Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"West Brom" trenera amatā apstiprina Hodžsonu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"West Brom" trenera amatā apstiprina Hodžsonu
Rojs Hodžsons
Foto: Files/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs „West Brom” misiju – saglabāt vietu Premjerlīgā – uzticēs veikt šosezon no „Liverpool” atlaistajam Rojam Hodžsonam, kurš stāsies Roberto Di Mateo vietā.

„West Brom” pēc nospēlētām 25 spēlēm no 38 ar 26 punktiem ieņem 17. vietu 20 komandu konkurencē un izkrišanas zonā neatrodas tikai labāku vārtu attiecības dēļ. Ieilgusī zaudējumu sērija (zaudētas 13 no pēdējām 18 spēlēm) noveda pie tā, ka galvenā trenera amatu nācās zaudēt itālietim Roberto Di Mateo.

Viņa vietā iecelts vēl viens šīs sezonas neveiksminieks – Rojs Hodžsons, kuram neizdevās karjeras posms pie „Liverpool” stūres. 63 gadus vecais Hodžsons „West Brom” rīt mačā pret citu lejasgala komandu „West Ham” vēl nevadīs, ar šiem pienākumiem galā būs jātiek pagaidu trenerim Maiklam Apltonam. Rodžsons spēli gan apmeklēšot, taču kā skatītājs.

Interesanti, ka šosezon Hodžsonam vēl nāksies tikties ar „Liverpool”, kas pie „WBA” viesosies 2. aprīlī.

Izmantotie resursi:
BBC

  +4 [+] [-]

, 2011-02-11 16:23, pirms 13 gadiem
prieks, ka viņš ātri dabūja darbu vietā! tomēr grimstošu kuģi ne katrs var glābt, bet tas nenozīmē, ka tas, kurš nevarēja ir slikts treneris. cerams, ka izvilks Bromu un atstās to EPL. kaut kā simpatizē šī komanda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-11 21:58, pirms 13 gadiem
Diezgan negaidīti. Lai te viņam veicas labāk kā Liverpool.

     [+] [-]

, 2011-02-12 00:31, pirms 13 gadiem
Fulham #3???