Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ljungbergs paliek Vesthemas "United"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ljungbergs paliek Vesthemas "United"
Foto: SCANPIX SWEDEN

Lai arī bija parādījušās baumas, ka Fredriks Ljungbergs pēc šīs sezonas beigām pametīs Vesthemas "United" komandu, zviedra aģents šīs baumas kategoriski noliedz.

Pavisam nesen parādījās informācija, ka zviedru pussargam tika piedāvāts lauzt līgumu, saņemot trīs miljonu kompensāciju. Tas tika pamatots ar to, ka kluba vadība, itkā, vēlas samazināt kluba tēriņus uz spēlētāju algām.

Ljungberga aģents paziņoja, ka tās ir tikai baumas un nekādas sarunas ar kluba vadību par līguma laušanu nav notikušas.

"Viss šis stāsts ir pilnīgas muļķības!! Fredijs pat nedomā par pāreju uz citu klubu. Ceturdien kluba īpašnieks man zvanīja un pauda nožēlu, ka presē ir parādījušās tādas baumas," atzīmē aģents.

"Fredijs šeit jūtas kā mājās, ar šo komandu ar tās līdzjūtējiem. Fredijs jau tagad domā par nākamo sezonu, par to kā palīdzēt komandai iekļūt Eirokausos," izklāstīja Ljungberga aģents.

Izmantotie resursi:
goal.com

  -1 [+] [-]

, 2008-05-10 01:53, pirms 16 gadiem
Tikai man interesē viena lieta, ko viņš vispār tajā ārprātā dara? Lai tak' brauc uz Kataru vai kaut kur citur, ja jau karjera beigās!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-10 11:43, pirms 16 gadiem
Lai tik speelee West Ham United, noderiigs speleetaajs kaa nekaa.Domaaju ka gadinjus divus veel noteikti vinjsh var uzspeleet viss augstaakajaa liimeni un tad jau redzees kur dosies uz Aziju vai Skandinaaviju atpakalj , tas lai jau paliek vinja zinjaa

     [+] [-]

, 2008-05-10 11:52, pirms 16 gadiem
Cilvēks, kurš aizgāja uz West Ham United izcīnīt titulus..