Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Berijs gatavs atstāt "Aston Villa"

Andrejs Siliņš

Berijs gatavs atstāt "Aston Villa"
Garets Berijs
Foto: Profesional Sport

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Aston Villa" kapteinis Garets Berijs pavēstījis, ka ir pilnībā gatavs atstāt klubu, lai nākamsezon spēlētu vienībā, kas piedalīsies Čempionu līgas turnīrā.

Anglijas Premjerlīgas klubs "Liverpool" izrādījis ļoti lielu interesi par 27 gadus veco pussargu, kurš jau paspējis būt arī Anglijas izlases kapteinis. Tiesa, "Aston Villa" treneris izmisīgi vēlas saglabāt sastāvā Beriju, kurš pagājušajā mēnesī teicās veltīt visas domas Anglijas izlasei. Tas attasinojās - mačā pret Trinidadu un Tobago Berijs guva savus pirmos vārtus valstsvienības rindās.

Berijs "Villa" rindās pavadījis vairāk nekā desmit gadus. "Liverpool" piedāvājuši 12 miljonus par pussargu, bet "Villa" vēloties vismaz 15 miljonus sterliņu mārciņu. Benitezs gan atklājis, ka tik lielu naudu "Liverpool" nevēloties maksāt: "Ja mums būtu daudz naudas, ko tērēt, tas, protams, būtu labāk. Taču arī, ja mums nav tik daudz, tam nav nozīmes."

"Runa nav par dārgāko spēlētāju iegādi," turpina treneris, kurš tic, ka izdosies sastāvā iegūt arī Beriju. "Runa ir par pareizo spēlētāju iegādi. Varam pārdot kādus spēlētājus, lai iegūtu citus."

Izmantotie resursi:
avfc.premiumtv.co.uk

     [+] [-]

, 2008-06-10 23:28, pirms 16 gadiem
Vai tad tas ir Berrijs?

     [+] [-]

, 2008-06-11 14:58, pirms 16 gadiem
nu bilde gan ir nepareizā,Ashley Cole ja nemaldos,bet jebkurā gadijumā labs papildinājums kā nekā šīs sezonas EPL 11 iekļuva!