Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Arī "Hull City" "piesakās" uz Premjerlīgu

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Arī "Hull City" "piesakās" uz Premjerlīgu
"Hull" svin vārtu guvumu
Foto: Professional Sport

Šodien tika aizvadīta Anglijas Čempionāta "play-off" otrā pāra pirmā spēle. "Hull City" viesos ar 2:0 uzvarēja "Watford", ieliekot spēcīgu pamatu iekļūšanai izšķirošajā "play-off" kārtā.

Vakar Gerija Džonsona trenētais "Bristol City" viesos ar 2:1 uzvarēja "Crystal Palace", bet šodien "Hull City" vēl pārliecinošāk izbraukumā ar 2:0 uzveica "Watford". Abus vārtus "Hull City" iesita mača pirmajās 23 minūtēs. Jāatzīmē, ka vēl pie 0:0 tiesnesis pieņēma apšaubāmu lēmumu, neieskaitot "Watford" vārtu guvumu.

Šobrīd izskatās, ka izšķirošajā "play-off" kārtā par iekļūšanu Premjerlīgā cīnīsies tieši "Bristol City" un "Hull City". Taču pagaidīsim līdz atbildes spēlēm, kad abas šīs komandas spēlēs savā laukumā. "Bristol City" pret "Crystal Palace" tiksies otrdien, bet "Hull City" ar "Watford" spēlēs trešdien. Abu pāru uzvarētājas izšķirošajā spēlē tiksies sestdien, 24. maijā.

Čempionāta "play-off" pirmās kārtas pirmās spēles.

Crystal Palace - Bristol City 1:2
Watford - Hull City 0:2

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +3 [+] [-]

, 2008-05-11 22:10, pirms 16 gadiem
Gribeetos jau paskatiities kaa Geerijs ar Bristoli ciinaas premjerliigaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-05-11 22:44, pirms 16 gadiem
Tiesnesis noraka Watford tieši tik daudz, lai ietekmētu spēles rezultātu. Danija Šittu gols bija perfekti atbilstošs spēles notiekumiem, to neieskaita... Laukuma otrā galā pēc dažām minūtēm 2 Watord spēlētāji iet uz vienu bumbu pie sāna līnijas, nomuda, bumbu savāc Hull spēlētājs un atdod gudru piespēli gar vārtiem pieredzējušajam Nikam Bārmbijam, kurš eleganti ieraida to kreisajā stūrī... 0-1. Otro golu iesita Dīns Windass, kurš tāpat kā Bārmbijs savulaik ir daudz izspēlējies dažādos EPL klubos. Windasam tie 200. vārti profesionālajā līmenī... Iespaidīgs rādītājs jebkura līmeņa spēlētājam... Watford uz 2. puslaiku iznāca ļoti apņēmīgi, bet visas viņu cerības uz atspēlēšanos noraka komandas kapteiņa Džona Jūstusa noraidījums. Principā arī nepelnīta sarkanā. Jūstuss laukuma vidusdaļā pārkāpa noteikumus pret Hull spēlētāju, sanāca nelielas domstarpības, spēlētāji pagrūstījās, un refs izdomāja, ka Jūstuss ir jādzen nost no laukuma. Hull atbildes spēlē der zaudējums ar 1 vārtu starpību.
P.S. Hull sastāvā neslikti izskatījās no MU izīrētais Freizers Kempbels...

  +4 [+] [-]

, 2008-05-11 22:53, pirms 16 gadiem
Man kaa Hull iedziiivotaajam,nu ljooti gribeetos,lai Hull tiktu premjerliiga

  +2 [+] [-]

, 2008-05-11 23:19, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: Tiesnesis noraka Watford tieši tik daudz, lai ietekmētu spēles rezultātu. Danija Šittu gols bija perfekti atbilstošs spēles notiekumiem, to neieskaita... Laukuma otrā galā pēc dažām minūtēm 2 Watord spēlētāji iet uz vienu bumbu pie sāna līnijas, nomuda, bumbu savāc Hull spēlētājs un atdod gudru piespēli gar vārtiem pieredzējušajam Nikam Bārmbijam, kurš eleganti ieraida to kreisajā stūrī... 0-1. Otro golu iesita Dīns Windass, kurš tāpat kā Bārmbijs savulaik ir daudz izspēlējies dažādos EPL klubos. Windasam tie 200. vārti profesionālajā līmenī... Iespaidīgs rādītājs jebkura līmeņa spēlētājam... Watford uz 2. puslaiku iznāca ļoti apņēmīgi, bet visas viņu cerības uz atspēlēšanos noraka komandas kapteiņa Džona Jūstusa noraidījums. Principā arī nepelnīta sarkanā. Jūstuss laukuma vidusdaļā pārkāpa noteikumus pret Hull spēlētāju, sanāca nelielas domstarpības, spēlētāji pagrūstījās, un refs izdomāja, ka Jūstuss ir jādzen nost no laukuma. Hull atbildes spēlē der zaudējums ar 1 vārtu starpību.
P.S. Hull sastāvā neslikti izskatījās no MU izīrētais Freizers Kempbels...

Absolūta melnā diena Watfordai!