvis par pirmo Ukrainas Augstākās līgas treneri šosezon, kurš ticis atlaists no darba.

"Dnipro" šo sezonu uzsāka diezgan nesekmīgi – vietējā čempionātā komanda atradās tikai septītajā (tagad jau piektajā) vietā, bet UEFA kausa izcīņā tika ciesta pamatīga neveiksme mačā ar Šveices klubu “Bellinzona”. Dņepropetrovskas futbola klubs jau ilgāku laiku cenšas kļūt par līdzvērtīgu sāncensi abiem vadošajiem Ukrainas klubiem Kijevas "Dynamo" un Doņeckas "Shakhtar", taču, līdz šim, tas nav izdevies. Komandu šobrīd vada bijušais Protasova asistents Volodimirs Bessonovs, bet, iespējams, ka pie komandas stūres varētu stāties Valērijs Gazajevs vai arī Anatolijs Demjaņenko.

Pats Protasovs vēlējās kļūt par Rumānijas kluba "Cluj" galveno treneri, taču komandas vadība viņam atteica. Ļoti iespējams, ka jau tuvākajā laikā arī kāds cits treneris varētu tikt atlaists no darba, jo problēmas ir vairākām komandām, piemēram, "Shakhtar" vietējā čempionātā atrodas tikai 11. vietā, taču komandas galveno treneri Mirčea Lučesku no atstādināšanas glābj komandas iekļūšana Čempionu līgas grupu turnīrā. Ir aizdomas, ka jau pēc nākamās kārtas jaunus galvenos trenerus sāks meklēt "Tavriya" un "Illichivets" komandu vadības.

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja