Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" noslēdz līgumu ar Francijas uzbrucēju Nkunkū

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Chelsea" noslēdz līgumu ar Francijas uzbrucēju Nkunkū
Kristofers Nkunkū. Foto: EPA/Scanpix

LETA--PA Media/DPA. Anglijas futbola premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" ir noslēdzis līgumu ar Francijas izlases uzbrucēju Kristoferu Nkunkū.

Tiek ziņots, ka 25 gadus vecais futbolists, kurš vienošanos par pievienošanos klubam noslēdza decembrī, tagad ir noslēdzis līgumu par 63 miljoniem sterliņu mārciņu (73,5 miljoni eiro).

Kopš 2019. gada Nkunkū spēlēja Vācijas Bundeslīgas vienībā "Leipzig".

"Esmu neticami laimīgs, pievienojoties "Chelsea"," klubs citē Nkunkū savā tīmekļa vietnē. "Tika pieliktas lielas pūles, lai klubs mani piesaistītu, un es gaidu tikšanos ar savu jauno treneri un komandas biedriem, kā arī vēlos parādīt "Chelsea" atbalstītājiem, ko es varu izdarīt laukumā."

Nkunkū pagājušajā sezonā "Leipzig" komandā 36 spēlēs guva 23 vārtus.

Spēlētājs ir pirmais lielākais kluba jaunieguvums pēc argentīnieša Maurisio Početino stāšanās Londonas kluba galvenā trenera amatā maija beigās.

No 2015. līdz 2019. gadam Nkunkū atradās Parīzes "Saint-Germain" vienības sistēmā.

Astoņu Francijas izlasē aizvadīto spēļu laikā viņš vārtus nav guvis.

     [+] [-]

, 2023-06-20 16:07, pirms gada
Kur liks pārējos?...

     [+] [-]

, 2023-06-20 17:08, pirms gada
Notirgos...