Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Anglijas Līgas kauss: ''Aston Villa'' un ''Norwich'' grauj, ''Everton'' izglābjas

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Anglijas Līgas kauss: ''Aston Villa'' un ''Norwich'' grauj, ''Everton'' izglābjas
Kamerons Arčers atzīmē trešo vārtu guvumu. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Līgas kausa otrajā kārtā ''Aston Villa'' un ''Norwich'' sagrāva attiecīgi ''Barrow'' un ''Bournemouth'', bet ''Everton'' mazākumā izrāva uzvaru pret ''Championship'' komandu ''Huddersfield''. Vulverhemptonas ''Wanderers'' izcīnīja pirmo uzvaru jaunā trenera Brunu Laži vadībā, ar 4:0 sagraujot Notingemas ''Forest''.

Birmingemas ''Aston Villa'' šovakar Anglijas Līgas kausa ietvaros sagrāva ''League Two'' jeb pēc spēka ceturtās līgas komandu ''Barrow'' ar 6:0. Ar hat-trick izcēlās 20 gadus vecais angļu uzbrucējs Kamerons Arčers. Ar tādu pašu rezultātu panākumu izcīnīja arī ''Norwich'', kas negaidīti sagrāva ''Bournemouth''. Noričas kluba rindās pa dublim amerikānim Džošua Sargentam un grieķim Kristosam Colim. Amerikānim tie bija pirmie vārti ''Norwich'' rindās, bet grieķis rezultatīvi piespēlēja trešajā un sestajā vārtu guvumā.

Citā mačā Liverpūles ''Everton'' 59. minūtē nonāca mazākumā, kad sarkano kartīti izpelnījās Moize Kīns, bet tik un tā spēja izcīnīt panākumu, pateicoties Androsa Taunsenda vārtiem mača 80. minūtē, pret ''Championship'' vienību ''Huddersfield'' - 2:1. Anglijas Premjerlīgas jaunpienācēja ''Brentford'' spēles noslēdzošajās 30 minūtēs guva trīs vārtus un ar 3:1 sakāva ''League Two'' klubu ''Forest Green''. Līdzīgs scenārijs bija arī mačā Līdsā, kur vietējā Premjerlīgas komanda ''United'' pirmos vārtus guva vien 79. minūtē, izceļoties Anglijas izlases pussargam Kalvinam Filipsam, un ar 3:0 pieveica ''Crewe'', kas spēlē ''League One''.

Divu Premjerlīgas komandu duelī ''Watford'' 86. minūtē izrāva uzvaru pret ''Crystal Palace''. Uzvaras vārtus guva Ešlijs Flečers. Komfortablāku uzvaru izcīnīja Braitonas komanda, kas guva vārtus abu puslaiku ievadā, ar 2:0 pieveicot ''Cardiff''. Vulverhemptonas ''Wanderers'' ar 4:0 sagrāva Notingemas ''Forest'', izcīnot pirmo uzvaru oficiālā mačā jaunā trenera Brunu Laži vadībā.

Rītvakar Anglijas Līgas kausa trešā kārta tiks noslēgta ar trīs spēlēm: Ņūkāslas ''United'' savā laukumā uzņems ''Burnley'', ''Southampton'' izbraukumā cīnīsies pret ''Newport'', bet Londonas ''Arsenal'' aizvadīs spēli pret ''West Bromwich Albion''.

Anglijas Līgas kauss, 1/32-fināli 24. augustā

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Norwich - Bournemouth6:0Millwall - Cambridge United3:1
Oldham - Accrington1:0Morecambe - Preston2:4
Swansea - Plymouth4:1Northampton - AFC Wimbledon0:1
Barrow - Aston Villa0:6QPR - Oxford United2:0
Birmingham - Fulham0:2Sheffield United - Derby2:1
Blackpool - Sunderland2:3Shrewsbury - Rochdale0:2
Brentford - Forest Green3:1Stevenage - Wycombe2:3
Cardiff - Brighton0:2Stoke City - Doncaster2:0
Gillingham - Cheltenham1:2Watford - Crystal Palace1:0
Huddersfield - Everton1:2Wigan Athletic - Bolton1:0
Leeds United - Crewe3:0Nottingham Forest - Wolverhampton0:4