Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Toress: ''Svarīgāk, ka ''Chelsea'' uzvar, nevis es gūstu vārtus''

Toress: ''Svarīgāk, ka ''Chelsea'' uzvar, nevis es gūstu vārtus''
Fernando Toress
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas ''Chelsea'' uzbrucējs Fernando Toress ir pārliecināts, ka jau drīzumā viņš gūs pirmos vārtus aristokrātu rindās, piebilstot, ka tiekšanās pēc šī mērķa viņu neietekmē negatīvi.

Kā zināms, 27 gadus vecais Spānijas izlases spēlētājs Karlo Ančeloti trenētajai komandai pievienojās janvāra transfēru perioda laikā, kad par 50 miljoniem sterliņu mārciņām (Anglijas transfēru rekords) pārnāca no ''Liverpool'', kur viņš aizvadīja četras ar pusi sezonas. Toress joprojām vēl nav guvis vārtus ''Chelsea'' rindās (kopumā septiņi mači), taču spēlētājs par to diez ko nebēdā, jo ir pārliecināts, ka jau drīzumā atgūs vārtu gūšanas garšu un atklās savu kontu arī šīs komandas sastāvā. Tāpat spāņu futbolists piebilda, ka daudz svarīgāk ir, ka komanda uzvar, nevis tas, ka viņš gūst vai negūst vārtus.

''Neesmu noraizējies par to, ka vēl neesmu guvis savus pirmos vārtus ''Chelsea'' rindās. Tas ir tikai tāds fakts statistikai, ne man. Esmu pārliecināts, ka drīzumā būs vārti, taču daudz svarīgāk komandai ir uzvara, nevis, ka es gūstu vārtus,'' iesāk Toress. Tāpat Londonas kluba uzbrucējs tic, ka ''Chelsea'' joprojām ir iespēja kļūt par čempioni, ņemot vērā to, ka no līderes ''Manchester United'' tā atpaliek tikai deviņus punktus, bet aristokrātiem vēl ir viens mačs rezervē. ''Ierados šeit, lai izcīnītu titulus un aizvadītu lielāko daļu savas karjeras. Neizslēgšu ''Chelsea'' no cīņas par titulu. Mums joprojām ir iespēja,'' tā spāņu futbolists.

''Runājot par Čempionu līgas ceturtdaļfinālu pret ''Manchester United'', spēles būs ļoti smagas, jo izloze ir vissliktākā, kāda mums varēja trāpīties. Izredzes – 50/50, tāpēc varam tikt arī tālāk. Esmu [Aleksa] Fergusona fans, jo viņš ir treneris, kas allaž cīnās par uzvaru, tāpat kā [Pepe] Gvardiola, [Žozē] Mourinju vai [Rafaels] Benitess. Katram spēlētājam ir prieks strādāt ar tādiem treneriem, kādi šie ir, ņemot vērā viņu panākumus,'' piebilda Toress.

Pašreiz Toress pašreiz atrodas kopā ar izlasi, gatavojoties ''Euro 2012'' kvalifikācijas cikla spēlēm pret Čehiju (25.marts, viesos) un Lihtenšteinu (29.marts, mājās). Spānija ar deviņiem punktiem trijos mačos I grupā ieņem 1. vietu.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

1 2 42 komentāri

 +15 [+] [-]

, 2011-03-24 17:56, pirms 13 gadiem
nu pilniigi piekriitu!! kaada jeega iesist hettrik,ja komanda piemeeram zaudee 4:3...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-03-24 18:09, pirms 13 gadiem
Protams, taisnība, bet par viņu samaksāja 50 miljonus Tik par to lai pats atdzītos, ka ir mīkstais!
Slēpts komentārs: imbecile
Slēpts komentārs: fc barcelona the best

     [+] [-]

, 2011-03-24 18:14, pirms 13 gadiem
Ja gūtu pāris vārtus ČL nākamajās pāris spēlēs, gan jau visa kritika aizmirstos, bet tā tikai tāda pļāpāšana. Es nemaz nevaru vilties Toresā, jo tas noticis jau krietnu laiciņu atpakaļ. Šobrīd Fernando mani var tikai patīkami pārsteigt.

  +8 [+] [-]

, 2011-03-24 18:15, pirms 13 gadiem
fc barcelona the best rakstīja: Chelsija iegraabaas-kurtagad 50 ljimaki!
buutu panjeemmushi Perepljotkinu-tas paljubomu 7njos machos buutu ielicis pljutku vaartos! :d
Kur rodas tik intelektuāli cilvēki, kā tu?

  +2 [+] [-]

, 2011-03-24 18:18, pirms 13 gadiem
barto222 rakstīja: Protams, taisnība, bet par viņu samaksāja 50 miljonus Tik par to lai pats atdzītos, ka ir mīkstais!
Nez cik mīksts Tu esi,diez vai kāds par Tevi piedāvā tūkstoti,futbola speciālist.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-03-24 18:28, pirms 13 gadiem
Torress mēģina sevi mierināt, bet diez vai viņš pats tic tam ko saka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-03-24 18:32, pirms 13 gadiem
anyway,Chelsea labaakais pirkums noteikti ir Luizs!! tik energjisku cali sen neesmu redzeejis,un jau paspeejis 2as bankas iebaazt!!!

  +1 [+] [-]

, 2011-03-24 18:34, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Torres tak ir Glory hunters. Kad Liverpool vēl bija spējīgi izcīnīt titulus, tad Torres teica ka viņa sirds pieder Liverpoolei , vai kkā tā. Tgd arī saka, ka atnāca uz Chelsea lai izcīnītu titulus. Nez, ja Chelsea netiks pie kāda titula 2 gadu laikā, ko tad viņš teiks? Drošvien gribēs pamest komandu Lai tad uzreiz iet uz MU vai Barsu un barojās ar tiem tituliem cik uziet
Visu pareizi pateici !

  -3 [+] [-]

, 2011-03-24 18:37, pirms 13 gadiem
Beidz muldēt Tores. Svarīgākais, ka Chelsea un City pakāš un United vinnē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-24 18:52, pirms 13 gadiem
Pats vainīgs, ka aizgāja uz Chelsea. Varēja palikt Liverpūlē, un bliezt vārtus kopā ar Luisu Suarezu (speciāli priekš Hosē: bliezt vārtus šeit domāts ar kājām vai galvu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-03-24 19:03, pirms 13 gadiem
Nu taisnībi it kā jau ir - ja Ančeloti ir apmierināts ar Fernando spēli, tad it kā visam vajadzētu būt o.k.Kā ir realitātē, to mēs visi zinam ( runājot par fanu viedokli ).

Uzbrucējam ir ļoti grūti ielekt komandas taktiskajā shēmā, ja tu neesi aizvadījis pirmssezonu ar komandu.Tāpēc domāju, ka, ja Torres arī nākamsezon būs zem jebkādas kritikas, tad varēs teikt, ka darījums ir izgāzies.Protams, tas viss neattaisno to, ka viņš nevar iebakstīt vismaz kādu golu tādā klubā, kā Chelsea jau savā pirmajā pussezonā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-03-24 19:39, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Torres tak ir Glory hunters. Kad Liverpool vēl bija spējīgi izcīnīt titulus, tad Torres teica ka viņa sirds pieder Liverpoolei , vai kkā tā. Tgd arī saka, ka atnāca uz Chelsea lai izcīnītu titulus. Nez, ja Chelsea netiks pie kāda titula 2 gadu laikā, ko tad viņš teiks? Drošvien gribēs pamest komandu Lai tad uzreiz iet uz MU vai Barsu un barojās ar tiem tituliem cik uziet
Un kas tur ir tik pārsteidzošs? Futbols viņam ir darbs, loģiski, ka viņš grib naudu un titulus. Turklāt Toress ir leģionārs. Spēlētājs paliek klubā, ja viņu apmierina tā ambīcijas un spēks, kā arī savs algas čeks, vai arī, ja viņš ir lojāls pret klubu. Vai arī abi. Cik leģionāru iedzīvojas klubā, pilsētā un kļūst par savējiem? Ļoti maz. Un arī neieteiktu tik burtiski uztvert intervijās teikto. Profesionāli sportisti tiek mācīti teikt šādas skaistas frāzes (mana sirds pieder šim klubam, mūsu līdzjutēji ir vislabākie, komanda ir lieliska, mikroklimats burvīgs utt), jo līdzjutēji grib tās dzirdēt. Starp citu, tas pats Toress ir teicis, ka sirdī pirmajā vietā viņam vienmēr bijis, ir un būs Atletico.

  +2 [+] [-]

, 2011-03-24 19:42, pirms 13 gadiem
Vienmēr uz šādiem pasaules klases spēlētājiem, it īpaši uzbrucējiem, tiek izdarīts tāds spiediens. Gan jau, ka Toress uz nulles nepaliks. Lai nu kurš, bet viņš zina, kā gūt vārtus.

     [+] [-]

, 2011-03-24 20:38, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Nu es nesaku ka Chelsea ir sūdīgs klubs, un fanoju jau par viņiem ilgi, un man vienalga un to naudu. Fanotu par Chelsea, neskatoties uz visiem tituliem un sasniegumiem.
Vnk šosezon tituli nespīd. Moška CL, bet visticamāk ka pret MU jau izlidos
kāds "visticamāk pret MU izlidos"? tu ko, esi fans vai neesi? redzi kā komanda tagad spēlē. turklāt mēs jau viņus šosezon vienreiz uzvarējām. žēl, ka Benfica šosezon spēlēja ČL, jo tad gan jau Luizs kādu pārīti iesistu. vispār atmet cerības, kaut gan MU pašlaik arī diez ko spoži neiet.

  -3 [+] [-]

, 2011-03-24 20:42, pirms 13 gadiem
nu Toress jau kaut vai pieklājības pēc pie nosauktajiem treneriem varēja pievienot arī Ančeloti ;D

  +1 [+] [-]

, 2011-03-24 21:00, pirms 13 gadiem
Realitāte ir tāda, ka Torress @ Chelsea spēlē ļoti sūdīgi un visi ir situācijas ķīlnieki. Lai nepaliktu par klauniem katrs dara ko var - Abramovičs ir pateicis, ka Torresam jāspēlē (noopirkt pa 50mlj GBP un turēt rezervē nevar); Ančelotti turpina likt viņu laukumā (jo tāds ir uzdevums) un saka, ka Toress izcili pilda spēles uzdevumu (viņš nevaratzīt, ka nav sastāva noteicējs), pats Torress saka, ka viņam nav svarīgi gūt vārtus - galvenais , ka komanda uzvar (kaut gan viņi to parasti izdara, kad Toress ir nomainīts). Tas gan nenozīmē kā situācija nemainīsies. Varbūt, nākamgad ap šo laiku Torress būs PL rezultatīvākais spēlētājs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-24 21:52, pirms 13 gadiem
Kurzemes Patriots rakstīja: Beidz muldēt Tores. Svarīgākais, ka Chelsea un City pakāš un United vinnē
Jā, WHU uzvaras noderētu.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-24 21:55, pirms 13 gadiem
portalegri rakstīja: Pats vainīgs, ka aizgāja uz Chelsea. Varēja palikt Liverpūlē, un bliezt vārtus kopā ar Luisu Suarezu (speciāli priekš Hosē: bliezt vārtus šeit domāts ar kājām vai galvu.
Nu jā, Rūnijs jau ir handbola spečuks uzbrukumā, kamēr Suaress aizsardzībā Bet ja nopietni, tad Suaress "Pool" ir daudz lielāks ieguvums, nekā Toress zaudējums. Luiss Suaress jau pirms PK bija daudz labākā formā kā Fernando.

  +2 [+] [-]

, 2011-03-24 22:09, pirms 13 gadiem
barto222 rakstīja: Protams, taisnība, bet par viņu samaksāja 50 miljonus Tik par to lai pats atdzītos, ka ir mīkstais!
Ko var njemties ap tiem 50 milj? Ne jau Torresam tos samaksaaja, bet Liverpool..

  -2 [+] [-]

, 2011-03-24 22:10, pirms 13 gadiem
nu pareiz,calim tagad tada alga ka nezin kaa teret..lidz ar to ari uz futeni liek miksto

  +1 [+] [-]

, 2011-03-24 22:19, pirms 13 gadiem
viņš saņemsies, es ticu

  -1 [+] [-]

, 2011-03-24 23:31, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Jā, WHU uzvaras noderētu.
Es domāju Mančestru, nevis West Ham

  -1 [+] [-]

, 2011-03-24 23:49, pirms 13 gadiem
Kurzemes Patriots rakstīja: Es domāju Mančestru, nevis West Ham
Kā Tu to vari zināt, ja nedomā?

     [+] [-]

, 2011-03-24 23:50, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Torres tiešām spēlē labi, iesāk uzbrukumus, dod labas piespēles, veido bīstamas situācijas, bet bumba kā neiet vārtos, tā neiet
Pēdējās 3 spēlēs viņam pat nav bijis vārtu gūšanas moments, uzbrukumus viņž īsti neiesāk. Piekrītu, ka pāris pusmomentus viņš rada un dažas labas piespēles pa spēli atdod, bet tas nav viņa līmenis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 42 komentāri