Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Deņisovs atvainojas un atgriežas "Zenit" lielajā komandā

Agris Suveizda

Deņisovs atvainojas un atgriežas "Zenit" lielajā komandā
Igors Deņisovs
Foto: ITAR TASS/Scanpix

Krievu pussargs Igors Deņisovs atvainojies un beidzot atgriezies Sanktpēterburgas "Zenit" lielajā komandā. Krievijas čempiones galvenais treneris Lučāno Spaleti presē sacīja, ka ir priecīgs par šo notikumu pavērsienu un ka tagad komanda varēs visu atkal sākt no jauna.

"Man bija vajadzīgs laiks, lai apzinātu notikušo. Tajā situācijā rīkojos nepareizi, pakļāvos emocijām un rezultātā nevarēju palīdzēt saviem komandas biedriem un attaisnot mūsu uzticamo līdzjutēju cerības. Man ir līgums, un man tas ir jāatstrādā līdz galam. "Zenit" esmu izaudzis un izveidojies kā profesionālis, un ļoti vēlos dot ieguldījumu savam klubam," teikts Deņisova paziņojumā kluba mājaslapā.

Deņisova atgriešanās gan notika bez galvenā trenera Lučāno Spaleti ziņas. "Šodien saņēmu vēsti no ģenerāldirektora Maksima Mitrofanova, ka notikusi tikšanās starp viņu, Milleru, Djukovu un futbolistu. Tās rezultātā Deņisovs atkal atrodas "Zenit" rīcībā. Visi lieliski zinām šā spēlētāja līmeni un vērtību, tāpēc tā noteikti ir patīkama ziņa. Pats galvenais, ka sākam visu no jauna un Deņisovs atkal ir komandā. Un mēs pie šī jautājuma vairs neatgriezīsimies, it kā nekas nebūtu noticis," sacīja Spaleti.

"Varu jums pastāstīt vienu lietu, kuru jūs nezināt. Vēlos pateikt, ko Halks izdarīja pēc tam, kad Deņisovs tika izslēgts no lielās komandas. Kad Deņisovs tika aizsūtīts pie dublieriem, Halks pienāca pie manis un vaicāja: "Ja aiziešu pie kluba vadības un palūgšu atgriezt Igoru komandā, tas varēs kā ietekmēt situāciju?" Tas ir spilgts piemērs, kas parāda noskaņojumu, kāds bija komandā, un to, ko vēlējās paši puiši. Jūs varējāt zināt vietējo spēlētāju noskaņojumu, jo varējāt ar viņiem kontaktēties. Šaubas varēja būt tikai par mūsu ārzemniekiem, bet domāju, ka ar šo piemēru šaubas tika kliedētas," Spaleti turpināja.

"Pie manis piegāja tieši tas spēlētājus, kura iespaidā, ļoti iespējams, radās šī situācija. Halks atnāca tieši ar šo jautājumu. Jums ir jāsaprot, cik mums situācija ir vienkārša. Esam priecīgi, ka Igors ir atgriezies, un nekādu runu nemaz nevar būt. Spēlētāja līmeni jūs zināt, un domāju, ka esam kļuvuši stiprāki," piebilda Spaleti. Deņisovs no pirmās komandas tika izslēgts pēc tam, kad uzstādīja ultimātu, atsakoties doties laukumā 22.septembra spēlē pret Samāras "Krylya Sovetov" un pieprasot individuālā līguma pārskatīšanu. Iemesls šādam ultimātam acīmredzot bija kluba iespaidīgie tēriņi, par milzu naudu (80 miljoni eiro+algas) nopērkot brazīliešu uzbrucēju Halku un beļģu pussargu Akselu Vitselu.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт ФК «Зенит»
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

  +4 [+] [-]

, 2012-11-01 20:55, pirms 12 gadiem
aizkustinošs stāsts, gluži kā seriālā "Bagātie arī raud"

     [+] [-]

, 2012-11-01 23:12, pirms 12 gadiem
Cerēsim ka arī atgriezīsies uzvaras.........

  +2 [+] [-]

, 2012-11-02 14:49, pirms 12 gadiem
Nu ko tev var pateikt? ';