Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" nedienas ar savainojumiem

Andrejs Siliņš

"Chelsea" nedienas ar savainojumiem
Spēlē pret "Blackburn" Petrs Čehs laukumu
spēja atstāt tikai ar komandas ārsta palīdzību.
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" čehu vārtsargs Petrs Čehs šodien uzzinās, vai spēlē pret "Blackburn" (1:0) gūtais gurna savainojums netraucēs futbolistam kādu laiku spēlēt futbolu.

Iespējamais Čeha aizvietotājs "Chelsea" vārtos Karlo Kudičini arī šobrīd ir savainots, tiesa, tas varētu nebūt tik nopietni un drīz vārtsargs varētu atgriezties. Londonas klubam ir problēmas arī ar superzvaigznēm - kapteinis un aizsardzības balsts Džons Terijs un uzbrukuma līderis Didjē Drogba ir savainoto vidū. Tāpat janvārī Romāna Abramoviča klubam nāksies iztikt bez saviem āfrikāņu spēlētājiem, jo tiem jāpiedālās Āfrikas Nāciju kausa izcīņā savu izlašu sastāvos.

"Nevaru teikt, ka bez Čeha klāsies viegli, ja tā notiks," sacīja "Chelsea" galvenais treneris Āvrams Grants. "Tik ilgi spēlēt, kad ir tik daudz savainoto - man tas nemaz nepatīk. Bet lietas labā neko nevaru darīt."

Tāpat Grants pastāstīja, ka vēlējies Čehu nomainīt jau ātrāk spēlē pret "Blackburn", lai pasaudzētu spēlētāju, taču pats vārtsargs lūdzis, lai to patur laukumā vēl uz kādām minūtēm piecām, lai redzētu, cik nopietns ir šis savainojums. Čeha vietā vārtos stājās portugāļu vārtsargs Hilario un spēles beigās pat glāba komandu no vārtu zaudējuma, ko atzīmē arī Grants: "Hilario tas bija grūti iesaistīties tādā spēlē kā šī, bet viņš nospēlēja ļoti labi un pašās beigās atvairīja bīstamu sitienu."

Šobrīd "Chelsea" Premjerlīgas turnīra tabulā ieņem trešo vietu, no līderiem cita galvaspilsētas kluba "Arsenal" atpaliekot par sešiem, bet no vicelīderiem pašreizējiem čempioniem "Manchester United" - par pieciem punktiem.

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-12-24 13:16, pirms 16 gadiem
nja. cehs sosezon jau 2 reiz savainots.

Terrys arii 2o ja ne pat 3o reizi sosezon..

tikko atgriezas no traumam essiens, ballaks, carvalhio...

didi,cudicini, malouda ar..svaainoti.. makelele ar..
zeel..

  +1 [+] [-]

, 2007-12-24 13:19, pirms 16 gadiem
Chelsa ? palasi vēlreiz, rakstā daudz kļūdu !

  +3 [+] [-]

, 2007-12-24 13:19, pirms 16 gadiem
jipii labak pakluse nevis kko te muldi...

nepatik nekomente,

teu vēl mātes piens uz lupaam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-24 14:12, pirms 16 gadiem
man ir taadas aizdomas, ka liidz ar sho traumu, Chelsea ir atskaitaami no ciinjas par EPL titulu (lai cik te dazam tas saapiigi izklausiitos ). Buusu stipri paarsteigts, ja tomeer taa nebuus un Chelsea turpinaas kraat punktus pat bez visiem siem speeleetaajiem....driiz jau arii Aafrikas Naaciju kauss buus... Veelu veiksmi, jo taada jums buus vajadziiga!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-24 14:30, pirms 16 gadiem
Shevam visas iespējas

  +1 [+] [-]

, 2007-12-24 16:41, pirms 16 gadiem
Abramovicham tagad būs iemesls iepirkt kādu pārīti zvaigžņu

  -3 [+] [-]

, 2007-12-24 23:20, pirms 16 gadiem
Eu, a kāds sakars traumām ar Āfrikas čempi?

     [+] [-]

, 2007-12-25 09:29, pirms 16 gadiem
labi ka Aabrams pats nav savainots!