Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Sen zināju, ka Fergusons aizies, viņš man to pateica"

Jānis Pārums

Mourinju: "Sen zināju, ka Fergusons aizies, viņš man to pateica"
Žuzē Mourinju
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Chelsea" galvenais treneris Žozē Mourinju atzinis, ka bijušā "Manchester United" galvenā trenera Aleksa Fergusona lēmums pamest komandu viņam nav bijis pārsteigums.

"Zināju, ka sers Alekss aizies jau daudzus mēnešus pirms tam. Kā es to uzzināju? Mēs ar viņu esam draugi. Priecājos, ka viņš man uzticēja šādas ziņas, jo pasaulei tās bija liels jaunums," sacīja Mourinju. "Man tā bija liela atbildība [zināt šo informāciju, bet ne ar vienu nedalīties tajā]."

"Viņš savukārt, kā mans draugs, zināja, ka klubs, kuru Anglijā gribu vadīt, ir "Chelsea". Protams, ka es viņam par to pateicu. "Chelsea" dēļ es atraidītu jebkuru darba piedāvājumu," atzina Mourinju.

Jāatgādina, ka nākamajā sezonā "Manchester United" komandu vadīs Deivids Moijess. Savukārt Mourinju "Chelsea" komandā ir atgriezies – šo klubu viņš trenēja no 2004. līdz 2007.gadam.

Izmantotie resursi:
Latest news, sport and comment from the...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Hossa43
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-06-16 13:39, pirms 11 gadiem
Mildas tante rakstīja: "Chelsea" dēļ es atraidītu jebkuru darba piedāvājumu,"

Maurs varētu būt Čelsijas Fergusons, ja vien ne Romāns...
A kur tagad Chelsea būtu bez Romāna? Labi atceramis,ka klubs bija tikai viens no daudzajiem Premjerlīgā. Un mēs jau daudz ko nezinām par tiem notikumiem(Maura aiziešana).Žozē nekad nav bijis eņģelis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-06-16 17:27, pirms 11 gadiem
Reka Mourinju visu nokartoja ';

     [+] [-]

, 2013-06-16 21:26, pirms 11 gadiem
Mildas tante rakstīja: Maurs varētu būt Čelsijas Fergusons, ja vien ne Romāns...
Ja varētu izvēlēties starp TSO un SAF, tad priekšroku dotu skotam, lai kā arī man viņš nepatīk. Maurs sevi ilgtermiņā līdz šim nav pierādījis (ja ņem vērā bardaku pēc viņa aiziešanas).