Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" kapteinis Ēdegors būs spiests izlaist vismaz trīs nedēļas

Andris Liepa
Andris Liepa

"Arsenal" kapteinis Ēdegors būs spiests izlaist vismaz trīs nedēļas
Martins Ēdegors Foto: ZP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas kluba Londonas "Arsenal" un Norvēģijas futbola valstsvienības kapteinis Martins Ēdegors savainojuma dēļ būs spiests izlaist vismaz trīs nedēļas, atsaucoties uz Norvēģijas izlases ārsta teikto vēsta BBC.

Ēdegors savainojumu guva 9. septembra Nāciju līgas mačā starp Austrijas un Norvēģijas valstsvienībām, kur panākumu ar 2:1 svinēja norvēģi.

Norvēģijas izlases kapteinis laukumu pameta spēles 66. minūtē pēc sadursmes ar Austrijas izlases uzbrucēju Kristofu Baumgarnteru. Sākotnēji Norvēģijas izlases ārsts Ole Sands šo traumu raksturoja kā “nelielu potītes mežģījumu”, bet tagad viņš “Arsenal” fanus brīdinājis par viņu kapteiņa ilglaicīgāku prombūtni.

“Atlabšana no šādiem potītes savainojumiem var prasīt vismaz trīs nedēļas. No Londonā veiktās magnētiskās rezonanses uzzinājām, ka lūzuma, visticamāk, nav," sacījis Sands.

Viņš arī piebilda, ka pat mazākā lūzuma gadījumā Ēdegora prombūtne var sasniegt vairāk nekā sešas nedēļas.

Ja Ēdegors klubam nevarēs palīdzēt trīs nedēļas, viņš izlaidīs kopumā piecus mačus, tostarp, nākamnedēļ gaidāmo UEFA Čempionu līgas spēli pret Mančestras “City”.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2024-09-11 16:13, pirms 6 dienām
"Anglijas premjerlīgas un Norvēģijas futbola valstsvienības kapteinis Martins Ēdegors" vietā labāk "Anglijas premjerlīgas kluba "Arsenal" un Norvēģijas futbola valstsvienības kapteinis Martins Ēdegors"

     [+] [-]

, 2024-09-11 18:16, pirms 6 dienām
No Londonā veiktās magnētiskās rezonanses uzzinājām, ka lūzuma, visticamāk,” sacījis Sands. ????

     [+] [-]

, 2024-09-11 19:39, pirms 6 dienām
Šie divi komentāri principā arī raksturo visa sc.com rakstu kvalitāti. Tā ir vienkārši traģiska, katrā otrajā rakstā ir kļūdas, rupjas kļūdas, tas ir vājprāts, īpaši priekš Latvijas sporta ziņu “flagmaņa”.

     [+] [-]

, 2024-09-11 19:40, pirms 6 dienām
man ka city fanam, ļoti liels prieks par šo!