Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"AEK" pastiprinās

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"AEK" pastiprinās
Rafiks Džeburs (pa labi)
Foto: SCANPIX SWEDEN

Grieķijas futbola klubs Atēnu "AEK" pēdējā pāreju dienā pastiprinājis savu sastāvu ar diviem futbolistiem – Agustinu Peletjeri, kā arī Rafiku Džeburu.

"AEK" ir bijis viens no aktīvākajiem Grieķijas futbola klubiem vasaras transfēru periodā, jo ir pastiprinājis savu sastāvu ar vairākiem diezgan spilgtiem futbolistiem. Par pēdējiem diviem kļuvuši Rafiks Džeburs un Agustins Peletjeri.

Džeburs līdz šim spēlēja citā grieķu klubā "Panionios", taču pēc lieliskās iepriekšējās sezonas, kurā viņš guva 14 vārtus, par viņu interesi sāka izrādīt Lisabonas "Benfica", taču klubiem neizdevās vienoties savā starpā. Par 24 gadus jauno uzbrucēju lielu interesi izrādījā arī "Panathinaikos", bet arī viņiem neizdevās vienoties ar "Panionios". Sīkāki līguma un pārejas nosacījumi netiek izpausti.

Atēnu kluba rindas papildinājis arī argentīniešu pussargs Agustins Peletjeri, kurš pārstāv vietējo "Lanus". Futbolists tiks izīrēts uz vienu sezonu, pie tam, grieķu klubam ir iespēja viņu vēlāk iegādāties par apmēram 2,5 miljoniem eiro. "Es esmu ļoti priecīgs, ka pievienojos "AEK". Esmu atbraucis uz Eiropu ar lielām cerībām, ceru, ka izdosies veiksmīgi nospēlēt." Starp citu, Peletjeri ir arī Itālijas pase, taču viņš atteicās pārstāvēt Itāliju. 25 gadus vecais pussargs Argentīnas izlasē, līdz šim, nav spēlējis, bet ir parstāvējis U-20 komandu.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com