Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hikss turpina noraidīt baumas

Andrejs Siliņš

Hikss turpina noraidīt baumas
"Liverpool" īpašnieki
Toms Hikss un Džordžs Gilets
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" līdzīpašnieks Toms Hikss noraidījis kārtējās baumas par iespējamo savu kluba akciju pārdošanu kādiem Dubajas investoriem.

Par "Liverpool" kluba iegādi milzīgu interesi šie Dubajas investori izrāda jau gandrīz gadu. Ik pa laikam uzbango jaunas baumas par to, ka beidzot investori būs pierunājuši amerikāņu īpašniekus pārdot klubu, taču vēlreiz šāda iespējamība tikusi noraidīta, kā absolūti un kategoriski neiespējama.

Hikss kārtējā paziņojumā medijiem atklāj, ka arī šoreiz, tāpat kā visas citas reizes, britu medijos izskanējusī informācija par kluba pārdošanu ir tikai un vienīgi baumas un neatbilst patiesībai.

"Patiesība ir tāda, ka es pats personīgi gan no profesionālā, gan no finansiālā viedokļa esmu sasaistīts ar klubu un tā atbalstītājiem, un es turpināšu savus darbus un pienākumus, cik vien labi spēju gan tagad, gan arī nākotnē," sacīts Hiksa paziņojumā.

Tiesa, Dubajas uzņēmumam teorētiski pastāv cita iespēja iegūt vismaz daļu kluba savā īpašumā - ja tie pierunās otru kluba īpašnieku Džordžu Giletu pārdot savas 50 procentus akcijas.

Izmantotie resursi:
www.liverpoolfc.tv

  +1 [+] [-]

, 2008-02-26 18:25, pirms 17 gadiem
Aij taas baumas... Nu bet shitie opji taa forshi izskataas!

     [+] [-]

, 2008-02-26 23:54, pirms 17 gadiem
Silinj, nevis " kaadi Dubajas investori", bet Emiraatu valdiibas kontroleets investiiciju kantoris, aarkaartiigi nopietns, starp citu, kantoris, ar praktiski neierobezhotiem resursiem...