Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Terijs varētu spēlēt jau pēc nedēļas

Terijs varētu spēlēt jau pēc nedēļas
Dšons Terijs
Foto: Reuters

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea'' un Anglijas izlases aizsargs Džons Terijs cer jau nākamajās brīvdienās atgriezties laukumā, kad ''aristokrāti'' aizvadīs FA kausa piektās kārtas maču pret pirmās līgas klubu ''Huddersfield''.

Terijs nav izgājis laukumā kopš pērnā gada decembra, kad mačā ar Premjerlīgas līdervienību Londonas ''Arsenal'' lauza kāju, un izkrita no ierindas uz vairākiem mēnešiem.

Pirms vakardienas mača pret ''Liverpool'' (0:0) Terijs sacīja: ''Aizvadīju šodien pilnvērtīgu treniņu ar rezervistiem un divus vieglākus treniņus iepriekšējās dienās ar pamatsastāvu. Pagaidām nejūtu sāpes, kas mani ļoti iepriecina. Man nepieciešamas 7-10 dienas, lai atgūtu sportisko formu, tādēļ ir neliela iespējamība, ka varētu spēlēt jau nākamajā nedēļas nogalē.''

Premjerlīgas kopvērtējuma tabulā ''Chelsea'' (55 punkti) ieņem trešo vietu, atpaliekot no līderes ''Arsenal'' (60 un spēle rezervē) un Mančesteras ''United'' (58), savukārt londoniešiem seko ''Everton'' (47) un ''Liverpool'' (44 un spēle rezervē).

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2008-02-11 08:14, pirms 17 gadiem
malacis, taa tik turpinaat terijam atveseloties

  +2 [+] [-]

, 2008-02-11 08:26, pirms 17 gadiem
mosh vinjs ar cauņu uzkapāja rezervistos.

prieks par JT..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-11 23:19, pirms 17 gadiem
Gaidam!