Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ēriksons netic atlaišanai

Andrejs Siliņš

Ēriksons netic atlaišanai
Svens Gorans Eriksons
Fot: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester City" galvenais treneris Svens Gorans Ēriksons pavēstījis, ka, neskatoties uz dažādām runām, treneris turpinās darbu klubā arī nākamsezon.

"Es nemaz neesmu noraizējies par to, vai palikšu klubā," sacīja zviedru futbola speciālists. "Es ticu, ka arī nākamsezon sēdēšu tai šai pašā krēslā."

"Es saprotu, ka cilvēki nav laimīgi ar to, kā esam spēlējuši sezonas otrajā pusē. Man vērtējums, ņemot visu sezonu kopumā, ir tāds, ka esam parādījuši sevi pat ļoti labi. Domāju, ka no jaunas komandas, kurā daudzi futbolisti nav spēlējuši Premjerlīgā iepriekš, nevar sagaidīt izcilu sniegumu visas sezonas garumā," pārliecināts ir Ēriksons.

"Nedomāju, ka varam sacensties ar "lielā četrinieka" klubiem. Ja esam astotie, devītie, desmitie, tas ir labs rezultāts. Ja tiekam Eirokausos, tas jau ir izcils rezultāts," savu nostāju pauž treneris. "Mums joprojām ir iespējas un, kamēr vien tās būs, mēs par tām cīnīsimies un mēģināsim izmantot."

Izmantotie resursi:
bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-04-21 13:01, pirms 16 gadiem
neskatoties uz atlaišanu, treneris turpinās darbu klubā arī nākamsezon....

  -1 [+] [-]

, 2008-04-21 13:17, pirms 16 gadiem
Atceros ka pirms sezonas Teica ka MC izrkritīs no premjierligas - pēc pārs nedēļām viesiem mutes bija vaļā , kad MC bija ligas pašā augšgalā. būtu pat smieklīgi ja šo atlaistu

     [+] [-]

, 2008-04-21 13:37, pirms 16 gadiem
Tieši pateicoties trenerim Ēriksonam, kurš nesenā pagātnē vadīja Anglijas izlasi, MANCHESTER CITY komanda šogad cīnās par iespēju uzspēlēt Eirokausos! Pašlaik Anglijā tik tiešām trūkst labu pašmāju speciālistu, uz to norāda klaut vai Maklārena neveiksmīgā valstsvienības vadīšana pretī EČ-2008. Lai gan Ēriksona virsvadības lakā Anglijā tika pretrunīgi vērtēts ārzemju treneris futbola dzimtenes komdai, Fābio Kapello arī nav anglis!