Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Anglijas prese: "Rūnijs vēlas pamest "Manchester United""

Anglijas prese: "Rūnijs vēlas pamest "Manchester United""
Veins Rūnijs rezervē - pēdējā laikā ierasta aina
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas prese šodien ziņo, ka izlases un "Manchester United" uzbrucējs Veins Rūnijs pēc strīda ar treneri Aleksu Fergusonu nevēlas pagarināt līgumu ar klubu un grasās pamest Mančestras pirmo komandu.

24 gadus vecā uzbrucēja pašreizējais līgums ar "United" ir spēkā līdz 2012. gada vasarai. Sarunas par jaunu līgumu jau bija sākušās, taču, ņemot vērā pēdējā laika notikumus, pārtrauktas. Rūnijam šī sezona sākusies nepārliecinoši. Premjerlīgā gūti tikai vieni vārti, bet vājai sportiskai formai komplektā arī problēmas privātajā dzīvē (laulības pārkāpums).

Septembrī Rūnijs izlaida maču pret savu bijušo komandu "Everton", bet sestdien Fergusons spēlē pret "West Brom" Rūniju laukumā izlaida tikai otrajā puslaikā, kad "United" bija izsējusi divu vārtu pārsvaru. Futbolistam ir konflikts ar treneri, un nereti šādos gadījumos uzvarētājs ir treneris. Spilgtākie piemēri Fergusona valdīšanas laikā Mančestrā ir Jāps Stams, Deivids Bekhems un Rūds van Nistelrojs.

Pēdējie divi, būdami karjeras labākajos gados, tika pārdoti Madrides "Real". Mēļo, ka arī Rūnijs varētu doties uz "Real", un tas varētu notikt jau janvārī, kad atvērsies transfēru logs. Tiesa, šosezon Madridei un arī jebkuram citam klubam, kurš varētu atļauties Rūniju, uzbrucēju būtu iespēja izmantot tikai vietējā čempionātā, jo Eirokausos viņš vairs nedrīkstētu spēlēt. "United" no komentāriem šajā sakarā atturas.

Izmantotie resursi:
BBC


, 2010-10-18 19:47, pirms 14 gadiem
tam Fergusonam nav pilns rublis.. ne pirmo reizi viņš sakaščējās ar kādu no savas komandas zvaigznēm, kuras vēlas iet prom no MU, piemēram, arī Bekhems nevēlējās vairs spēlēt MU pēc strīda ar Fergusonu
, 2010-10-18 19:53, pirms 14 gadiem
Nebrīnīšos pēc tam kad roonijs aizies atkala tveersies ka agrāk
, 2010-10-18 19:54, pirms 14 gadiem
īstenībā par to jau vakar ziņoja...
, 2010-10-18 19:55, pirms 14 gadiem
Te viss ir skaidrs - Rūnijs būs prom no MU. Tikai vai viņu tiešām atdos "City"? Tas būtu amizanti. Un vēl arī jāņem vērā, ka pats Rūnijs nevēlas pagarināt līgumu. Tas visdrīzāk nositīs cenu.
, 2010-10-18 19:55, pirms 14 gadiem
Aj, nu nevajg ticēt visam ko redziet/lasiet.Piemēram šajā rakstā nevienu brīdi nav minēts, ka Real Madrid ir noliegusi vēlmi pirkt Rūniju, jo nav kur viņu likt ( pietiekami labs sastāvs ).Kā arī tas, ka teica, ka līdz pat Jūnijam nav ne mazākās vēlmes kādu pirkt.Un šie paziņojumi bija pēc Rūnija it kā strīda un tā tālāk.Un par strīdiem arī neko nevaram teikt, neviens nespēlējam/nestrādājam kluba sistēmā.Baumas ir tikai normāla parādība.End of story.
, 2010-10-18 19:57, pirms 14 gadiem
Un United no komentāriem neatsakās, kā minēts rakstā, jo kluba spokes-persona šo baumu kategoriski noliedza.Tāpēc nevar teikt, ka klubs atsakās no komentāriem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-18 20:05, pirms 14 gadiem
"..nevēlas pagarināt līgumu ar klubu un grasās pamest Mančestras pirmo komandu."
Rūnijs pēdējā laikā ir spēlējis arī otrajā komandā?
, 2010-10-18 20:07, pirms 14 gadiem
Šinī rakstā parādās sportacentru nožēlojamo autoru līmenis. Autors raksta itkā tā visa būtu patiesība un pieņem, ka tas tā arī ir. Reāli ir tā, ka pa šo ''konfliktu'' runā viens no United komandas cilvēkiem vai tikpat labi tā var būt preses pīle. Kādā sakarā kkas rakstīts, ka konfliktos uzvar treneris ???? United zvaigznes Bekhems un Nistelrojs tiek MINĒTI PAVISAM CITĀ SAKARĀ. Proti, ka Mančestera ir spējīga pārdot savu kluba ikonas un ka komandas sejas pārdošana nav nekas nereāls priekš United.
, 2010-10-18 20:16, pirms 14 gadiem
Preses pile ta noteikti nav,bet nu labi ka vismaz autors pamodas,jo jau vakar velu vakara sakas sis runas. madride jau teica ka runiju viniem nevajag. realakais variants ir mcity.
, 2010-10-18 20:22, pirms 14 gadiem
puslaiks rakstīja: "..nevēlas pagarināt līgumu ar klubu un grasās pamest Mančestras pirmo komandu."
Rūnijs pēdējā laikā ir spēlējis arī otrajā komandā?
Pirma komanda ir Manchester United- otra ir Shitty
Slēpts komentārs: Edzhaaa12
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-18 20:42, pirms 14 gadiem
Pagaidām tās ir tikai baumas, bet domāju, ka šāda iespējamība nemaz nav tik nereāla. Pēdējā laikā Rūnijs nav bijis diez ko disciplinēts, un mēs zinām, ka SAFam nepatīk nedisciplinēti spēlētāji. Disciplīna viņa komandā ir pamatvienība. Redzēsim, vai Rūnijam nāksies ciest, bet nu bez kluba viņš noteikti nepaliktu tāpēc. Nav pie tam uzbrukums MU komandai šobrīd tik labs, lai šķirtos no svarīga komandas spēlētāja. Kādu vajadzētu tad vietā.
, 2010-10-18 20:45, pirms 14 gadiem
rezervists rakstīja: Pirma komanda ir Manchester United- otra ir Shitty
paskatoties šobrīd premjerlīgas tabulā izskatās otrādāk
, 2010-10-18 20:54, pirms 14 gadiem
puslaiks rakstīja: paskatoties šobrīd premjerlīgas tabulā izskatās otrādāk
Cik tur gadu City bez titula?34, vai vairāk?
, 2010-10-18 20:56, pirms 14 gadiem
NIPEM rakstīja: Šinī rakstā parādās sportacentru nožēlojamo autoru līmenis. Autors raksta itkā tā visa būtu patiesība un pieņem, ka tas tā arī ir. Reāli ir tā, ka pa šo ''konfliktu'' runā viens no United komandas cilvēkiem vai tikpat labi tā var būt preses pīle. Kādā sakarā kkas rakstīts, ka konfliktos uzvar treneris? United zvaigznes Bekhems un Nistelrojs tiek MINĒTI PAVISAM CITĀ SAKARĀ. Proti, ka Mančestera ir spējīga pārdot savu kluba ikonas un ka komandas sejas pārdošana nav nekas nereāls priekš United.
Bekhems, komandas seja, pats dabūja no sera ar buci pa seju un Nistelrojs tika pārdots, jo nevarēja kaut ko sadalīt ar toreiz vēl jauno CRonu.
Praktiski visas "sejas" ir pārdotas pēc konfliktiem ar treneri vai komandas biedriem.
Kamēr nekas vairāk nav zināms, visas runas ir fuflo, bet nevar izslēgt arī konfliktu starp stāru Rūniju un treneri SAFu, un uzvarētājs šādās situācijās jau ir zināms iepriekš.
, 2010-10-18 21:36, pirms 14 gadiem
Nu ja arī pieņemam, ka Rūnijs tiešām šobrīd vēlas spēlēt citur, tad šaubos vai tas notiks janvārī! Diez vai klubam tas būtu izdevīgs brīdis tirgot Rūniju un kontrakta laiks mierīgi atļauj sagaidīt vasaru. Līdz tam laikam daudz kas var mainīties.
Un neviens cits kā tikai pats Rūnijs ir vainojams pie savas pašreizējās neformas un nespējas koncentrēties darbam dēļ problēmām privātajā dzīvē un sekojošajiem uzbrukumiem no slavenās angļu preses. Nez kāds gan tur sakars ar SAF?!? Rūnijam pirms sezonas SAF nolēma nodot kapteiņa apsēju, bet pēc visām ziepēm tas protams vairs nebija iespējams. Treneris atbild par rezultātu un Rūnijs acīmredzami šobrīd ir sliktākā formā par citiem uzbrucējiem. Ja Rūnijs šobrīd būtu spējīgs rādīt kaut pusi no sava iepriekšējā sezonā rādītā snieguma, nekāda konflikta nebūtu un viņš spēlētu pamatsastāvā!
, 2010-10-18 21:46, pirms 14 gadiem
Inpetto rakstīja: īstenībā par to jau vakar ziņoja...
tas bija forumā, nevis ziņu sadaļā.
, 2010-10-18 21:51, pirms 14 gadiem
vienīgais,kas nestrīdējās ar Fergusonu bija CR(jo ar disciplīnu viņam nekad nebija problēmu) tāpēc viņs arī ir trīsreiz labāks par visiem šitajiem mīzaliem-vienu sezonu stāriem

P.S.nu a kā vel var nosaukt spēlētāju,kas guļ ar citu sievieti,kamēr paša draudzene ir stāvoklī nu sūds,kas tad vel
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-18 21:58, pirms 14 gadiem
tas izgājiens ar tām ielasmeitām vispār komentārus neprasa .....

sačakarēja sievai dzīvi...
, 2010-10-18 22:03, pirms 14 gadiem
Jurchiks413 rakstīja: Cik tur gadu City bez titula?34, vai vairāk?
neesmu ne par vienu mančestras klubu,bet nevajag dzīvot pagātnē. Liverpūle ir titulētākais Anglijas klubs,bet domā faniem tas interesē,ja komanda šobrīd atrodas relegation zonā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-18 22:29, pirms 14 gadiem
Edzhaaa12, 20:29, pirms 2 stundām, atbildēt
Atcelt Ziņot
Uz DINAMO!

Uz LM!
, 2010-10-18 23:20, pirms 14 gadiem
Rūnijs tiešām tagad nav MU cienīgs pilnīgi neko nedara laukumā atšķirība no iepriekšējās sezonas.. Un uz Real varētu būt ticams bet nu ar šādu spēli nekāda Real nebūs..
, 2010-10-18 23:50, pirms 14 gadiem
1)ja ar tās būtu baumas,tāpat gribētāji saradīsies un vismaz ievērtēs kāda tad īsti ir situācija
2)lai ar ko teiktu Real,nu ļoti šaubos vai viņi būtu gatavi laist garām šādu izdevību,drīzāk jau piedāvās Benzema pluss naudu
3)Barca nu nekādi nevēlēsies pieļaut tādu situāciju un būs spiesta arī iesaistīties nopietni cīņā,lai gan es labāk gribētu lai koncentrējas uz Pastori
4)ja arī kādam pārdos,tad nu šoreiz tas nebūs naudas jautājums,tā kā nevienam Anglijas klubam nav izredžu
5)MU vadība var izšķirties kas tiem svarīgāks,fanu elks Rūnijs,Ronaldo pāreju viņi kaut kā sagremoja,nu portugālis kā nekā,bet nu šito viņi ilgi nepiedotu,pat Fērgijam,vai ar mainīt Fergusonu,kommandā kaut kas nav kā vajag un ja godīgi,tad nu nevar īsti zināt cik vēl ilgi pašam izcilajam trenerim tas būs interesanti,vot ņems un pārdos Rūniju un tad Fērgijs izdomās iet pensijā,varēs tad kost pirkstos
, 2010-10-18 23:57, pirms 14 gadiem
Neaizmirsti par Fabregasu.
, 2010-10-19 00:11, pirms 14 gadiem
[quote makaweli]
Neaizmirsti par Fabregasu.
es tikai teicu to,ka Barca neatdos Realam tādu spēlētāju kā Rūnijs bez cīņas,no Barcas viedokļa necensties nocelt būtu liela kļūda,bet par Fabregasu neviens nav aizmirsis un,līdz ar Xavi traumu problēmām,tas ir kļuvis vēl aktuālāks
, 2010-10-19 00:53, pirms 14 gadiem
ABa rakstīja: Nu ja arī pieņemam, ka Rūnijs tiešām šobrīd vēlas spēlēt citur, tad šaubos vai tas notiks janvārī! Diez vai klubam tas būtu izdevīgs brīdis tirgot Rūniju un kontrakta laiks mierīgi atļauj sagaidīt vasaru. Līdz tam laikam daudz kas var mainīties.
Un neviens cits kā tikai pats Rūnijs ir vainojams pie savas pašreizējās neformas un nespējas koncentrēties darbam dēļ problēmām privātajā dzīvē un sekojošajiem uzbrukumiem no slavenās angļu preses. Nez kāds gan tur sakars ar SAF?!? Rūnijam pirms sezonas SAF nolēma nodot kapteiņa apsēju, bet pēc visām ziepēm tas protams vairs nebija iespējams. Treneris atbild par rezultātu un Rūnijs acīmredzami šobrīd ir sliktākā formā par citiem uzbrucējiem. Ja Rūnijs šobrīd būtu spējīgs rādīt kaut pusi no sava iepriekšējā sezonā rādītā snieguma, nekāda konflikta nebūtu un viņš spēlētu pamatsastāvā!
Rūnī ir off form, kas protams daļēji privātās dzīves nebūšanu dēļ, pie kurām vainīgs vienīgi pats, bet es ne par to..
Sers viņam piedāvāja ērtu atmazku, pasakot "viņš nerāda savu labāko sniegumu traumas dēļ".
Tagad sers viņu snieguma dēļ likumsakarīgi ir atsēdinājis, bet R pats visu nez kpc cenšas sabojāt, lecot acīs ar apgalvojumu, ka ir vesels.
Bet ar tādu sniegumu kā tagadējais nekas vairāk par soliņu nespīd - jāpierāda laukumā, ka ir labāks par Berbu un jauno Čiku.
Plus vēl nāk visam klāt viņa spītēšanās parakstīt līgumu. Nu nav tak reāli viņa situācijā izprasīt lielāku algu, ja spēlē viņš galīgi ne savā līmenī.
Mayb tā arī ir preses uzpūsta histērija, jo neviens konkrēti nav neko pateicis par kaut kādu konfliktsituāciju, bet viss kopā izskatās ne pārāk. Priekš kam spēlētājam pretnostatīt sevi trenera teiktajam, un kādā sakarā viņš cer pie sava līdzšinējā snieguma izplēst lielāku algu..
Nu un vēl raugoties tālākā nākotnē (kas gan pienāks samērā drīz) - būs jāaizstāj 3 bijušie vilcēji - vdS, Skoulzs un Gigss. Tam taču arī naudiņu vajadzēs. Es nezinu no kurienes vispār runas par kaut kādiem 160 M pieejamiem transfēros, jo Gleizeru parāda procenti tak joprojām ir jāmaksā un atceros, ka pēdējoreiz bija runa par ~60 M katru gadu (precīzu summu neatceros, bet daudz), un iespēja tos atmaksāt vistiešākā mērā ir atkarīga no sportiskajiem panākumiem - pat ar visām ČL prēmijām nemaz tik spīdoši neiet. Nemaz nav tik nereāls Ronaldu scenārijs, kad pārdod vadošu spēlētāju, lai gadu nosegtu ar pozitīvu bilanci.
, 2010-10-19 00:58, pirms 14 gadiem
NilsK rakstīja: es tikai teicu to,ka Barca neatdos Realam tādu spēlētāju kā Rūnijs bez cīņas,no Barcas viedokļa necensties nocelt būtu liela kļūda,bet par Fabregasu neviens nav aizmirsis un,līdz ar Xavi traumu problēmām,tas ir kļuvis vēl aktuālāks
Par kādiem lieliem transfēriem Barca ar savu finansiālo situāciju taisās cīnīties? Pagājušogad norakstīja 79 miljonus zaudējumos un kluba kopējais parāds tagad ir 430 M.
Ko tad Barca taisās tērēt, ja ir ņemts kredīts, lai vispār spētu maksāt algas un nodrošinātu pozitīvu bilanci, un ja Rosels gatavojas bijušo prezidentu Laportu sūdzēt tiesā par neatbildīgu saimniekošanu??
https://secure.goal.com/en/news/12/...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-19 01:22, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Par kādiem lieliem transfēriem Barca ar savu finansiālo situāciju taisās cīnīties? Pagājušogad norakstīja 79 miljonus zaudējumos un kluba kopējais parāds tagad ir 430 M.
Ko tad Barca taisās tērēt, ja ir ņemts kredīts, lai vispār spētu maksāt algas un nodrošinātu pozitīvu bilanci, un ja Rosels gatavojas bijušo prezidentu Laportu sūdzēt tiesā par neatbildīgu saimniekošanu??
https://secure.goal.com/en/news/12/spain/2010/10/16/2168273/barcelona-announce-79-million-losses-for-2009-10-season-with
nu tu jau te uzrakstiiji tā ka Barca būtu reāli nabagi,piedod,ja tev jāatgādina,bet no kurienes Real dabūja to n-tos milijonus lai dabūtu KRonaldo,Kaka un citus,nedomāju ka Barcai būtu problēma dabūt naudu pat nelieli parādi,salīdzinot ar citiem top klubiem,da kuriem to nav
, 2010-10-19 01:26, pirms 14 gadiem
NIPEM rakstīja: Šinī rakstā parādās sportacentru nožēlojamo autoru līmenis. Autors raksta itkā tā visa būtu patiesība un pieņem, ka tas tā arī ir. Reāli ir tā, ka pa šo ''konfliktu'' runā viens no United komandas cilvēkiem vai tikpat labi tā var būt preses pīle. Kādā sakarā kkas rakstīts, ka konfliktos uzvar treneris ???? United zvaigznes Bekhems un Nistelrojs tiek MINĒTI PAVISAM CITĀ SAKARĀ. Proti, ka Mančestera ir spējīga pārdot savu kluba ikonas un ka komandas sejas pārdošana nav nekas nereāls priekš United.
Vecīt, labāk atstāj domāšanu autoru ziņā, jo Tev tā pagalam nepadodas
(pie tam vēl autors ir MU fans)
, 2010-10-19 01:29, pirms 14 gadiem
Wayne Rooney: 'I'd join Manchester City!' |...

Bet ja Rūnijs pārceltos uz "Chelsea", es, iespējams, apēstu savu zeķi
Bukajo Sakā un Martins Edegors. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
6

"Arsenal" uzvar rezultatīvā derbijā, trīs punkti arī Mančestras "City"

Anglijas futbola Premjerlīgā "Arsenal" guva svarīgu 3:2 uzvaru pār savu principiālo pretiniece "Tottenham", uzvarot Ziemeļlondonas derbijā. "Arsenal" pēc pirmā puslaika bija vadībā ar 3:0, taču mača izskaņā tāpat bija spiesta satraukties par uzvaras nosargāšanu. Savukārt Mančestras "City" ar 2:0 pieveica "Nottingham".
Noni Madueke. Foto: Reuters/Scanpix
1

''Chelsea'' atspēlējas no 0:2 un tiek pie punkta Birmingemā pret Villa

Anglijas Premjerlīgas 35. kārtā Londonas ''Chelsea'' otrajā puslaikā atspēlējās no 0:2 un izcīnīja punktu Birmingemā pret vietējo ''Aston Villa'' – 2:2.
Brunu Fernandišs. Foto: AFP/Scanpix

MU izsēj uzvaru pār ''Burnley'', Īsaks un Gordons nokārto ''Newcastle'' panākumu

Anglijas Premjerlīgas 35. kārtā Mančestras ''United'' mājās izsēja uzvaru pār Bērnlijas futbolistiem. Citā mačā Aleksandra Īsaka un Entonija Gordona duets nokārtoja graujošu Ņūkāslas ''United'' uzvaru.