Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Aston Villa" soli tuvāk Līgas kausa finālam

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Aston Villa" soli tuvāk Līgas kausa finālam
Vienīgo vārtu autors Džeimss Milners
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Ar 1:0 izbraukumā pieveicot ''Blackburn'' Anglijas Līgas kausa pusfināla pirmajā spēlē, soli tuvāk finālam spērusi ''Aston Villa'', kam pēc nedēļas atbildes spēlē savā laukumā pietiks ar neizšķirtu, lai triumfētu divu maču summā.

Spēle sākās ar mājinieku uzbrukumiem. Jau 4. minūtē ''Blackburn'' gandrīz atklāja spēles rezultātu. Deivids Dans no soda laukuma robežas uzsita spēcīgi pa vārtiem, un bumba pēc rikošeta aizlidoja pavisam nedaudz garām vārtu apakšējam stūrim. Pēc tam spēle izlīdzinājās, un vairāk bumbu kontrolēja viesi. Mača rezultāts tika atklāts 23. minūtē. ''Villa'' noorganizēja ātru pretuzbrukumu. Džeimss Milners noskrēja pus laukumu līdz ''Blackburn'' soda laukumam, piespēlēja uz labo malu Stjuartam Dauningam, kurš pēc mirkļa piespēlēja bumbu atpakaļ vārtu priekšā ieskrējušajam Milneram – 1:0 viesu labā.

Birmingemas komandai pirmā puslaika turpinājumā bija neliels pārsvars, taču palielināt rezultātu tai neizdevās. Pēc pirmajām 45 minūtēm 1:0 ''Villa'' labā. Labākā iespēja kompensācijas laikā bija Stilianam Petrovam, kura no gaisa sisto bumbu no vārtu apakšējā stūra izvilka Pols Robinsons.

Otro puslaiku apņēmīgi sāka ''Blackburn'' un bija pelnījusi vārtus, bet pietrūka veiksmes un precizitātes. Divreiz pa stabu trāpīja Nikola Kaliničs. ''Villa'' atbildēja ar asiem pretuzbrukumiem. Pašās mača beigās Robinsons atsita Gabriela Agbonlahora no dažiem metriem ar galvu raidīto bumbu, bet mirkli vēlāk pretējā laukuma galā vārtus gandrīz guva mājinieki. Stīvens Nzonzi pārsita pāri vārtiem ar galvu pēc stūra sitiena. Spēle beidzās ar 1:0 viesu labā, un ''Villa'' spērusi platu soli fināla virzienā.

Atbildes mačs Birmingemā notiks 20. janvārī. Jāpiebilst, ka uzvarētājs tiek noskaidrots divu maču summā, taču neizšķirta gadījumā izbraukumā gūtie vārti netiek uzskatīti par priekšrocību. Tādā gadījumā tiks spēlēts papildlaiks. Savukārt otrajā pusfinālā tiksies abas Mančestras komandas – ''United'' un ''City''. Pirmais mačs 19. datumā ''City'' laukumā, bet atbildes spēle 27. janvārī ''Old Trafford'' stadionā.

     [+] [-]

, 2010-01-15 00:04, pirms 15 gadiem
nu kausu arī paņems!

  -4 [+] [-]

, 2010-01-15 00:09, pirms 15 gadiem
westurbt rakstīja: nu kausu arī paņems!
nebūs....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-15 00:17, pirms 15 gadiem
Angels_22 rakstīja: drīzāk Ronaldinho uz Skonto pārnāks
Nu, nu. So kausu var uzvareet jebkura no palikusajaam cetraam komandaam. Speeku sameeri ir liidziigi. Ja Blackburn nebuutu tik slikti nospeeleejusi aizsardziibaa pie Milnera gola, tad vareeja notikt jebkas. BR otrajaa puslaikaa bija pavisam cita komanda. Noteikti jaajuut liidzi Kalinicam.

  +3 [+] [-]

, 2010-01-15 00:24, pirms 15 gadiem
domāju, ka tas ir pat ļoti reāli, kaut vai tāpēc, ka tas pats MU pirms mēneša tika vinnēts iekš old trafford

  +5 [+] [-]

, 2010-01-15 00:30, pirms 15 gadiem
Atbildes mačs Birmingemā notiks 20. janvārī. Jāpiebilst, ka uzvarētājs tiek noskaidrots divu maču summā, taču neizšķirta gadījumā izbraukumā gūtie vārti netiek uzskatīti par priekšrocību.

Izbraukumaa guutie vaarti var buut svariigi, bet tikai papildlaikaa t.i neizskirta gadiijumaa divu speelju summaa peec papildlaika. Ja naakamajaa speelee Blekburna uzvar ar 2:1, tiks speeleets papildlaiks un ja papildlaikaa vaarti netiks guuti, finaalaa speelees Blekburna pateicoties diviem guutajiem vaartiem izbraukumaa. Ja rezultaats buutu 1:0 Rovers labaa un papildlaikaa vairaak vaarti netiktu guuti, tiktu izspeeleeta 11 metru sitienu seerija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-15 01:06, pirms 15 gadiem
Angels_22 rakstīja: pēc tevis teiktā sanāk ka jebkurā gadījumā ar Rover uzvaru būs papildlaiks sajauci kko
Es devu piemeerus, ja rezultaats divu speelu summaa buus neizskirts. Ja taa buus, izbraukumaa guutie vaarti var speeleet lielu lomu. Nekur neesmu teicis, ja Rovers uzvar ar vairaak kaa vienu vaartu starpiibu, buus papildlaiks. Tas ir tikai logiski, ka taadaa gadiijumaa finaalaa speeleetu Blekburna un papildlaiks vajadziigs nebuus. Iespeejams, esi paarpratis mani.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-15 11:20, pirms 15 gadiem
Nenovērtējiet par zemu!