Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Bentlijs vēlas prom

Andrejs Siliņš

Bentlijs vēlas prom
Deivids Bentlijs
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Blackburn Rovers" pussargs Deivids Bentlijs pavēstījis kluba vadībai, ka vēlas pārtraukt sadarbību, lai dotos jaunos izaicinājumos.

"Situācija ir tāda, ka es vēlos doties prom," skaidro 23 gadus vecais futbolists, kurš pārstāv arī Anglijas valstsvienības rindas. "Vēlos spēlēt kaut kur Eiropā, vēlos spēlēt Čempionu līgā. Šeit esmu bijis jau trīs gadus, un es mīlu šo klubu un šeit spēlēt. Tomēr es jūtu, ka esmu izdarījis jau visu, ko spēju."

Bentlijs karjeru uzsāka Londonas "Arsenal", bet pievienojās "Rovers" 2006. gada janvārī. Bentlijam ar klubu ir spēkā līgums līdz pat 2011. gadam, kas nozīmē vienu - ja futbolists patiešām vēlas aiziet, pussarga nākamajam klubam nāksies šķirties no pamatīgas naudas summas. Lielāko interesi par Bentliju izrādījuši "Liverpool" un ambiciozie "Manchester City" klubi.

"Manchester City" jaunais treneris ir "Rovers" vecais, proti, Marks Hjūzs. "Es pateicos "Rovers" par visu un ceru, ka esmu bijis tā vērts," turpina pussargs. "Bet man jāpārceļas kaut kur citur. Ceru, ka šovasar, jau šajā transfēru logā kaut kas mainīsies."

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +2 [+] [-]

, 2008-06-16 12:02, pirms 16 gadiem
Nu šim čalim Angliju pamest nevaidzētu. Kkur Anglijas top klubos varētu palikt. Ja man būtu teikšana viņš spēlētu MC.

     [+] [-]

, 2008-06-16 13:28, pirms 16 gadiem
Uz Liverpool! Tad vareesi speeleet ČL!

     [+] [-]

, 2008-06-16 15:10, pirms 16 gadiem
Tas jau skaidrs,viņš uz Liverpool! Izlasiet goal.com

     [+] [-]

, 2008-06-16 22:53, pirms 16 gadiem
puikam galvaa sakaapis, domaa ka paaris labas speeles izlasee aizvadiijis tad ir krutais