Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "City" un Spānijas zvaigznei Rodri apstiprināts krustenisko saišu savainojums

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mančestras "City" un Spānijas zvaigznei Rodri apstiprināts krustenisko saišu savainojums
Rodri. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione Mančestras "City" apstiprinājusi, ka centra pussargam Rodri savainotas ceļgala saites. Tomēr konkrēts atlabšanas termiņš pagaidām nav nosaukts.

Rodri bija Spānijas izlases centrālā ass ceļā pretī Eiropas čempionāta titulam. Ņemot vērā vasaras slodzi, Mančestras "City" viņu pietaupīja jaunās sezonas ievadā. Duelis pret Londonas "Arsenal" bija pirmais, kurā pussargs devās pamatsastāvā, taču 21. minūtē viņu savainojuma dēļ nācās nomainīt. Pirms stūra sitiena Rodri sadūrās ar Tomasu Pārtiju.

Pēc Mančestrā veiktajām pārbaudēm Rodri devies uz dzimto Spāniju, lai uzklausītu arī citu ārstu viedokļus. "City" šodien izplatījusi paziņojumu, apstiprinot, ka traumētas krusteniskās saites, taču joprojām notiek izmeklējumi, lai noteiktu savainojuma nopietnību un iezīmētu atlabšanas termiņu.

Galvenais treneris Peps Gvardiola vakar izteicās, ka situācija neizskatās laba, bet viņš pauda cerību, ka Rodri nenāksies izlaist visu sezonu. Kamēr nav zināma konkrēta diagnoze, nav zināms arī operācijas tips, pauda Gvardiola.

Rodri nozīme lieliski tika nodemonstrēta iepriekšējā sezonā. "City" zaudēja četrās no piecām spēlēm, kurās nācās iztikt bez spāņu pussarga, kamēr ar viņu laukumā tika zaudēta tikai viena no 50 spēlēm. Premjerlīgā "City" nav zaudējusi pēdējās 48 spēlēs, kurās Rodri devies starta sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...
https://www.bbc.com/sport/football/...