Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Blackburn" līdz sezonas beigām vadīs Stīvs Kīns

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Blackburn" līdz sezonas beigām vadīs Stīvs Kīns
Stīvs Kīns
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Blackburn" šosezon jaunu treneri nemeklēs, darba pienākumu veikšanu uzticot līdzšinējam pagaidu trenerim Stīvam Kīnam.

Jau ziņojām, ka 13. decembrī no amata pārsteidzoši tika atbrīvots Sems Alardaiss. Izrādās, viņam aizvietotājs tā arī nav atrasts, tādējādi līdz sezonas beigām komandu turpinās vadīt līdzšinējais pagaidu treneris Stīvs Kīns.

Kīna vadībā "Blakckburn" nospēlējusi vienu maču (1:1 pret "West Ham"), un kluba jaunais īpašnieks "Venky's Group" pēc vienas vienīgas spēles nolēmis komandas Premjerlīgas likteni uzticēt Kīnam. "Blackburn" pašreiz atrodas 12. vietā, vien sešus punktus virs izkrišanas zonas (18.-20. vieta).

Jaunais treneris sapņaini izteicies, ka var izpildīt kluba īpašnieku uzdevumu sasniegt piekto vietu līgā, neskatoties uz visnotaļ ierobežotiem līdzekļiem futbolistu iegādei. Paredzams, ka janvāru transfēra perioda laikā "Blakckburn" netērēs vairāk par pieciem miljoniem mārciņu.

"Ja mums ir pilns sastāvs un vēl papildus pieci miljoni, ticu, ka varam finišēt Top 10. Jāapsēžas un jāizrunā, kā tie pieci miljoni tiks sadalīti – vai tā ir nauda, kas paredzēta algām un transfēru maksām vai tikai transfēriem. Vai varam ieņemt vietu Top 5? Ja būsim veseli, tad ticu, ka varam," paudis Kīns.

Izmantotie resursi:
AP

     [+] [-]

, 2010-12-23 18:06, pirms 13 gadiem
Wtf Tas ir vnk nesaprotami no vadibas puses Saka vienu un dara kautko ticu!