Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Džo Kouls: "Messi ir labāks par Ronaldu"

Andris Liepa
Andris Liepa

Džo Kouls: "Messi ir labāks par Ronaldu"
Džo Kouls
Foto: AP

Daudz tiek runāts, ka labākais futbolists pasaulē šobrīd ir "Manchester United" spēlētājs Krištianu Ronaldu. "Chelsea" futbolists Džo Kouls šādam apgalvojumam nepiekrīt un uzskata, ka Lionels Messi ir labāks.

Kouls: "Ronaldu ir fantastisks, taču Čempionu līgas pusfinālā Messi pierādīja, ka ir labākais. Viņam ir tikai 20 gadu. Iedomājieties, kāds viņš būs pēc 10 gadiem." Starp citu, ir runas, ka "Chelsea" par 80 miljonus mārciņām varētu Messi nopirkt. Kouls par šādu notikumu pavērsienu būtu laimīgs: "Es labprāt spēlētu ar viņu kopā vienā komandā."

Šādi Koula izteikumi tiek vērtēti kā spriedzes paaugstināšana pirms gaidāmā Čempionu līgas fināla nākamajā trešdienā Maskavā starp "Machester United" un "Chelsea".

Cits "Chelsea" futbolists Florents Maludā: "Mums ir spēlētāji, kas var pārvarēt vilšanos Premjerlīgā. Esam optimistiski par Čempionu līgas finālu. Domāju, ka "United" ir pelnījusi tikt Čempionu līgas finālā un uzvarēt Premjerlīgā, taču par Maskavas finālmaču mums ir vairāk ko teikt."

Vēl viens londoniešu spēlētājs Salomons Kalū izteicies iespējamās Didjē Drogbas aiziešanas sakarā: "Es izbaudu spēlēšanu uzbrukumā kopā ar viņu, esmu daudz ko no Didjē iemācījies. Atbalstīsim Drogbu, lai kādu lēmumu viņš pieņemtu. Mēs nedomājam par līgumu lietām, taču es tiešām ceru, ka viņš paliks. Viņš ir viens no labākajiem uzbrucējiem pasaulē. Ir Krištianu Ronaldu, ir Fernando Toress, taču Drogba vairāku pēdējo gadu laikā ir pierādījis, ka ir viens no labākajiem."

Izmantotie resursi:
bbc.com

1 2 68 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: chenseybilups
Slēpts komentārs: chesis
Slēpts komentārs: chesis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Vitālijs1000

     [+] [-]

, 2008-05-15 15:45, pirms 16 gadiem
Nu nu... Tomēr Messi nemāk iesist... Ronaldo gan māk... Piespēles gan Messi dod labākas... ČL pusfinālos arī Messi bija labāks.. Bet nu nez... Neviens pārāk nesimpatizē...
Slēpts komentārs: ardux

  -2 [+] [-]

, 2008-05-15 15:51, pirms 16 gadiem
Šosezon Mesī nevarēja sevi pilnībā realizēt dēļ traumas, bet neskatoties uz to, atdotu savu balsi par jauno argentīnieti. Esmu redzējis abus šos spēlētājus un manuprāt Mesī potenciāls varētu būt lielāks, turklāt viņa talantu apbrīno ne tikai Spānijā un Argentīnā Ronaldu šosezon ir guvis daudz vārtu, kas liecina par augstu produktivitāti, bet Mesī ir kaut kas vairāk par tehnisku un produktīvu spēlētāju. Viņa talantu var baudīt un nekad neapniks skatīties viņa spēli. Es atzīstu, ka Mesī ir "Mesija", pat nebūdams argentīniešu atbalstītājs. Kad "Barca" sāks spēlēt SAVU futbolu, mēs atkal ieraudzīsim arī īsto Lionelu Mesī
Var jau būt, ka tā ir gaumes lieta, bet manu viedokli šajā sakarā būs grūti mainīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-05-15 15:52, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Nu nu... Tomēr Messi nemāk iesist... Ronaldo gan māk... Piespēles gan Messi dod labākas... ČL pusfinālos arī Messi bija labāks.. Bet nu nez... Neviens pārāk nesimpatizē...

Mācēt jau māk, bet ne jaut tas ir Lionela galvenais uzdevums Piespēles un reaktivitāte - tas gan ir kaut kas

     [+] [-]

, 2008-05-15 15:54, pirms 16 gadiem
Kaads veel Messi? juus laikama sapipejushies esat, vins sosezon NE TUVU nestaav klaat Ronaldo, vienigais pusfinalos vins bija labaks, bet ko tas dod, jo tapat Barca izkrita! Ronaldo ir parliecinosi labakais speletajs pasaule, vinam konkurentu uz so bridi vnk nav, patiik jums tas vai nee!

  -1 [+] [-]

, 2008-05-15 15:56, pirms 16 gadiem
keksss rakstīja: Kaads veel Messi? juus laikama sapipejushies esat, vins sosezon NE TUVU nestaav klaat Ronaldo, vienigais pusfinalos vins bija labaks, bet ko tas dod, jo tapat Barca izkrita! Ronaldo ir parliecinosi labakais speletajs pasaule, vinam konkurentu uz so bridi vnk nav, patiik jums tas vai nee!

Nestāv ne tuvu? Tad kāpēc ČL pusfinālā Mesī kapājās pa diviem, bet CR bija nemanāms? Un vēl tā "pendele"

  -1 [+] [-]

, 2008-05-15 15:58, pirms 16 gadiem
Cienu Koulu, jo ka nekā manas mīļākās izlases spēlētājs! Bet nu šeit viņš škiet galvu iespiedis kaut kur! Messi NAV labāks! Pēc vienas vai divām pusfināla spēlem neko nevar spriest! Kaut apskatoties visu sezonu kopuma un arī pagājušo! Messi netur līdzi!!!

     [+] [-]

, 2008-05-15 15:59, pirms 16 gadiem
jaa atdziistu taja spele vins bija labaaks, bet visaa sezona ne tuvu tik labs kaa CR, te neiet runa tikai par divaam speleem!
Slēpts komentārs: Robins_Huds
Slēpts komentārs: Robins_Huds

  -2 [+] [-]

, 2008-05-15 16:03, pirms 16 gadiem
chesis rakstīja: p.s. visi labi, bet Shtolcers labaaks

šis ir no mammīšu sērījām: ''Šis ir labs,šis un šis, bet mans dēls ir visslabākais''

Jebkurā gadījumā būs forši ja MU uzvarēs ČL. Un Drogbā aizies uz Barcu. Messi ar Anrī arī vajadzētu palikt Barcā

  +2 [+] [-]

, 2008-05-15 16:15, pirms 16 gadiem
Ne pa tēmu nedaudz, bet mūsējie Latvijas pludmales futbola izlase šodien FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē ar rezultātu 1:8 1/8 piekāpās Portugāles izlasei, līdz ar to zaudējot cerības kvalificēties finālturnīram.

  -3 [+] [-]

, 2008-05-15 16:22, pirms 16 gadiem
džo daudz mūldēt patīk

  +7 [+] [-]

, 2008-05-15 16:32, pirms 16 gadiem
Ja nebūtu Čempionu līgas fināls pēc 6 dienām, šitādi teksti no Džo Kola mutes neparādītos. Tas nu ir skaidrs. Sākas atkal mindgames. Pilnīgākais sviests.
1) Ja Ronaldo spēlētu Chelsea, tad Kols neko tādu neteiktu..
2) Kola pamatojums ir tāds, ka Messi pierādīja, ka ir labāks, labāk nospēlējot 1 savstarpējo spēli UCL 1/2 finālā. C'mon! Pēc tādas loģikas Bolton ir viena līmeņa komanda ar Chelsea... Kaut kā nenopietni no tāda spēlētāja kaut ko tik slimu dzirdēt. Patīk tas kādam vai ne, bet par Ronaldo šosezon Eiropā neviens nebija labāks. Vienkārši nebija pretargumentu!

     [+] [-]

, 2008-05-15 16:46, pirms 16 gadiem
Schrut rakstīja: taisniiba Kolam! Ronaldo ir duraks kursh nejeedz iedot piespeeles!

UN to saka MU atbalstītājs... Labi, ka pats to saprot...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: x_slepotajs
Slēpts komentārs: Akmens_
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2008-05-15 17:23, pirms 16 gadiem
Akmens_ rakstīja: Par to neviens, manuprāt, nešaubās, ka Messi ir labāks par Ronaldu, bet pasaulē labākais ir Džerards.



Labs joks!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-05-15 17:55, pirms 16 gadiem
Ka teica viens vecis: "Ka speletajs C.Ronaldo ir apbrinojams, bet ka cilveks - vins ir suds"
1 2 68 komentāri