Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Šīrers netrenēs "Rovers"

Andrejs Siliņš

Šīrers netrenēs "Rovers"
Alans Šīrers
Foto: Scanpix

Alans Šīrers paziņojis, ka, lai arī bija kandidāts uz Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Blackburn Rovers" galvenā trenera krēslu, no šīs iespējas atteiksies.

"Es biju ļoti iepriecināts saņemt zvanu no "Blackburn" izpilddirektora Džona Viljamsa," sacīja 37 gadus vecais bijušais Anglijas izlases uzbrucējs. "Viņš man jautāja, vai es nevēloties tikt iekļauts kandidātu sarakstā trenera darbam, uz ko es pieklājīgi atteicos."

Mēneša sākumā "Rovers" palika bez galvenā trenera, jo līdzšinējais amata izpildītājs Marks Hjūzs pārcēlās uz vēl ambiciozāku klubu "Manchester City". Tieši Šīrers, kurš "Rovers" kluba labā no 1992. līdz 1996. gadam guva kopumā 112 vārtus un palīdzēja klubam 1995. gadā izcīnīt uzvaru Premjerlīgā, tika minēts kā viens no reālākajiem kandidātiem uz Hjūza atstāto krēslu.

"Esmu ļoti gandarīts un pateicīgs, ka mani ir aicinājuši kandidēt šim darbam," pastāstīja Šīrers, kurš šobrīd ir BBC Sport akreditētais žurnālists "Euro 2008" Šveicē un Austrijā. ""Rovers" bija pieņēmuši divus lieliskus trenerus pēdējā laikā, un esmu pārliecināts, ka viņiem izdosies atrast vēl vienu tikpat labu un novēlu veiksmi to izdarīt."

Šīreram, kurš bijis arī Anglijas izlases kapteinis, kopš aiziešanas no spēlētāja karjeras bijuši vairāki piedāvājumi kļūt par kādu klubu galveno treneri, taču anglis allaž atteicies. Uz "Blackburn" galvenā trenera amatu tiek minēti vēl citi slaveni vārdi - Pols Inss, Stjuarts Pīrss, Sem Allerdaiss, Stīvs Maklārens, Roberto Mančini, Maikls Laudrups, Diks Advokāts, Avrams Grants un Henks ten Keits.

Izmantotie resursi:
bbc.com

     [+] [-]

, 2008-06-12 11:31, pirms 16 gadiem
Fanu izvēle bija, bet tomēr noraidija Šīrers.. Interesanti buutu, ja Maklārens butu treneris

     [+] [-]

, 2008-06-12 16:23, pirms 16 gadiem
goal jau raksta ka šīrers, gaida kādu lielo piedāvājumu. Bet bez pieredzes domāju tā var arī nesagaidīt