Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

ASV biznesmenis grib pirkt grūtībās esošo Rūnija “Derby County”

Ivars Bācis
Ivars Bācis

ASV biznesmenis grib pirkt grūtībās esošo Rūnija “Derby County”
Kriss Kirhners. Foto:Stan Badz / Slync.io/derbytelegraph.co.uk

ASV biznesmenis Kriss Kirhners vēlas nopirkt Anglijas otras spēcīgākās futbola līgas “Championship” komandu “Derby County”, kuru trenē bijušais Anglijas izlases kapteinis Veins Rūnijs.

Kirhners, kurš ir nodibinājis loģistikas un tehnoloģiju kompāniju “Slync.io”, ir uzrakstījis atklātu vēstuli “Derby County” faniem un atbalstītājiem, darot zināmu savu nopietno vēlmi nopirkt šo futbola klubu.

Dārbijas klubam pēdējā gada laikā ir klājies ļoti grūti. Tam ir ierosināta tiesiskās aizsardzības procesa lieta, kas palīdz klubam pret bankrotu. Pērn decembrī tas neizmaksāja algas spēlētājiem. Radušās problēmas bija par iemeslu, lai klubam atņemtu 12 punktus turnīra tabulā, kā rezultātā “Derby County” atrodas Anglijas futbola līgas čempionāta (nākamā aiz Premjerlīgas – aut.piez.) pēdējā vietā.

Kirhners lūdz, lai Anglijas futbola atbildīgās personas akceptē viņa ierosinājumu par kluba pirkšanu. “Es vēlos respektēt šo procesu. Mana komanda jebkurā gadījumā ir uzsākusi sarunas ar visām iesaistītajām pusēm par to, kā mēs visu uzsāksim,” raksta Kirhners.

Viņš arī īpaši uzsver savas ciešās attiecības ar treneri Veinu Rūniju.

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...
NRK.no – nyheter, tv og radio fra Norge og hele...