Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vengers: "Likme ir visas sezonas darbs"

Andrejs Siliņš

Vengers: "Likme ir visas sezonas darbs"
Arsēns Vengers
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers uzskata, ka viņa vadītā komanda vēl var izcīnīt līgas čempiontitulu, tiesa, ja svētdien izdosies uzveikt "Manchester United".

Šobrīd mančesterieši atrodas Premjerlīgas vadībā ar 77 punktiem, trīs punktus esot priekšā Londonas "Chelsea", bet cits galvaspilsētas klubs "Arsenal" ir trešais ar sešiem punktiem mazāk nekā "Manchester United".

"Izcīnīt Premjerlīgas čempiontitulu šādā situācijā, kad mēs peldam pret straumi, būtu lielākais panākums manā trenera karjerā," sacīja Vengers. "Priekš mums svētdienas spēle pret "United" ir sezonas galvenā spēle. Ja mēs neuzvarēsim šajā spēlē, mums vairs nebūs izredžu."

"Mēs cīnīsimies līdz pēdējai sekundei čempionātā. Šobrīd viss ir atkarīgs no svētdienas spēles. Uzvara nozīmētu to, ka varam izcīnīt arī čempionu titulu, tas šobrīd ir svarīgākais un uz to mēs arī koncentrējamies," piebilst Vengers. "Spēles likme ir ļoti liela, tas ir visas sezonas darbs. Ja mēs iziesim laukumā un nenoticēsim saviem spēkiem, tad viss cauri."

Tikmēr ne tik dramatiski situāciju uztver sers Alekss Fergusons, "Mancehster United" galvenais treneris: ""Arsenal" ir bijuši daudzi savainojumi šosezon. Komanda nevar uzvarēt spēles, ja tajā nespēlē tās labākie spēlētāji. Šajā līmenī tā nevar. Tieši savainojumi otrajā sezonas pusē ir tas, kas darbu daudz grūtāku padarījuši pārējiem viņu spēlētājiem."

Tāpat Fergusons pieminēja, ka "Arsenal" dzīvi grūtāku padarīs arī fakts, ka komanda izstājās no Čempionu līgas turnīra, zaudējot "Liverpool": "Ir grūti tikt pāri tādām lietām. Palikušas piecas spēles, un viņi nevar atļauties neko zaudēt vairāk. Bet mums jārūpējas pašiem par sevi un jāturpina strādāt."

"Katra atlikusī spēle ir no tām, kas obligāti jāuzvar. Pagājušonedēļ zaudējām divus punktus, tagad mums jāuzvar visas atlikušās, viss ir tik vienkārši," par "United" izredzēm stāsta Fergusons.

"Manchester United" gan atlikušajā sezonas daļā kalendārs nav no tiem patīkamākajiem - septiņās dienās jāspēlē divreiz ar "Barcelona" un vienreiz ar "Chelsea".

Izmantotie resursi:
bbc.com

1 2 68 komentāri

  +5 [+] [-]

, 2008-04-12 12:51, pirms 17 gadiem
Nu negribu neko sliktu teikt par arsenal! bet man liekas, in your dreams!! tapee ka MU so sezon demonstree vienkaarsi un absoluuti lielisku futbolu! saubos ka vinji zaudes! domaju uz rezultatu! 3-1 MU labaa!

     [+] [-]

, 2008-04-12 12:52, pirms 17 gadiem
Ļoti ceru ka United panems titulu, jo sogad vini tiesam to ir pelnijusi
Slēpts komentārs: SUPORT_CHELSEA

  +3 [+] [-]

, 2008-04-12 12:58, pirms 17 gadiem
SUPORT_CHELSEA rakstīja: ceru ka vinji uzvarees MU..dakus he he


vienigais MU..daks te laikam esi Tu

  +5 [+] [-]

, 2008-04-12 13:02, pirms 17 gadiem
Viņš laikam nesekoja spēlei līdzi, kur tikā MU- Roma. Man personīgi nelikās, ka MU izskatās vāja, un tāpēc nedomāju, ka Arsenal būs viegli spēlēt ar viņiem. Protams, intrigu viņi var uztaisīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-12 13:16, pirms 17 gadiem
arsenal!!!!!

  -2 [+] [-]

, 2008-04-12 13:28, pirms 17 gadiem
Arsenal fani laikam piemirsuši, kā šogad spēlēja MU-Arsenal savā starpā?

     [+] [-]

, 2008-04-12 13:31, pirms 17 gadiem
massbeat rakstīja: Arsenal fani laikam piemirsuši, kā šogad spēlēja MU-Arsenal savā starpā?

2:2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-12 14:50, pirms 17 gadiem
2massbeat
Tiesaam,a kas taa bija peedeejaa reize,vairaak nedriikst speeleet!

  +4 [+] [-]

, 2008-04-12 15:54, pirms 17 gadiem
Flamini laikam aaraa uz kaadaam 3 nedeeljaam. Takaa Arsenal par veelvienu pamatsastaava speeleetaaju mazaak! lieku protams uz MU jo atpuutaas Ronaldo un Ruunijs. Arsenal buus ljoti gruuti.

     [+] [-]

, 2008-04-12 17:02, pirms 17 gadiem
šosezon arsenal pieradija ka nav nekadi peljamie puikas...pasi te rakstijam ka arsenal nespiid cinja pa medaljam..utt.......bet redz....cinja notiek pa istam..un ceru ka arsenal vinnes..

  -3 [+] [-]

, 2008-04-12 17:10, pirms 17 gadiem
4-0 un 2-2, tādēļ varat aizmirst par uzvaru, Vengera kungs

  +1 [+] [-]

, 2008-04-12 17:27, pirms 17 gadiem
2 massbeat
Tu nu gan esi labs matemaatikis,tu domaa kad visaam speeleem jaabeidzas ar taadu rezultaatu!!!

     [+] [-]

, 2008-04-12 17:42, pirms 17 gadiem
4-0 vairs nebuus! Lieku uz 2-0 vai minimaalo paarsvaru kas buus 2-1!

  +2 [+] [-]

, 2008-04-12 18:23, pirms 17 gadiem
Flamini ir laukaa uz taam 3 nedeeljaam, tas tiesa.... veel ljaunaak, ka optimistiskaakaas prognozes par Sagnu nepiepildiijaas - vinjs diemzheel arii nebuus gatavs speeleet! Tas laikam atkal noziimee, ka Toure buus jaaniikst RB, jo Vengers spiitiigi iekrampeejies Eboue vairs tajaa poziicijaa nelaist saakum11 laikam! interesanti ir tas, ka tikliidz Manu speeles gaitaa tiek atbiidiits uz RB, tiesi tad vinjs saak dot savas bistamaas piespeeles un centreet kaa pienaakas - no RB poziicijas vinjs dara tiesi to, ko Vengers izmisiigi veelas (un skjiet, ka tomeer nepanaaks!) panaakt, liekot vinju RW!
viss velk uz to, ka Theo, lai vai kaa chalis censaas, bet laikam atkal buus jaasaak speele uz benkjiisa - nav tas pateiciigaakais fons shitais, ja saaktu runaat par vinja paliksanu klubaa..!

Es taa padzirdeeju, ka Vengers plaanojot pirkt experience player! iisteniibaa man pof*g, pieredzeejis vai zaljknaabis, galvenais peec sezonas notureet sho sastaavu + iepirkt veel kaadu speeleetaaju.... vieniigie iznjeemumi, kurus vareetu palaist vareetu buut tikai Jenss (obligaati!) un varbuut Gilberto!

  +2 [+] [-]

, 2008-04-12 18:28, pirms 17 gadiem
massbeat rakstīja: 4-0 un 2-2, tādēļ varat aizmirst par uzvaru, Vengera kungs



pateelosu tevi mazliet - peedeejo 2 sezonu rezultaati EPL savstarpeejaas speelees!

2:1 - Arsenal uzvara
1:0 - Arsenal uzvara
2:2 - neizskjirts!

un kas tad man tagad buutu jaasaka? aizmirstiet par uzvaru Feergusona kungs?

  +2 [+] [-]

, 2008-04-12 20:08, pirms 17 gadiem
Gunner, man tā tikai šķiet vai arī tavos tekstos jauns cerības stariņš jaušams?

  +1 [+] [-]

, 2008-04-12 20:20, pirms 17 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Gunner, man tā tikai šķiet vai arī tavos tekstos jauns cerības stariņš jaušams?


ne gluzi... pagaidaam mani intereseetu uzzinaat, ko noziimee, tas itaalju sacereetais sviests par Hlebu un Inter....

p.s. tas par tiem rezultaatiem - nekaa iipasa, tikai gribeeju te dazam labam, kurs veel ir eiforijaa par to 4:0 aizveert muti, ka tas rezultaats uzreiz negarantee riit sagraavi!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-12 20:33, pirms 17 gadiem
Oij, sagrāves rīt nebūs. Esmu drošs. Bet spēle būs ļoti interesanta, jo patiesībā jau abām komandām nepieciešama tikai uzvara.

  -2 [+] [-]

, 2008-04-12 20:47, pirms 17 gadiem
Arsenal ir uzvarējuši tikai 1 spēli no pēdējām 7 EPL, čempionu līgā 1 no 4... Statistika, kas liecina par to, ka komanda vairs nevelk. Protams, Vengers daudz ko var muldēt par traumām (kam tādas nav?) un tiesnešu sazvērestību pret viņu komandu, bet to, ka komandā trūkst pieredzējušu spēlētāju, viņš nelabprāt atzīst. Un tas arī ir iemesls, kāpēc sezonas svarīgākajā posmā Arsenal sabruka.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-12 21:20, pirms 17 gadiem
2 silenthill
Peedeejaas speeles rezultaata zinaa ir bijas vairaak nekaa suudiigas,un traumas tas ir pirmais kas liedza sasniegt pozitiivu gala rezultaatu...,nez kaadaa tagad vietaa buutu MU ja gandriiz visas sezonas laikaa buutu Ronaldo notraumeets un Runijam salauzta kaaja,kuras sakaraa nevareetu speeleet 9menesus,un ik pa briitinam kaads no vadosajiem aizsargiem to vidics,peec tam Evra,tad Ferdinands.......,ar pussargiem taa pat...,un tas ir paarsteidzosi kad Arsenal jauni puikas taapat turas liidz peedeejam!!!!!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-04-12 22:12, pirms 17 gadiem
ddd rakstīja: 2 silenthill
Peedeejaas speeles rezultaata zinaa ir bijas vairaak nekaa suudiigas,un traumas tas ir pirmais kas liedza sasniegt pozitiivu gala rezultaatu...,nez kaadaa tagad vietaa buutu MU ja gandriiz visas sezonas laikaa buutu Ronaldo notraumeets un Runijam salauzta kaaja,kuras sakaraa nevareetu speeleet 9menesus,un ik pa briitinam kaads no vadosajiem aizsargiem to vidics,peec tam Evra,tad Ferdinands.......,ar pussargiem taa pat...,un tas ir paarsteidzosi kad Arsenal jauni puikas taapat turas liidz peedeejam!!!!!!!

United visu sezonu bija kapteinis Garijs Nevils traumēts. Tāpat faktiski visu sezonu ir uzbrucējs Saha ārā (līdzības ar Arsenal Eduardo). Tad vēl laiks pagāja, kamēr Skolzijs atgriezās. Rūnijs bija labu laiku izsists ārā. Tagad Nani trauma; Vidičam trauma.
Joks tikai tāds, ka United visu laiku atrodas aizstājēji. Protams, Arsenal kopumā traumu ir vairāk, bet nez vai tas ir galvenais iemesls Arsenal rezultātiem. Come on, Arsenal ir aiz Chelsea, bet Chelsea bija vēl vairāk traumu.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-12 22:45, pirms 17 gadiem
2 arturs.k.
pilniigi visam piekriiitu ko tu uzrakstiiji,bez saubaam viss lielaakaa Vengera kluuda ir taa kad nau kas pilnveertiigi aizstaaj vadosos speeleeetaajus...,bet tu man tagad gribi ieskaidrot kad Saha iesistu tikpat golus cik Ronado,tev pasam pa to smiekli nenaak..,Nani tu saliidzini ar Rosicki ,kurs ir labaaks?...,Arsenal visi aizsargi ir bijusi traumeeti....,Vidics tikko tikai notraumeejaas...Negribu MU noveeleet taadas traumas ...,bet interesanti buutu paskatiities kaadaa vietaa vini buutu bez Ronaldo un Runija,kaut gan neesmu teicis ka paaareejie nevelk...,bet rezultaati taadi nebuuti kaadi ir tagad,tikai nesaki ka taa nebuutu,kad visi ir kaa Ronaldo un Runijs!!!!!!

     [+] [-]

, 2008-04-12 22:48, pirms 17 gadiem
Ronaldo salīdzinu ar Fabregasu. Rūniju ar Adebajoru. Neatceros, ka šie spēlētāji būtu baigi daudz mocījušies ar traumām šajā sezonā?

Bet kopumā es piekrītu, ka Arsenal bijis vairāk traumu. Saku tikai to, ka tas nedrīkst būt galvenais iemesls sniegumam. Labs piemērs ir Chelsea.

     [+] [-]

, 2008-04-12 22:54, pirms 17 gadiem
bet tu man tagad gribi ieskaidrot kad Saha iesistu tikpat golus cik Ronado,tev pasam pa to smiekli nenaak..

Pārlasīju savu komentāru un nepamanīju, kur es ko tādu būtu apgalvojis... Tikai salīdzināju Sahas un Eduardo lomu.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-12 23:00, pirms 17 gadiem
Ronaldo ir uzbruukosais pussargs,Fabrigas ir piespeelu meistars,Ruuniju uzskatu labaaku par Adebajoru.Taatad manaa skatiijumaa MU labaakie ir Runijs un Ronaldo.Arsenalam Fabrigas un RvP,otrs cik man un domaaju arii tev, lielaako dalu vispaar nau speeleejis,..starp citu Adebajors arii bija dazas speeles traumeets,un arii Fabrigas vairaakas..,bet tagad pastaasti vai Ronaldo bija traumeets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2008-04-12 23:04, pirms 17 gadiem
Tu apgalvo kad Ronaldo ir tik pat labi aizstaajeeji,paarlasi veelreiz vai taa nebija...,okey tad vienalga kurs vareeja buut nu tad piemeeram Gigsijs cik vins vaartus iesita,vai Cariks.......

  +1 [+] [-]

, 2008-04-12 23:05, pirms 17 gadiem
bet tagad pastaasti vai Ronaldo bija traumeets!
Jā, piemēram, traumas dēļ izlaida spēli pret Arsenal (kas beidzās 4:0). Ronaldo nepiedalījās vairākās spēlēs sīku traumu dēļ.

     [+] [-]

, 2008-04-12 23:06, pirms 17 gadiem
ddd rakstīja: Tu apgalvo kad Ronaldo ir tik pat labi aizstaajeeji,paarlasi veelreiz vai taa nebija...

Es pārlasīju. Neatradu. Iedod citādu, kur es to esmu teicis.

     [+] [-]

, 2008-04-12 23:25, pirms 17 gadiem
Tu paarlasi manis ieprieksrakstiito Sillenthill,kur es biju rakstiijis kaa buutu ja nespeeleetu Runijs ar Ronaldo,un tu man atbildeejivina vietaa kad MU bij virkne ar traumeetiem spiileriem,liki saprast ka gandriiz tas pats jau buutu....,nu bet pa Ronaldo traumu tu mani nepaarliecinaasi!!!

     [+] [-]

, 2008-04-12 23:48, pirms 17 gadiem
2 arturs.k.
nu prieks bij paplaapaat,ceru uz riitdienas interesantu speeli!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 68 komentāri