Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Agers izlaidīs atlikušo sezonas daļu

Agers izlaidīs atlikušo sezonas daļu
Daniels Agers
Foto: AP

Dānijas izlases un Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Liverpool'' aizsargs Daniels Agers pēdas lūzuma dēļ šajā sezonā savai komandai vairs palīdzēt nevarēs, ziņo ''Liverpool'' kluba oficiālā mājaslapa.

Pagājušā gada Dānijas labākais futbolists nespēlē jau kopš pērnā gada septembra.

Talantīgais centrālais aizsargs pagājušajā mēnesī tikai atgriezās ierindā, kad izgāja laukumā ''Liverpool'' otrās komandas sastāvā, taču viņa nedienas turpinājās.

''Liverpool'' kluba vadība ir nolēmusi Ageru sūtīt uz operāciju, lai beidzot pilnībā novērstu radušos problēmu un līdz galam izārstētu tik ieilgušo savainojumu.

''Liverpool'' komandas galvenais treneris Rafaels Benitezs atklāja, ka zaudēt Ageru līdz sezonas beigām nebija viņa plānos.
''Ir ļoti sāpīgi zaudēt tik labu spēlētāju kā Agers, taču viņš būs atpakaļ nākamajā sezonā un mēs uz viņu paļaujamies'', ''Liverpool'' kluba mājaslapā atzina Benitezs.
''Taču jāatzīst, ka Ageram ir uzradies lielisks aizstājējs – Martins Škrtels. Viņš ļoti labi pašlaik spēlē'', piebilda spāņu speciālists.

Šajā sezonā Agers ir piedalījies tikai piecās spēlēs.

Izmantotie resursi:
liverpoolfc.tv

     [+] [-]

, 2008-03-15 00:28, pirms 17 gadiem
Sāpīgs zaudējums Pool sezonas izskaņā.

     [+] [-]

, 2008-03-15 00:38, pirms 17 gadiem
Loti zeel, ka tik agraa vecumaa tik nopiena trauma.. Bet jaacer, ka tieshaam Aggers atguusies un naakamsezon kapaas kaa zveers!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja