Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vengers: "Vainojiet mani!"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vengers: "Vainojiet mani!"
Arsēns Vengers
Foto: PA Wire/Scanpix

Pēc vakardienas zaudējuma izbraukumā ar 1:2 pret "Bolton" cerības uz Premjerlīgas titulu beidzot atmetis "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers, kura vadībā Londonas komanda pēdējo trofeju izcīnīja 2005. gadā.

Pēc vakardienas zaudējuma, kurā "Arsenal" otros vārtus ielaida pēdējā minūtē, kārtējo reizi netiekot galā ar pretinieku izspēlēto standartsituāciju – vārtus ar galvu pēc stūra sitiena guva Tamirs Koens. Londonieši no Premjerlīgas līderes "Manchester United" atpaliek deviņus punktus, bet jāspēlē vairs tikai četras spēles. "Arsenal" izredzes izcīnīt titulu ir mikroskopiskas, to beidzot saprot arī komandas galvenais treneris Arsēns Vengers.

Franču futbola speciālists pēc vakardienas neveiksmes apzinās, ka arī šogad viņa komandai titulu nebūs un zina, kas pie tā vainīgs: "Spēlētāji bija lieliski visu sezonu. Ja kāds jāvaino, tad tas esmu es. Līdz pēdējai spēlei jāatdod visi spēki, taču saprotam, ka iespējas izcīnīt titulu ir minimālas. Grūti pieņemt to, kādā veidā šodien zaudējām, jo atdevām visu, kas mums bija, bet zaudējām. Mums bija iespējas uzvarēt, neizmantojām un jau atkal vāji nospēlējām stūra sitienu izspēlē."

"Spēlētāji cīnījušies vareni, bet pēdējā spēle ļoti labi raksturo mūsu sezonu – kvalitatīva spēle, bet netiekam atalgoti par veiktajām pūlēm," teica Vengers, atzīstot, ka zaudējums Līgas kausā pret "Birmingham" atstājis pamatīgu iespaidu uz spēlētājiem. "Toreiz zaudējām pēdējā minūtē, un tas ar mums noticis vairākas reizes šajā sezonā. Sezonas beigu daļas fiasko vēl sāpīgāku padara apstāklis, ka pēdējās spēles mums bija vieglākās pēdējo sezonu laiku. Neizmantojām savas iespējas, jāatzīst, ka mums pietrūkst pieredzes, brieduma un miera sajūtas svarīgās situācijās."

"Arsenal" pēdējo titulu izcīnīja 2005. gada maijā, kad Anglijas kausā apspēlēja "Manchester United", bet, šogad pamatoti cerot uz vismaz diviem tituliem, tai skaitā Premjerlīgas, atkal jāpaliek tukšā.

Izmantotie resursi:
BBC

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-04-25 11:45, pirms 13 gadiem
droši vien daudzi klubi berzē rokas un gaida to brīdi, kad Vengers kļūs pieejams viņiem. Izcils treneris!

  -2 [+] [-]

, 2011-04-25 11:59, pirms 13 gadiem
nu ko Arsenal beidz cinu par titulu vel tikai 2 M.U - Chelsea
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-04-25 12:58, pirms 13 gadiem
Budenjūns rakstīja: Kaut Vengers netiktu atlaists, jo itkā nākamais treneris varētu izcinīt titulus bet tas būtu Vengera nopelns, jo viņš ir izaudzinājis visus šos jaunos spēlētājus kuri tuvākājās sezonās rādīs pasaules labāko futbolu.
Kaut nu mēs būtu mūžīgi jauni.

  +1 [+] [-]

, 2011-04-25 13:00, pirms 13 gadiem
aizver muti rakstīja: Manchester United saņems kārtējo titulu un pamatoti. Ļoti stabila sezona, ja neskaita pāris brāķus sezonas otrajā pusē. Tomēr tāda sajūta, ka visiem favorītiem sezonas otrā puse ir bijusi kā pa kalniem.
Nu laikam visi jau ir piemirsuši, kā United sezonas sākumā izlaida uzvarētas spēles, kā piemēram pret Everton un Fulham... Jā, United ilgu laiku nezaudēja nevienu spēli, bet sezonas sākums bija vienkārši murgains, īpaši jau izbraukuma spēlēs. Ar to gribu teikt, ka visiem potenciālajiem čempionāta līderiem sezona pagāja kā pa viļņiem, bet MU noteikti ir bijusi visstabilākā komanda visas sezonas garumā. Kas zin, iespējams ja nebūtu pirms jaunā gada tās laika kataklizmas un spēle pret Chelsea būtu notikusi paredzētajā laikā, MU jau būtu čempioni. Bet no otras puses visu cieņu arī Chelsea, kuri neskatoties uz nepieredzētu bedri sezonas vidū joprojām saglabā reālas iespējas cīnīties par 1.vietu! Katrā ziņā noteikti saglabās 2.vietu...

  -2 [+] [-]

, 2011-04-25 13:11, pirms 13 gadiem
Venger, vainīgs esi tu.

  +4 [+] [-]

, 2011-04-25 13:30, pirms 13 gadiem
Budenjūns rakstīja: Kaut Vengers netiktu atlaists, jo itkā nākamais treneris varētu izcinīt titulus bet tas būtu Vengera nopelns, jo viņš ir izaudzinājis visus šos jaunos spēlētājus kuri tuvākājās sezonās rādīs pasaules labāko futbolu.
Tu laikam piedzimi vakar, Arsenal ne pirmo sezonu ir "jaunie un perspektīvie". Kad tad viņi vienreiz sāks rādīt to pasaules labāko futbolu?

  -1 [+] [-]

, 2011-04-25 14:28, pirms 13 gadiem
Arsēn, pie visa vainīgs esi tu! Būtu Rudņevu nopircis, nezaudētu Bolton!

     [+] [-]

, 2011-04-25 15:39, pirms 13 gadiem
Aizsardziiba un pieredze, vieniigie skeershli, ja neskaita Man U, he he...

     [+] [-]

, 2011-04-25 17:32, pirms 13 gadiem
Peec Carling Cap finaala sapratu ,kad Arsenalam nebuus nekaadas trofejas shogad.Veel pateicoties divam tiesneshu "supertiesashanaam",pret Newcastle united un Barcelona, kas atstaaja pamatiigu psihologisku iespidu.
Jaatdziist, kad aizsardziiba bija drausmiiga gandriiz visaa sezonas garumaa.Tas ir pats galvenais kas ir jasakaarto vasaras transfeeraa,un iespeejams jalauj Fabrigasam doties uz siltajaam zemeez,kameer par viu veel labi maksaa.Iisteniibaa shii sezona vina izspildiijumaa,man likaas viss vaajaakaa,peedeejo 3 sezonu laikaa.Pret Barcelona speeleejot vispaar likaas, kad vins nesaprot, kas ir jaadara,apjucis visas 90 min.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-04-25 19:15, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Kas vispār notiek ar Vermālenu? Kad šis varēs spēlēt?
Atsacis pinus trenninus,bet sciet, kad shosezon nespeelees.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-04-26 11:02, pirms 13 gadiem
Vajag Thierry Henry nopirkt.