Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Sunderland" pēc zaudējuma Mančestras "United" atlaiž galveno treneri

Agris Suveizda

"Sunderland" pēc zaudējuma Mančestras "United" atlaiž galveno treneri
Mārtins O'Nīls savā pēdējā spēlē pie "Sunderland" stūres
Foto: AP/Scanpxi

Anglijas futbola klubs "Sunderland" pēc vakar piedzīvotā zaudējuma pret Mančestras "United" (0:1) nolēma no amata atbrīvot galveno treneri Mārtinu O'Nīlu. "Sunderland" pēdējo astoņu spēļu laikā nav izcīnījusi nevienu uzvaru un reāli pretendē uz izkrišanu no līgas. Pagaidām nav zināms, kas būs O'Nīla aizstājējs.

"Klubs ir šķīries no galvenā trenera Mārtina O'Nīla. Klubs vēlas pateikties Mārtinam un vēl viņam labu nākotnē. Saistībā ar aizstājēju tuvāko dienu laikā tiks veikts paziņojums," sacīts "Sunderland" oficiālajā mājaslapā. Iemesls 61 gadu vecā īra atlaišanai bija kārtējā neveiksme. Vakar ar rezultātu 0:1 "Sunderland" savā laukumā piekāpās pašreizējai Premjerlīgas līderei Mančestras "United", un tā komandai bija jau astotā neuzvarētā spēle pēc kārtas. Vienīgie vārti tika gūti mača 27.minūtē, kad bumbu savos vārtos ieraidīja aizsargs Taituss Brambls.

"Sunderland" pēdējo astoņu spēļu laikā nav nevienas uzvaras un ir tikai trīs punkti. Turnīra tabulā ar 31 punktu tikpat mačos "Sunderland" ieņem 16.vietu un tikai par punktu apsteidz izkrišanas zonu - turklāt "Sunderland" ir aizvadījusi par spēli vairāk. Tiesa, tālu nav arī 12.vietā esošā "Southampton", kas ir vienas uzvaras attālumā. Pēdējo uzvaru "Sunderland" svinēja šā gada 19.janvārī, kad izbraukumā ar rezultātu 3:2 apspēlēja "Wigan".

O'Nīls par "Sunderland" galveno treneri kļuva 2011.gada decembra sākumā un pagājušajā sezonā komandu aizveda līdz 13.vieta Premjerlīgā. Viņa vadībā "Sunderland" Anglijas Premjerlīgā aizvadījusi 56 spēles, izcīnījusi 16 uzvaras un piedzīvojusi 23 zaudējumus. Pirms tam O'Nīls vairākus gadus strādāja citā Premjerlīgas klubā "Aston Villa". Kā potenciālo O'Nīla aizvietotāju masu mediji min daudzus futbola speciālistus, taču bukmeikeru favorīts esot Paolo Di Kanio.

Izmantotie resursi:
SAFC - Home

     [+] [-]

, 2013-03-31 16:07, pirms 11 gadiem
gudbai

     [+] [-]

, 2013-03-31 16:24, pirms 11 gadiem
zheel labs treneris
n-tos gadus Astonu tureeja top 6
es domaaju pasteidzaas un veel nedaudz pirms sezonas beigaam var daargi izmaksaat
veiksmi Martinam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-31 18:07, pirms 11 gadiem
starkova vietaa

     [+] [-]

, 2013-04-01 01:27, pirms 11 gadiem
aizstājējs jau atrasts vietā-Paulo Di Canio