Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Anglijas Premjerlīga kritizē Blateru

Anglijas Premjerlīga kritizē Blateru
Zeps Blaters

Anglijas futbola Premjerlīgas izpilddirektors Ričards Skudamors izteicis kritiku FIFA prezidenta Zepa Blatera virzienā, par viņa izteicieniem attiecībā uz Anglijas izlases neveiksmi 2008. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Blaters kādā paziņojumā apvainoja Anglijas futbola klubus nacionālās izlases neveiksmēs. FIFA prezidents piedāvāja ieviest leģionāru limitu Premjerlīgā, lai tādā veidā veicinātu angļu jauno futbolistu izaugsmi.

"Šāda veida izteicieni var rosināt patriotiskas un pat rasistiskas debates par to, kurš var un kurš nevar spēlēt mūsu valstī. Ja likums atļauj futbolistam spēlēt Premjerlīgā, tad viņš tur arī spēlēs. Neatkarīgi no tā, ko runā Blatera kungs," savu kritiku izteica Skudamors.

"Ticu, ka Premjerlīgā spēlē pasaules labākie futbolisti un Anglijas spēlētāji gūst tikai labumu no spēlēšanas mūsu līgā. Nacionālajai izlasei mēs dodam pietiekamu daudzumu labu futbolistu. Pārējais jau paliek Anglijas izlases galvenā trenera pārziņā," piebilda Skudamors.
Anglijas Premjerlīgas izpilddirektora amatā Skudamors tika ievēlēts 1999. gadā. Kopš tā laika līga sasniegusi vēl nebijušus televīzijas reitingus un vispasaules interesi, tajā skaitā arī Āzijas kontinentā. Šobrīd Anglijas Premjerlīga ir bagātākā futbola līga pasaulē, bet vispasaules mērogā zaudē vien Nacionālajai futbola līgai (NFL) un Galvenajai Beisbola līgai (MLB).

Izmantotie resursi:
www.bbc.co.uk

  +6 [+] [-]

, 2008-01-14 20:36, pirms 17 gadiem
Hallelujah kaads arii beidzot pamodaas! Blaters un Platinii saakusi paaraak daudz atljauties! Anglju speeleetaaji ir pietiekami liigaa un a kaads nespeej izsisties liidz 1. komandai vai arii ieintereseet kaadu EPL klubu, tad arii pasi vainiigi, nevis ar Blatera "paliidziigo roku" maaksliigi izsist vietu kaadas komandas sastaavaa! Nu tad lai izkonkuree tie jaunie tos aarzemniekus!
Slēpts komentārs: UJO

  +6 [+] [-]

, 2008-01-14 21:01, pirms 17 gadiem
UJO un ko Tu teiktu, ja Latvijā spēlētu Pasaulē augstāka līmeņa futbolu? Pieņemsim ja premjerlīgu pārceltu uz Latviju, bez latviešiem, Tu būtu ļoti bēdīgs?
Slēpts komentārs: kasagrande

  +2 [+] [-]

, 2008-01-14 21:50, pirms 17 gadiem
janchiks#16---> Tu gan esi "gudrs"... Cik ir jāizdzer lai Giggsu nosauktu starp angļu spēlētājiem? Viņš ir velsietis... LOL... Ja pa tēmu, tad nevajag limitus... Tad Arsenal vaIrs nebūs tik simpātisks klubs kā tagad...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-14 23:06, pirms 17 gadiem
Nu kaa lai saka... es piemeram atbalstu gan Blatera gan Platini lielako dalju ideju...
Vnk kaa vienreiz dzirdeju viens komenteetaajs pateica, ka anglju staru nemaz nav reali nopirkt... ne tik daudz cik transfeeri, cik vinjsh gribees sev to algu... bet ja taa paraugaas, jus sakat OOOO, kaa ta grandos nespele anglji!?
Chelsija- Lamps, abi Cole, Terijs, Wrights (Bridge shad tad) MU- Ferdinands, Roo, browns (shat tad) Hargriivzs un nevils, kursh driz jau beigs spelet tur, Liverpoole- Dzherards, dazhreiz Pennants un Crauch un ja paskatas uz Arsenal!? Vispar ne viena speletaja, un ja godigi, parejie speletaji tik tiesham ir no vidus komandam, ja skatas pec tabulas, tad Totenham speletaji ir izlase, normals daudzums, Middlesbrough, Evertons un Manc City un praktiski viss, peec eiropas meeriem totenhama, Evertons, Midlesbrough, un Man City ir vidus komandas. Un ta ari ir, ja paskatas videji komandu speletaju, vinji ir arzemnieki, nerunasim par Arsenal kur vispar man shkjiet tik viens anglis ira... tas pats Walcot, kursh samera biezhi netiek spelet... mana skatijuma pec kadiem paris 4-5 gadiem EPL tikai sauksies EPL, bet pasha butiba taa buus International English Premier League... jus visi varat teikt, ka tipa neko nesaprotu no futbola, ka es taads vai shitads, bet tada ir realitate... un tas nemainisies, jo lielakas algas maksa anglji, tikai anglji var maksat 100 milj par speletajiem utt... nezinu... personigi mans uzskats
Slēpts komentārs: Robby

  +2 [+] [-]

, 2008-01-14 23:35, pirms 17 gadiem
kuri te gudrojaas par EPl, lai paskataas, cik daudz anglji speelee top4 komandaas un tie, kuri speelee, ienjem visnoziimiigaako vietu komandaa. vairaak vinji ir aiz ausiim ievilkti, lai piesaistiitu anglju liidzjuteejus. totinjam atnaaca ramoss un tagad robinsonam buus jaaiziet, jo ramoss nav tas viirs, kas atlajusies patureet stipri viduveeju (ljooooti maigi izsakoties) vaartasragu, tikai tapeec, ka vins ir speeleejis izlasee n-tajos machos un ir anglis. un nevienam vinju vairs nevajadzees, ticiet man. ja nu vieniigi skatiitaaju pievilinaashanai kaa meerkakji zooparkaa, no kura jeegas nekaadas nav. arsenaalaa ir cik anglji? valkots laikam un vairs nekas praataa neshaujas un tapeec arsenaals ir tur, kur vinsh ir. liverpuulee?-dzerards, kursh statistiku taisa tikai ar pendeleem, kuras iesist var jebkursh amatieris un praktiski viss, kaut kaads tur lokaala meeroga aizsargs, uzvaardu piemirsu uz doto mirkli. chelsija- lampards, kursh shauj pie pirmaas izdeviibas, nevis veerpj kombinaacijas, uzpuutenis kouls vidusliinijaa un otrs kouls aizsardziibaa(kursh gan ir vissaariigaakais no visas brandzas), par teriju labaak neko neteikshu, buus viss jaacenzee. vraits filipss peedeejas speeles kaut ko elpo, jo fabio seezh un skataas speeles tribiinees. MUnki ir palikushi peedeejais bastions lielajaa futbolaa, kur veel anglji ir saliidzinoshi daudz, tikai neredzu jeegas no vinjiem. pat feerdzijs atzina, ka niistelroja atdoshana(par to naudu tika iegaadaats superrstaars ruunis) ir bijusi lielaakaa kljuuda vinja karjeraa. visi komandas anglji kopaa nez vai sosezon ir sasitushi tik, cik viens pats ronaldinsh. un izslaveetais rio(labi, slikts vins nav) vairaak domaa, cik vinjam samaksaas par kaarteejo reklaamu.
kopumaa anglju izlase ir veidojums bez uzbrukuma, ar vieteejaa meeroga zvaigzhnju paarpilniibu vidusliinijaa, ar pusliidz sakariigu aizsardziibu un bez vaartsargiem.
es pats dziivoju anglijaa un futbols ir visapkaart, tikai, tad , kad saaku ar angloiidiem diskuteet par sho teemu, vinji vai nu izvairaas, vai pretargumentus neatradushi iezliigst demagogijaa, jo pashi saprot, ka bez legjionaariem vinju futbols ir seetas machu liimenii un tetoveejums"1966-..." taa arii paliks nepabeigts vinju dziives laikaa.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-14 23:59, pirms 17 gadiem
aizmirsu Krauci piemineet.labaak neizteikshos, juus mani taapat saprataat

     [+] [-]

, 2008-01-15 00:51, pirms 17 gadiem
Nu ta sanak, ka Blaters=Lipmans!!

Runajot par bagatibu, tad Amerikanji ir partraki uz saviem nacionalajiem sporta veidiem!! Mums jau daudzi it kaa skatas futbolu, bet ir ari (atvainojos) dzeraji, trakotaji, idioti, kuri vispar pardzeras un neko pieklajigu nezin!!
Amerika katrs normals vecis skatas Am. futbolu un pat ka bija rakstits- Vinjiem pat Amerikanju futbola finalspeles ir nozimigakas par Pateicibas (sorry varbut Neatkaribas) dienu!! Vinjiem ta ir ikdiena un tapec ari ta naudinja rodas!

     [+] [-]

, 2008-01-15 14:36, pirms 17 gadiem
EPL ir interesanta ar to ka tur ir skataams futbols un man po par tiem angliem, ja nav taadaa liimenii tad lai nespeelee, bet taaapat ir gana daudz anglu lai izveidotu labu izlasi. Paareejie var speeleet kaut vai championship vai arii Gruzijaa, mani tas neskar!

  -1 [+] [-]

, 2008-01-15 17:36, pirms 17 gadiem
Runaajot par Arsenal.....vistuvaak pirmajai komandai no angljiem ir Walcott un Justin Hoyte! Justins shosezon buutu speeleejis daudz vairaak, nekaa to ir dariijis liidz sim (taatad - butu stabils 1. sastaava labaas malas aizsargs), ja vien nebuutu, runaajot Vengera vaardiem Bacary Sagnas paarsteidzosi aatraa adapteesanaas anglju speeles stilam! Walcott jau ir cits staasts....
savukaart parokoties pa kluba rezerveem mazliet (un arii taa pamatiigi) dziljaak ir atrodami daudz anglju speeleetaaji, kuri kaa jau Vengera komandaa pienaakaas ir jauni (pat ljoti ) speeleetaaji....vismaz daziem no vinjiem, gan jau buus lemts izsisties liidz vismaz pirmaas komandas solinjam.
diemzheel jau kuro reizi buus arii jaatgaadina par pirms kaada laicinja lietotaaja kezis (ja pareizi atceros tas bija vinjs) iemesto linku pie viena topika, kuraa skaidri un gaisi bija pieraadiits, ka Arsenal dod vislielaako ieguldiijumu Anglijas jauniesu izlaseem (visos vecumos)! Ka tik veel nebija taa, ka izslaveetie anglji MU sajaa sarakstaa bija aarpus trijnieka! Taapat arii dereetu atcereeties agraako laiku Vengera ieguldiijumu anglju futbolaa (ar to domaaju - speeleetaajus), no kuriem paslaik A.Cole speelee Chelsea, S.Campbel - Portsmouthaa utt.

Ja Blateram ir antipaatijas pret Arsenal (citu iemeslu saadu ieteikumu ierosinaajumam neredzu - tur ir kaads apsleepts meerkjis) vai simpaatijas pret MU, un vinjs grib "sliicinaat" gunnerus, tad iesaku vinjam mekleet citus veidus kaa to izdariit, jo ja vinjs gribeetu iedziljinaaties sajaa lietaa tad saprastu, ka probleema ir citur, nekaa vinjs to pasniedz!