Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Beļģis Tīlemanss futbolista karjeru turpinās Premjerlīgas klubā ''Aston Villa''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Beļģis Tīlemanss futbolista karjeru turpinās Premjerlīgas klubā ''Aston Villa''
No kreisās: Džeimss Medisons, Patsons Dakā un Juri Tīlemanss. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Šajā starpsezonā jaunu komandu būs atradis 26 gadus vecais futbolists Juri Tīlemanss, kurš no Anglijas kluba ''Leicester'' pārcelsies uz ''Aston Villa'', kas 2022./2023. gada Premjerlīgas sezonā izcīnīja septīto vietu.

26 gadus vecais futbolists Juri Tīlemanss šajā starpsezonā no ''Leicester'' pārcelsies uz citu Anglijas klubu ''Aston Villa''. Viņam pēc šīs sezonas noslēdzās līgums ar Lesteru un ar 1. jūliju viņš arī pievienosies jaunajai komandai. Bez ''Aston Villa'' par Beļģijas izlases futbolistu interesējās arī tādas komandas kā ''Manchester United'', ''Roma'' un ''Arsenal''.

Šīs sezonas 31 Anglijas Premjerlīgas spēlē Tīlemanss ''Leicester'' guva trīs vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles. Ar to gan nebija gana, lai klubs spētu nosargāt vietu Premjerlīgā. ''Aston Villa'' Premjerlīgas sezonā ieņēma septīto vietu, rezultātus uzlabojot pēc trenera maiņas. Tīlemanss kļūs par kluba pirmo pastiprinājumu starpsezonā.

Savas karjeras laikā 26 gadus vecais futbolists spēlējis arī tādās komandās kā ''Anderlecht'' un ''Monaco''. Kopā ar ''Leicester'' viņš 2021. gadā kļuva par FA kausa ieguvēju, finālā pret ''Liverpool'' tieši viņam gūstot vienīgos vārtus. Beļģijas izlasi spēlētājs pārstāvējis 2018. un 2022. gada Pasaules kausa finālturnīrā un 2020. gada Eiropas čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-06-10 22:00, pirms gada
Un kapēc ne United vai Poole?