Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Everton" nopietni lūko Ben Arfas virzienā

"Everton" nopietni lūko Ben Arfas virzienā
Hatems Ben Arfa
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Everton" nopietni apsver iespēju savas komandas rindas papildināt ar franču uzbrūkošā tipa pussargu Hatemu Ben Arfu, kurš pašreiz pārstāv Francijas klubu "Marseille".

Jau labu laiku klīst runas, ka 22 gadus vecais futbolists, kurš Marseļas klubu pārstāv kopš 2008. gada vasaras, varētu atstāt pašreizējo Francijas vicečempioni, kuras rindās viņš spēlē gaužām reti, pārsvarā izejot laukumā uz maiņu. Pērnā gada izskaņā ļoti nopietnu interesi par jaunā futbolista pakalpojumiem izrādīja grieķu klubs "Olympiacos", kurš par spēlētāja iegādi bija gatavs likt galdā astoņus miljonus eiro. Taču Marseļas kluba vadībai šis piedāvājums šķita nenopietns.

Tāpat decembra vidū parādījās ziņas, ka par Ben Arfu, kurš pirms pāris gadiem, vēl spēlējot ''Lyon'' rindās (2004.-2008.g.), tika uzskatīts par vienu no talantīgākajiem Francijas futbolistiem, interesi izrāda slavenais "Manchester United" ar komandas galveno treneri Aleksu Fergusonu priekšgalā, kurš jau labu laiku seko līdz spēlētāja gaitām.

Šodien angļu mediji vēsta, ka nopietni Ben Arfas virzienā lūko Anglijas Premjerlīgas klubs "Everton", kas jauno francūzi vēlas īrēt līdz šīs sezonas beigām ar iespēju tās noslēgumā Ben Arfu iegādāties pavisam. Taču jau agrāk franču klubs paziņoja, ka izskatīs tikai variantus, kas paredz, ka spēlētājs nevis tiek izīrēts, bet gan uzreiz nopirkts. Tiek lēsts, ka "Everton" kluba pārstāvji pat vakar esot bijuši Marseļā, kur vietējā čempionāta ietvaros "Marseille" savā laukumā tikās ar "Le Mans" (2:1), lai futbolistu pavērotu darbībā. Iespējams, viņiem tas izdevās, jo Ben Arfa spēli uzsāka komandas pamatsastāvā, pavadot laukumā 85. minūtes.

Pēc mača Ben Arfam tika jautāts, vai viņš zināja, ka viņu esot vērojuši "Everton" pārstāvji: "Tiešām? Es joprojām esmu "Marseille" spēlētājs. Ja viņi vēlas mani vērot, lai vēro – tas ir viņu darbs," īss un kodolīgs savā atbildē bija Ben Arfa.

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2010-01-21 19:54, pirms 15 gadiem
Kam viniem Ben Arfu? klubaa jau ir Bilialetdinovs, Osmans, Piinaars + on loan Donavan

  -1 [+] [-]

, 2010-01-21 22:43, pirms 15 gadiem
Būtu reāli labs papildinājums Evertonai. Lai gan es labāk viņu gribētu redzēt United rindās. Everton jau itkā uzbrucēju pietiek, bet labs spēlētājs nekad nav lieks. Domāju, ka Hatems ātri iejustos EPL...

     [+] [-]

, 2010-01-21 22:50, pirms 15 gadiem
Tie būs padsmit miljoni, diez vai Tofijiem tagad tāda nauda ir.. viņiem pašlaik arī citas problēmas, nevar naudu sadabūt priekš jaunā stadiona, būvatļaujas nedod..
Laikam jau Ben Arfa pēc iespējas drīzāk centīsies pamest OM, ja jau konflikts ar treneri, bet šaubos, vai viņš nonāks Everton.