Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Viera noraida Birmingham piedāvājumu

Viera noraida Birmingham piedāvājumu
Patriks Viera

33 gadus vecais francūžu pussargs Patriks Viera, noraidījis jebkādas ziņas par to, ka viņš varētu pārcelties uz Anglijas premjerlīgas klubu Birmingham, vismaz pagaidām.

Pieredzējušais Inter pussargs bija izteicies, ka izskatīs premjerlīgas jaunpienācēju Birmingham piedāvājumu, bet tagad domas ir nedaudz mainījušās un Viera vispirms grib uzklausīt Inter viedokli par kontrakta pagarināšanu.

Lai arī Birmingham ir vēl cerība redzēt Francūžu zvaigzni savā komanda, tomēr viņiem ir uzradies jauns konkurents Viera iegādei, proti, Francijas čempionvienība Lyon, kas ir izteikusi vēlmi redzēt Viera savā sastāvā.

Lyon pārstāvis franču presei izklastījis: "Šogad esam škīrušies no daudziem ļoti labiem futbolistiem - Karima Benzemā, Kadera Keitas un Žuninjo. Domāju, ka mums vajadzētu arī papildināt sastāvu, nevis tikai to izkliedināt."

Izmantotie resursi: sportinglife.com

  +2 [+] [-]

, 2009-07-10 13:42, pirms 15 gadiem
Lai Lyon veicas dabūt Vieru!