Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Karpins: ''Vasarā plānojam iegādāties divus līdz četrus spēlētājus''

Karpins: ''Vasarā plānojam iegādāties divus līdz četrus spēlētājus''
Valērjs Karpins
Foto: TopFoto

Krievijas futbola kluba Maskavas ''Spartak'' ģenerāldirektors un galvenais treneris Valērijs Karpins atklājis, ka kluba rindās vasarā varētu parādīties divi līdz četri jauni spēlētāji.

Cik zināms, tad komandā atgriezies bijušais komandas vadītājs Oļegs Romancevs un viņa galvenais pienākums būs konsultēt Valēriju Karpinu. ''Ir lieli mērķi un ambīcijas - atgriezt komandā uzvaras garšu. Jāmēģina atgūt ''Spartak'' spēles stils, tāpēc mēģināšu palīdzēt cik spēju. Mans galvenais uzdevums būs dot padomus treneriem. Palīdzēšu viņam treniņu procesā, lai uzlabotos komandas rezultāti,'' sacīja Romancevs.

Tik tiešām izskatās, ka kopā ar Romancevu Karpins mēģinās izveidot ''Spartak'', kāds tas bija agrāk. ''Jaunu spēlētāju iegādi es nevarētu nosaukt par pastiprinājumu, bet gan par atjaunināšanu, jo to, vai tas ir pastiprinājums mēs redzēsim tikai tad, kad spēlētāji parādīs, uz ko viņi ir spējīgi. Ziemā es teicu, ka komandai pievienosies četri līdz seši spēlētāji, taču tagad nolēmu, ka divi līdz četri. Grūti teikt, kādi tipa spēlētāji būs, bet zinu droši, ka komandai vajag pastiprināt laukuma vidusdaļu,'' krievu laikrakstam sacīja bijušais ''Spartak'' komandas spēlētājs.

Uz jautājumu, vai komanda arī pārdos kādus spēlētājus, Karpins atbildēja apstiprinoši: ''Protams. Neredzu iemeslu tagad nosaukt šo spēlētāju vārdus, taču, ja es pats joprojām būtu spēlētājs un regulāri sēdētu uz soliņa, tad noteikti zinātu, ka komanda ar mani nerēķinās. Bet, ja sēžot uz soliņa, es vēl vēlētos arī spēlēt, tad teiktu aģentam, lai meklē man jaunu klubu. Diemžēl pašreiz situācija ir tāda, ka daudziem ir vienalga. Naudiņu maksā - arī tas ir labi, sēdēšu tālāk,'' piebilda Karpins.

Tiek lēsts, ka ''Spartak'' izrāda interesi par Dānijas kluba ''AC Horsens'' 25 gadus veco brazīliešu uzbrucēju Džilberto Makenu.

Izmantotie resursi:
gazeta.ru

  -1 [+] [-]

, 2009-06-02 15:35, pirms 15 gadiem
iegadasimies Ģimu,Vasju
kamer vadiiba nemainisies...tikmer tajaa klubaa nekas uz labu nevilks..

     [+] [-]

, 2009-06-02 17:36, pirms 15 gadiem
izdrāza to Spartaku stulbā vadība... žēl skatīties. tā jau cik ir drāzuši Spartaku viņa vēsturē, bet nu tagad... visus izpārdeva, aizdzina, jebal, kur tā var..