Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Veneibls vēlas citus nosacījumus

Andrejs Siliņš

Veneibls vēlas citus nosacījumus
Terijs Veneibls
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Newcastle United" vadības piedāvātie līguma nosacījumi neapmierina Teriju Veneiblu, kurš bija noskatīts komandas galvenā trenera amatam, taču sarunas turpināsies.

Jau vēstījām, ka Veneibls ar kluba vadību bija tikušies jau divas dienas pēc kārtas, lai pārspriestu nianses un nosacījumus pirms līguma noslēgšanas. Veneibls ir labs "Newcastle" direktora Denisa Vaiza draugs, tāpēc bija sagaidāms, ka problēmas neradīsies. Taču radās.

"Newcastle" trenerim vēlas piedāvāt līgumu ar samaksu par novadītajām spēlēm, taču 65 gadus vecais bijušais Anglijas izlases vadonis nav ar mieru parakstīties uz tādiem nosacījumiem - Veneibls vēlas ilgtermiņa līgumu. Domājams, ka sarunas turpināsies, taču to, kad uzzināsim jaunā "Newcastle" trenera vārdu, grūti prognozēt.

Izmantotie resursi:
bbc.com

     [+] [-]

, 2008-09-25 23:24, pirms 16 gadiem
Tas "Keshlijs" nolaidiis klubu liidz championship liimenim... pagajusho sezon glabejs bija Keegans... shosezon diezvai notiks briinumi!!!

     [+] [-]

, 2008-09-26 14:17, pirms 16 gadiem
gan jau ka nenolaidiis tik zemu klubu, burtiski klubamnav kur zemaak krist vairs, celš ir tikai uz augšu, shis jau ir liels klubs, gan izkeparosies tik vajag sakariigu treneri.

     [+] [-]

, 2008-09-26 15:49, pirms 16 gadiem
Sen neesmu šo manījis futbola apritē!