Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" palaiž Stērlingu uz "Arsenal", bet no Mančestras "United" īrēs un pirks Sančo

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Chelsea" palaiž Stērlingu uz "Arsenal", bet no Mančestras "United" īrēs un pirks Sančo
Džeidons Sančo. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea", kura sastāva milzīgās aprises kļuvušas par populāru joku, pāreju loga pēdējā dienā ieguvis Džeidonu Sančo, kamēr Rahīms Stērlings pametis komandu un uz sezonu pievienojies Londonas "Arsenal".

Pēc tam, kad "Chelsea" jaunais galvenais treneris Enzo Mareska publiski paziņoja, ka Rahīms Stērlings un vēl vairāki futbolisti neiekļaujas viņa plānos par gaidāmo sezonu, 29 gadus vecais spēlētājs atradās jaunas komandas meklējumos. Dienā, kad aizvērās transfēru logs, izdevies panākt vienošanos ar "Arsenal" par īri uz vienu sezonu.

Anglijas izlasē 82 spēles aizvadījušais Stērlings pagājušajā Premjerlīgas sezonā laukumā devās 31 mačā un izcēlās ar astoņiem vārtiem. Viņš "Chelsea" pārstāvēja divus gadus, pirms tam četras reizes ar Mančestras "City" kļūsot par Anglijas čempionu.

Savukārt "Chelsea" pievienojies Džeidons Sančo. Šajā sezonā viņš tiks īrēts, bet darījums iekļauj punktu, kas liks Londonas klubam pēc sezonas iegādāties malējo uzbrucēju. Mančestras "United" par darījumu saņems 20-25 miljonus mārciņu (23,8-29,7 miljoni eiro). 2021. gada jūlijā "United" par Sančo samaksāja 73 miljonus mārciņu (86,8 miljoni eiro), iegādājoties viņu no Dortmundes "Borussia".

Pēc strīda ar galveno treneri Ēriku ten Hagu Sančo tika izmests no pirmās komandas un janvārī devās uz īri Dortmundē. Vasarā Sančo atgriezās Mančestrā, bet netika iekļauts pieteikumā Premjerlīgas pirmajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2024-08-31 09:29, pirms 3 nedēļām
Chelsea ir klaunu komanda. Karma par tiem gadiem, kad pļūtina draudziņš abramovičš krāpās Londonas klubā.

     [+] [-]

, 2024-08-31 10:09, pirms 3 nedēļām
Pandora rakstīja: Chelsea ir klaunu komanda. Karma par tiem gadiem, kad pļūtina draudziņš abramovičš krāpās Londonas klubā.
Ar ko un kā konkrēti tad žīdiņš tur krāpās ?!