Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: iknowyou

United un Chelsea duelis atlikts

United un Chelsea duelis atlikts
Sniega dēļ Londonā radušies neskaitāmi sastrēgumi.

Sakarā ar lielo sniegu Londonā, rītdienas spēle starp futbola klubiem Mančestras United un "Chelsea" atlikta.

Londonas policija un atbildīgās iestādes ieteikušas rītdien 18:00 paredzēto spēli pārcelt uz pagaidām nezināmu laiku, dēļ palielā haosa, kas Londonā radies šodien lielā daudzumā sasnigušā sniega dēļ. Kā zināms, mūsdienu stadioni ir aprīkoti ar ļoti modernām tehnoloģijām, kas neļauj laukumam sasalt, tāpēc šis lēmums ir pieņemts rūpējoties par uz spēli ierasties gribētājiem, kuriem nokļūt uz "Stamford Bridge" un pēc tam uz mājām varētu būt problēmas sniega un sastrēgumu dēļ.

Avots:
BBC


, 2010-12-18 20:45, pirms 13 gadiem
Žēl, biju sataisījies rīt skatīties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Bukajo Saka. Foto: EPA/Scanpix

Londonas "Arsenal" grauj mājās un titulcīņā gaida konkurentu atbildi

Anglijas Premjerlīgā futbolā ceturto panākumu pēc kārtas izcīnījusi pašreizējā līdere Londonas "Arsenal", kas savā laukumā ar rezultātu 3:0 apturēja "Bournemouth" divu uzvaru gājienu un jau par četriem punktiem apsteidz "Manchester City", kurai gan ir divas spēles rezervē.
Fils Foudens. Foto: AFP/Scanpix

Mančestras "City" pārstāvošie Fodens un Šo ir atzīti par Anglijas gada futbolistiem

LETA--AP. Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras "City" uzbrucējs Fils Fodens ir atzīts par Anglijas gada futbolistu, bet šī paša kluba uzbrucēja Kadidža Šo - par Anglijas gada futbolisti.
Nikolass Džeksons un Trevo Čalobā. Foto: AP/Scanpix
2

''Chelsea'' Londonas derbijā atstāj sausā Totenhemas ''Hotspur''

Anglijas Premjerlīgas 26. kārtas pārceltajā spēlē Londonas derbijā ''Chelsea'' atstāja sausā Totenhemas ''Hotspur'' – 2:0.