Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" saņems pusmiljonu lielu kompensāciju par Džerarda savainojumu

Agris Suveizda

"Liverpool" saņems pusmiljonu lielu kompensāciju par Džerarda savainojumu
Stīvens Džerards
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Liverpool" saņems pusmiljonu sterliņu mārciņu lielu kompensāciju, jo kluba kapteinis Stīvens Džerards guva savainojumu izlases pārbaudes spēlē pret Franciju. Džerardam bez futbola nāksies iztikt aptuveni četras nedēļas.

Trešdien pārbaudes spēlē Anglijas izlase savā laukumā ar 1:2 piekāpās Francijai. Lai arī pirms mača starp izlases galveno treneri Fabio Kapello un "Liverpool" bija noruna, ka itāliešu futbola speciālists neliks Džerardam spēlēt vairāk par 60 minūtēm, Kapello šo solījumu neturēja, un tas beidzās ar to, ka Džerards guva savainojumu un 85.minūtē tika nomainīts. Vēlāk noskaidrojās, ka Džerards nespēlēs četras nedēļas. "Liverpool" Kapello rīcība sadusmoja, un klubs pēcāk pieprasīja 500 tūkstošu sterliņu mārciņu lielu kompensāciju, kas ir ekvivalenta Džerarda četru nedēļu algai. Anglijas Futbola savienība apstiprināja, ka "Liverpool" saņems pieprasīto summu.

Tikmēr Kapello presē lika noprast, ka viņš nedomā atvainoties "Liverpool" par Džerarda laicīgu nenomainīšanu: "Savainojumi var gadīties. Mēs centāmies uzvarēt spēli. Viņš [Džerards] ir ļoti svarīgs [komandai], bet vidējā līnijā bija daudz savainojumu. Tādēļ viņš palika laukumā. Es runāšu ar viņu ["Liverpool" galveno treneri Roju Hodžsonu], taču kas man būtu jāpaskaidro?" Tāpat Kapello piebilda, ka Džerarda atrašanās laukumā bija svarīga tādēļ, ka, spēlējot ar tik daudz jauniem spēlētājiem, bija nepieciešami arī pieredzējušie futbolisti, kā Stīvens.

"Pirmajā puslaikā spēlējām bailīgi un bez pārliecības. Zinu, ka šie spēlētāji pārstāv lielus klubus, taču Anglijas izlase ir kas cits. Pavisam kas cits," pēc spēles sacīja Kapello. "Visu laiku lasu, ka man ir jāiespēlē jaunie spēlētāji. Šoreiz es to izdarīju, bet tagad mēs runājam par rezultātu un starpību starp angļu un franču spēlētājiem. Šie jaunie spēlētāji ir Anglijas nākotne. Es viņus vēroju Premjerlīgā un zinu viņu vērtību. Taču man arī ir jāsaprot, kas notiek, kad viņi spēlē kopā ar vecākiem spēlētājiem."

"Domāju, ka daži no šiem jaunajiem futbolistiem spēlēs arī februārī [pret Argentīnu]. Komandā ir jāiekļauj arī jaunie, jo daudzi no viņiem varētu būt manā izlasē arī Eiropas čempionātā," Kapello turpināja. "Neesmu noraizējies. Pirmkārt, mēs atradām tiešām labus spēlētājus, kā Kerols, kurš nākotnē būs nozīmīgs un atlases ciklā varētu aizvadīt vairāk svarīgu spēļu. Citi futbolisti būs labāki nākamajā spēlē. Bez pieredzes nav iespējams laukumā izlaist jaunos spēlētājus un cerēt, ka viņi spēlēs labi."

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News
Goal.com
Yahoo! UK & Ireland Eurosport - Sports News |...

  +2 [+] [-]

, 2010-11-19 15:21, pirms 13 gadiem
Kapello ir ievilcis Anglijas izlasi purvā... Ne rezultāti komandai, ne arī laba atmosfēra komandā.

     [+] [-]

, 2010-11-19 15:40, pirms 13 gadiem
Normāla alga
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Wermahlen

  +4 [+] [-]

, 2010-11-19 19:04, pirms 13 gadiem
Wermahlen rakstīja: 6 miljoni gadā no procenti 80 aiziet savainojumu dziedēšanā un rehabilitācijā! rodas jautājums vai ir vērts riskēt ar savu veselību un dzīvību par nieka 6 kk vai sēdēt kā Šlesers saeimā kasīt pautus un neko nedarīt un pelnīt tikpat ?
So much weird sh*t in your comment. Just mind-blowing.

  +2 [+] [-]

, 2010-11-19 19:15, pirms 13 gadiem
Bez pieredzes nav iespējams laukumā izlaist jaunos spēlētājus un cerēt, ka viņi spēlēs labi. - zelta vārdi, diez Starkovs arī šo lasa???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja