Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

West Ham apdomā iespēju pirkt Gudjonsenu

West Ham apdomā iespēju pirkt Gudjonsenu
Eidurs Gudjonsens

West Ham kluba menedžeris Džanfranko Zola ir pārdomu priekšā un iespējams no viņa puses tiks piedāvāts kontrakts īslandiešu uzbrucējam Eiduram Gudjonsenam.

Īslandiešu superzvaigzne Eidurs Gudjonsens jau vairākkārt pieminēja to, ka Barcelona ierindā visticamāk viņš nepaliks. Savos izteicienos viņš minēja to, ka vēlas atgriezties Anglijā, tādēļ tas bija liels iemesls tam, kādēļ par futbolistu tik ļoti interesējās Fulham, Everton un galvenokārt Aston Villa. Bet tagad cīņā par futbolistu visticamāk iesaistīsies arī Džanfranko Zola. Kā iemeslu, kādēļ tieši viņš varētu iegūt Gudjonsenu ir tas, ka abi jau ir kopā savulaik spēlējuši Chelsea kluba sastāvā.

Pats Zola Sky Sport News pārstāvjiem paziņoja: " Eidurs noteikti ir ļoti, ļoti labs futbolists. Un esmu pārliecināts, ka West Ham nav vienīgais klubs, kurš cīnās par viņu."

West Ham United jau ir paspējuši iegādāties uzbrūkoša stila pusargu Luisu Himenezu, kurš pagājušo sezonu spēlēja Inter sastāvā. Bet treneris turpina skatīties jaunus papildinājumus, kas varētu aizpildīt vājās komandas vietas. Kā iemesls ir 9. vieta Barclay's premier league pagājušajā sezonā, ar kuru komanda nebija diez ko apmierināta. Jāpiemin, ka kluba vadība cer, ka līgumu pagarinās arī austrāliešu aizsargs Lukass Nīls.

Izmantotie resursi: skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2009-07-13 02:03, pirms 15 gadiem
HELL YEAH.
Kā nekā, whu ir jaunākā komanda EPL.
Vajadzīgi arī pieredzējuši spēlētāji.