Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kraučs: "Esmu izdarījis pietiekami, lai spēlētu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kraučs: "Esmu izdarījis pietiekami, lai spēlētu"
Pīters Kraučs
Foto: AFP

"Liverpool" kluba uzbrucējs Pīters Kraučs ir nonācis izvēles priekšā vai parakstīt jaunu līgumu ar klubu vai nē. Piedāvājam viņa paša vērtējumu par situāciju klubā.

"Liverpool" galvenais treneris spānis Rafa Benitezs uzstāj, lai Kroučs paraksta ilgtermiņa kontraktu ar klubu, solot, ka Kraučam tiks dots pietiekams spēles laiks. Pats Kraučs atzīst, ka ja viņam tiks dota iespēja spēlēt, tad viņš labprāt palikšot klubā.

Kraučs ir izgājis pamatsastāvā abās pēdējās "Liverpool" spēlēs pret "Arsenal" gan premjerlīgas, gan Čempionu līgas ietvaros. "Ja godīgi, tas bija pārsteigums, ka es spēlēju. Tā bija LIELA, liela spēle un es acīmredzami parādīju, ka varu spēlēt tādās, " izteicās Kraučs avīzei "Daily Star". "Šobrīd nav nozīmes vai es esmu nelaimīgs, jo man ir jāsaņemas un jākļūst par svarīgu sastāvdaļu komandā, kurai ir iespējas iekļūt Čempionu līgas finālā."

Kraučs piebilda, ka viņam šī ir bijusi fantastiska nedēļa, jo visi zina to, ka līdz tam viņam bija maz iespēju spēlēt, bet šoreiz viņam bija iespēja sāk divas spēles pamatsastāvā pēc kārtas: "Es esmu spēlējis pēdējās divās [spēlēs - aut. piebilde] un ceru, ka esmu izdarījis pietiekami, lai turpinātu spēlēt."

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

  +1 [+] [-]

, 2008-04-11 12:41, pirms 17 gadiem
labak ej prom uz kadu boltonu, portsmutu utt.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-11 12:45, pirms 17 gadiem
tad jau laikam Krauch paliks turpat kur ir. bet ar divaam speeleem nepietiek, vajag veel lielaaku speelju praksi...izlases uzbruceejam jaaspeelee vairaak.

  +3 [+] [-]

, 2008-04-11 13:20, pirms 17 gadiem
kingland rakstīja: ...izlases uzbruceejam jaaspeelee vairaak.

Drusku offtopic, bet izlasei stipri vien jāpadomā, vai viņiem vajag uzbrucēju, kurš savā komandā sēž rezervē. Un vai viņi būs konkurētspējīgi ar uzbrucēju-rezervistu. Anglijai fiksi vajag reāli labu centra uzbrucēju!

Par tēmu runājot, arī Torres ir pelnījis spēlēt pamatā. Bet uz otru posteni uzbrukumā pretendē vairāki labi spēlētāji. Kraučijs ir tikai viens no viņiem un noteikti nav galvas tiesu pārāks par citiem. Ja nu vienīgi mēs tieši uztveram to galvas tiesu..

  -3 [+] [-]

, 2008-04-11 13:42, pirms 17 gadiem
Torres ir stabils Puules labaakais uzbruceejs. kaa labaako paarinieku vinjam es liktu Baabelu, peectam Krauch. Kuits neraada pilniibaa neko, ik pa laikam var iesist kaadu golu. domaaju ka Pulei no vinja jaatiek valjaa jo jeegas lielas nav no Holandiesha!

  -1 [+] [-]

, 2008-04-11 14:27, pirms 17 gadiem
l-pool skauti intensiivi meklee jaunu uzbruukoshs stila speletaju argentiinas 'preeerijas'... krauchu benitez visdrizak centiisies atstat, ta jau vins ir noderigs , nervozaas speeles itsevishkji (man personiski krauchs galiigi neimponee, bik tizls liekas, lai ari jaatzist, ka sanak tas bankas iebakstiit).... ceru, ka tomer kads jauns talants tix atvests uz l-pool ...

  -3 [+] [-]

, 2008-04-11 14:43, pirms 17 gadiem
Ceru, ka Liverpūļe izkritīs no TOP4... Un viņiem par prieku tur iekāps Evertona..