Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" vēlas iegādāties Messi un Kakā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Chelsea" vēlas iegādāties Messi un Kakā
Avrams Grants
Foto: AFP

"Chelsea" komandas galvenais treneris Avrams Grants ir paziņojis, ka vasarā vēlas iegūt divus augstākās klases futbolistus - Lionelu Messi, kā arī Kakā.

Jau iepriekš Londonas "Chelsea" vadība paziņoja, ka šajā vasarā naudu jauniem pirkumiem netaupīs. Šodien tika paziņots, ka par galvenajiem kluba mērķiem starpsezonu periodā kļūs divi Dienvidamerikas futbolisti.

Kakā ir šobrīdējais pasaules labākais futbolists, par kuru jau iepriekš interesējušies vairāki klubi, bet viņš joprojām palicis uzticīgs "AC Milan" klubam.

Lionels Messi tiek uzskatīts par vienu no labākajiem jaunajiem futbolistiem visā pasaulē. Šosezon viņš ar savu sniegumu ir sagādājis daudzus patīkamus brīžus "Barcelona" kluba faniem.

Avrams Grants tiek ļoti kritizēts kluba atbalstītāju vidū, jo daudzi uzskata, ka viņš ir daudz sliktāks treneris par Mourinjo. Pēc neveiksmes pēdējā mačā pret "Wigan" futbolistiem, Grants izteicās, ka klubā ir nepieciešamas pārmaiņas, tādēļ īpaša uzmanība tiks veltīta šiem spēlētājiem.

"Chelsea" treneris izteicās, ka šis ir labs klubs, tādēļ nevajadzētu būt problēmām ar spēlētāju vēlmi pāriet uz "Chelsea". Grants arī piebilda: "Tikai viena komanda var uzvarēt Čempionu līgā. Tikai viena komanda var kļūt par Anglijas čempioniem."

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-17 15:04, pirms 16 gadiem
Aizmirstiet Kāda jēga sajāt 2 lieliskiem spēlētājiem karjeru?!?!?!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-17 15:12, pirms 16 gadiem
nespeju iedomaties tas naudas summas...

  +1 [+] [-]

, 2008-04-17 15:19, pirms 16 gadiem
Demar rakstīja: Manuprāt, var rakstīt vienkāršāk - ''Chelsea vēlas iegādāties visus pasaules labākos futbolistus''...Ja visi tie par kuriem Chelsea izrāda interesi arī nonāktu aristokrātu klubā, tad sen jau Serie A un La liga būtu palikusi bez zvaigznēm

P.S.Kakā jāpaliek ACM

piekrītu.

  -2 [+] [-]

, 2008-04-17 15:20, pirms 16 gadiem
Kad šito izlasīju[no rīta], tad domāju, ka Grants čist ir lohs... Nafig tādus??? Būtu Maurinjo, būtu labāk.. FU*K GRANT!!

  -4 [+] [-]

, 2008-04-17 15:23, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Kad šito izlasīju[no rīta], tad domāju, ka Grants čist ir lohs... Nafig tādus??? Būtu Maurinjo, būtu labāk.. FU*K GRANT!!



Nafig taadus?? Messi un Kaka nafig taadus mosh LOHS esi tu!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-04-17 15:44, pirms 16 gadiem
Simao rakstīja: Nafig taadus?? Messi un Kaka nafig taadus mosh LOHS esi tu!?

Es nenoliedzu, ka viņi ir labi spēlētāji... Bija domāts par Grantuci... Nafig tādus kā Grants??? Tagad saprati???

  +1 [+] [-]

, 2008-04-17 15:47, pirms 16 gadiem
grants ka treneris nav slikts.. tikai nav no riskeetaajiem..visu dara ar rezervi un garantijam.. nav prieksh skatiitaajiem, bet profesionaaljiem...

  +1 [+] [-]

, 2008-04-17 15:52, pirms 16 gadiem
p.s. makabi haifas laikaa izvilaka ari tadu speletaju gaismaa ka benajuns.. panjema ari uz izraelas izlasi, lai ari abi diezko labi nesapratas... bija pat tads gadijums, ka grants gatavoja mainju speles laikaa benajunam, bet shis attiecas noiet no laukuma

  -1 [+] [-]

, 2008-04-17 15:53, pirms 16 gadiem
"Chelsea" vēlas iegādāties Messi un kakāt... Un tas nav uzbrauciens mr. Kaka`... Vai arī vienkārši Chelsea vēlas kakāt, jo viņi nedabūs ne Messi, ne Kakā` .

  -1 [+] [-]

, 2008-04-17 16:39, pirms 16 gadiem
Nav veel teikts ka Grants paliks pie Chelsea stuures. Ja shovakar tiek zaudeeti punkti Everton (uz ko protams ceru) tad EPL var aizmirst, paliek CL kuru Chelsea ar savu futbolu var izciiniit tikai briinuma gadiijumaa! Protams nauda ir un veelmes augstas bet kas no taa mainiitos? Kakaa paliks Milaanaa, Messi varbuut, varbuut..gruuti teikt. Protams ka Chelsea fani buus neapmierinaati peec zaudeetiem punktiem pret taadu komandu kaa Wigan, un shie punkti bija pat paaraak svariigi. Grantam ir jaaiet prom, neredzu iespeeju Chelsea uzvareet kautko lielu ar sho viiru pie stuures.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-17 16:48, pirms 16 gadiem
Izlasīju un negribot sasmējos!

     [+] [-]

, 2008-04-17 16:52, pirms 16 gadiem
Demar rakstīja: Manuprāt, var rakstīt vienkāršāk - ''Chelsea vēlas iegādāties visus pasaules labākos futbolistus''...Ja visi tie par kuriem Chelsea izrāda interesi arī nonāktu aristokrātu klubā, tad sen jau Serie A un La liga būtu palikusi bez zvaigznēm

P.S.Kakā jāpaliek ACM


Labriit....Taadus speleetaajus kaa Mesi un Kaka..peec taadiem tiiko visi klubi...Tikai atskiriiba taada,kad Chelsea izraada interesi par speeleetaajiem tad uzreiz tiek sacelta milziiga(stulba)aziotaaza.Romka,romka...atkal..,ko vini tur visas zvaigznes grib sapirkt un tamliidziigi murgi tiek rakstiiti..,bet vai tad Chelsii katru gadu nopeerk divus taada liimena speeleetaajus kaa Kaka un Messi!!!???Taa kaa nevajag * "malt"..Ambiciozs klubs ar turiigu iipasnieku un augstiem meerkiem un tas ir pilniigi normaali,ka aviizees un sporta portaalos biezi vien paraadaas informaacija,ka klubam ir interese par taadu un taadu speeleetaaju!

Taa kaa es esmu cilveeks kurs miil futbolu,ja es kluutu par taada liimena kluba kaa Chelsea iipasnieku un man buutu Abramovica liidzekli(iisaak sakot,ja es buutu Romas vietaa)!!!Es riikotos liidziigi..es censtos izveidot loti konkureetspeejiigu komandu peec iespeejas aatraak,lai iistenotu savas ambiicijas.Aciimredzot Romka nav skops cilveeks,jo ja vins buutu skops,tad vins nemaz neskatiitos uz taadaam superzvaigzneem kaa * un * utt..,bet gan meiginaatu samekleet kautkaadus potenciaalus talantus kuri vareetu saakt nest klubam auglus veelaak!
Tas savukaart buutu Arsenal variants!Arsens Vengers ir paziistams visaa pasaulee ar talantu izveidosanu un prasmi izveidot labu konkureetspeejiigu komandu no jauniem un potenciaaliem speeleetaajiem + labi speeleetaaji ar pieredzi un tam pa virsu kaads ACE uzbrukumaa(kas liecina cik lielisks treneris vins ir),bet....Es domaaju,ka ja pie Arsenal kluba ruliem buutu Romkas tipa 4alis kurs dotu Vengeram ieveerojamus liidzeklus speeleetaaju iegaadei,tad Arseens nebremzeetu un iepirktos ne pajokam,jo man liekas,ka taa ir apstaaklu sakritiiba,ka Vengeram naakas veidot komandu ar mazaakiem liidzekliem nekaa MU un Chelsea!Vengers alkst trofeju un naudas zuuksnis dazu superstaaru iegaadei no kluba vadiibas par launu nenaaktu,bet kaa jau es rakstiiju ieprieks par nelaimi Vengeram Arsenal kluba iipasnieks nav Romkas tipa cilveeks.

Starpcitu nesaskatu nekaadu probleemu ja klubaa apgrozzas liela nauda(domaaju komandas speeleetaaju veertiiba uz papiira),ja tas ciinaas par trofejaam!!Ja speeleetaajs nedabuun smagu traumu un paarstaaj sevi uztureet labaa formaa,nezaudee savu tirgus veertiibu(atkariigs no dazaadiem apstaakliem-trenera,komandas,sevis pasa un citiem),tad taa nauda jau nekur nepazuud un ja speeleetaaj un kluba sadarbiiba tiek beigta,tad peec abpuseejas vienosanaas futbolists var paariet uz citu klubu un klubs dabuun atpakal liidzeklus kuri tika izteereeti futbolista iegaadei un var saakt atkal "izosnaat" tirgu,lai atrastu pienemamu aizvietotaaju.Nu tas taa,laikam nedaudz aizrakstiijos

Par Kaka un Messi iegaadi!!!Es tikai par..Kaa nekaa mans miilaakais klubs un taadus speeleetaajus kaa tos divus es labpraat redzeetu Chelsea sastaavaa,bet...es domaaju,ka pietiktu ar vien ar Messi,jo Chelsijai ir Lampards un Balaks...prieks kam tajam Grantam vajag Kaka!!!!!!!!

Avrams Grants tiek ļoti kritizēts kluba atbalstītāju vidū, jo daudzi uzskata, ka viņš ir daudz sliktāks treneris par Mourinjo

Pilniigi piekriitu.Nezinu vai daudz reizes sliktaaks,bet nu sliktaaks jau nu vins ir noteikti.

Savas piecas reizes sliktaaks..LOL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-04-17 17:02, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Es nenoliedzu, ka viņi ir labi spēlētāji... Bija domāts par Grantuci... Nafig tādus kā Grants??? Tagad saprati???


A kas tev nepatiik Grantaa? Tgd ka Maurinjo aizgaaja no Chelsea visaas CHelsea neveiksmees visi vaino Grantu WTF??

  +2 [+] [-]

, 2008-04-17 17:05, pirms 16 gadiem
Daumant, viss takaa buut pareizi bet nu nepiekritiishu par Vengeru ka ja Arsenal kluba iipashnieks buutu Romka tad Arsenal arii buutu paarbaazts ar zvaigzneem. Vengers komandu taisa no jauniem talantiem kas dazreiz varbuut ir kljuuda bet tomeer...atgaadinaashu ka ziemas transfeeru periodaa vinjam tika piedaavaati ~ 70 miljoni jaunu speeleetaaju iegaadei kas nemaz nav maza summa bet Vengers atteicaas cerot ka noturees paarsvaru paar konkurentiem liidz sezonas beigaam bet shoreiz kljuudijaas. Protams vasaraa vinjam ir ko iegaadaaties. Vismaz vienu stabilu CB, ja Leemans tinaas prom tad vaartsargu jo Fabianskis prieksh otraa vaartsarga veel par zalju, un veel stabils uzbruceejs nodereetu. Vengers nepaartraukti meklee gados ljoti jaunus un perspektiivus speeleetaajus un vinjsh nevada komandu peec taadiem principiem kaa to dara Chelsea. Taapat arii SAF ir izteicies ka vasaraa iegaadaasies gados jaunus speeleetaajus un nevis jau pasaules klases. Par iespeejamajiem pirkumiem vareetu buut divi Sporting speeleetaaji - Migels Veloso un Mautinjo kaa arii divi no Wigan - Vilsons Palacios un Luiss Antonio Valencia. Bet viss ko dara Chelsea ir peerk zvaigznes kaa to savulaik dariija RM.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-17 17:06, pirms 16 gadiem
Man pie Chelsea stūres gribētos redzēt kādu Nīderlandes speciālistu.

     [+] [-]

, 2008-04-17 17:24, pirms 16 gadiem
Ateiksanaas no 70 mil,drosivien bija principa jautaajums.Vins drosivien bija paarliecinaats,ka varees panemt titulu un gribeeja pieraadiit,ka vins to var izdariit bez taadiem liidzekliem(savaa garaa)!Ietiepaas kaa sakaas un aplauzaas.Lielu lomu protams nospeeleeja Eduardo smagaa trauma,ja ne taa...,tad es domaaju pilniigi iespeejams,ka vini tomeer buutu speejiigi notureeties prieksaa MU,bet kas to lai zin kas buutu ja buutu!Vengram arii nevajag vairaak nekaadas zvaigznes,jo ar taadu sastaavu un taadiem vaartu guveejiem kaa Ronaldu,Tevezs un Ruunijs+veel lieliskie jaunie Nani un Andersons...nu vispaar viss MU sastaavs ir vienkaarsi zveeriigs..,viniem nekaadas zvaigznes arii mekleet nevajag...

" Bet viss ko dara Chelsea ir peerk zvaigznes kaa to savulaik dariija RM."

Nu ko padariis...Taa lieta romkam patiik.. lol

  +1 [+] [-]

, 2008-04-17 17:26, pirms 16 gadiem
"Vengram arii nevajag vairaak nekaadas zvaigznes"

Sorry,Fergusonam.

  -1 [+] [-]

, 2008-04-17 17:39, pirms 16 gadiem
Manas domas bija taadas ka Arsenal saluuziis uz sezonas beigaam kas arii notika, saakaas traumas ar ko Vengeram tomeer vajadzeeja reekjinaaties un kaut nedaudz to naudu izteereet. Romka kaa jau liels viirs grib visu tuliit un uzreiz, taadeelj arii nodarbojas tikai ar lielu speeleetaaju pirkshanu. Bet tas tak neko nedod. Chelsea speeleetaajus peerk bez jebkaadas apdomas, ka tikai vaards skaljsh un pasaulee plashi paziistams. Izteereeja lielu naudu pa Shevu un vai no taa bija kaads labums? Protams ka nee! Kas Sheva bija Milaanai un kas Sheva ir Chelsea. Atskjiriiba ir un pat paaraak liela.
MU toposhaas superzvaigznes ir Andersons un Nani un par Nani nebriinos ka peec paaris gadiem buus tas pats kas Ronaldo. Luuk sho es saucu par komandas vadiishanu. Un ko Maurinjo veel var lieliit sevi ka sasniedzis vairaak kaa shie divi treneri - SAF un Vengers.

  +2 [+] [-]

, 2008-04-17 18:04, pirms 16 gadiem
Vengeram tik tiesaam vajadzeeja ar to reikinaaties un iegaadaaties kaut ko transfeeru periodaa.Milziiga kluuda no tik kompenenta trenera puses.

"Romka kaa jau liels viirs grib visu tuliit"

Nesaskatu tur nekaa slikta..

"Bet tas tak neko nedod."

Vina vadiitaa komanda divas sezonas peeckaartas izciinija EPL titulu,speeleeja 4L pusfinaalaa divus gadus peec kaartas plus veel dabuuja klaat veel dazus liigu kausus!!!Vai tie nav iespaidiigi rezultaati...taa kaa neteiksu viss,ka tas neko nedod...

Sheva protams izraadiijaas neveiksmiigs pirkums,bet tu man taa liekas zini,ka taadi gadiijumi notiek,kad speeleetaajs nevar aklimatizeeties!!!Ceriibas bija lielas,bet nu nesanaaca..nu ko lai dara-gadaas!!!

Saubos,ka Nani kaadreiz buus tik pat labs kaa Ronaldo,bet labs vins ir un buus veel labaaks.

"Luuk sho es saucu par komandas vadiishanu."

Ko tu ar so gribi pateikt!!!???Kaada tur komandas vadiisana!?Fergusons dabuuja komandaa divus lieliskus speeleetaajus taa nesaucaas komandas vadiisana,bet veiksmiigs pirkums.

"Un ko Maurinjo veel var lieliit sevi ka sasniedzis vairaak kaa shie divi treneri - SAF un Vengers"

Neliec man luudzu tev atgaadinaat ko Maurinjo sasniedzis savas iisaas futbola trenera karjeras laikaa!Vinam jau ir 4L uzvareetaaju kauss un cik daudz trofejas vins veel var ieguut kameer SAF driiz jau beigs savu trenera karjeru(protams visu cienu vinam par to ko vins ir sasniedzis savas trenera karjeras laikaa)!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-17 18:30, pirms 16 gadiem
"Chelsea" treneris izteicās, ka šis ir labs klubs, tādēļ nevajadzētu būt problēmām ar spēlētāju vēlmi pāriet uz "Chelsea".

Barselona un Milāna nav labi klubi?

Btw, gaidām Everton-Chelsea šovakar!

  -1 [+] [-]

, 2008-04-17 18:39, pirms 16 gadiem
teikšu tikai vienu - lol

  -2 [+] [-]

, 2008-04-17 18:49, pirms 16 gadiem
"Chelsea" vēlas iegādāties Messi un Kakā
nožēlojami smieklīgi

     [+] [-]

, 2008-04-17 18:54, pirms 16 gadiem
Skaidrs ir tikai viens- Chelsea ir pārāk daudziem sačakarējuši karjeru[vai vismaz pačakarējuši], ka tas NEKAD nevarēs būt mīļākais klubs..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-17 22:58, pirms 16 gadiem
Dīvains foto..

  -2 [+] [-]

, 2008-04-17 23:25, pirms 16 gadiem
Es nezinu. R10 jus vairs negribat, varbut piedavat Eto'O, Henry vai Bojanu...
Varbut Dzambrotu vai Tjuramu...

Nee! Lai nu kas, bet tie ir parakie joki! Messi + Chelsea = NOT REAL!
Par Kaku var pastrideties, par Messi talantu un spejam pilnibaa piekritu, bet no Barcas vins gan neies!

  -1 [+] [-]

, 2008-04-17 23:30, pirms 16 gadiem
Rinaldinho rakstīja: Piekrītu, ka Kaka īstā vieta ir AC Milan. Par Messi nezinu, bet ņergām un traumatiskiem futbolistiem EPL vietas nav.


100 gadi! Ja Lio gribetu, tad speletu visur un LABI! Nav nekads njerga, bet laukumaa pat jasaka, ka MONSTRS!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-17 23:36, pirms 16 gadiem
P.S. Messi un 39 sporta zurnalisti ir sarakstijushi gramatu

''39 stories of solidarity in sport''!