Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Aģents - Kroučs ir brīvs

Aģents - Kroučs ir brīvs
Pīters Kroučs

Angļu futbolista Pītera Krouča aģents tic tam, ka Portsmouth uzbrucējs ir brīvs, ja kāds klubs grib izteikt nopietnu piedāvājumu.

Anglijas izlases uzbrucējs Pīters Kroučs ir gatavs pieņemt piedāvājumus no citiem klubiem, sakarā ar to, ka Portsmouth klubam ir finansiālas problēmas ar Krouča atalgojumu.

Par Krouču interesi ir izrādījusi AC Milan komanda, kas pazobojoties par Sunderland (arī izrāda interesi par Krouču) finansiālajiem resursiem ir gatava Kroučam piedāvāt 12 miljonus £. Par angli nopietnu interesi izrādīja vēlviena premjerlīgas komanda - Blackburn, taču uzzinot Krouča cenu, klubs atteicies no domas iegādāties viņu.

Krouča aģents Džonatans Bārnets izteicies: "Domāju, ka Portsmouth ir tādās finansiālās problēmās, ka pilnībā jebkurš spēlētājs ir brīvs, ja kāds klubs tam piedāva līgumu. Ja ir kāds, kurš vēlas viņu iegūt, negaidiet un jums ir jāizmanto izdevība! Nav jau tā, ka Pīteram būtu nesaskaņas ar Portsmouth vadību, bet viss ir iegrozījies tā kā tam nevajadzētu būt..."

Izmantotie resursi: skysport.com

  -3 [+] [-]

, 2009-07-10 20:13, pirms 15 gadiem
uz Dinaburg
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-11 01:47, pirms 15 gadiem
pavelsp rakstīja: fk Audu !
nu davai kurs vel izcelsies ...nja uz ACM nebutu slikti ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja