Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kausa pusfinālā tikai viens Premjerlīgas klubs

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Kausa pusfinālā tikai viens Premjerlīgas klubs
"Cardiff" spēlētāji.
Foto: AFP

Vakar Anglijas kausa izcīņā futbolā tika aizvadītas atlikušās divas ceturtdaļfinālu spēles. Zaudējumu piedzīvoja Premjerlīgas vienība "Middlesbrough", kas savā laukumā ar 0:2 zaudēja Čempionāta komandai "Cardiff".

Viesi "Cardiff" abus vārtus guva jau pirmajās 23 minūtēs un lai gan atlikušajā laikā "Middlesbrough" bija dažas iespējas, kopumā Premjerlīgas klubs uzbruka diezgan bezzobaini, ļaujot "Cardiff" gūt pelnītu uzvaru. Vēl vienā ceturtdaļfinālā cita Čempionāta komanda "West Bromwich" izbraukumā ar 5:1 neastāja nekādas cerības trešās līgas ("League One") vienībai "Bristol Rovers".

Tādējādi Anglijas kausa izcīņā izveidojusies ļoti interesanta situācija - pusfinālā iekļuvušas veselas trīs Čempionāta komandas, bet Premjerlīgu pārstāvēs tikai viena un tā pati ne ar to skaļāko vārdu ("Portsmouth"). Šodien notiks pusfinālu pāru izloze.

Anglijas kausa izcīņa.
Visi ceturtdaļfinālu rezultāti.
Manchester United - Portsmouth 0:1
Barnsley - Chelsea 1:0
Middlesborugh - Cardiff 0:2
Bristol Rovers - West Bromwich 1:5

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-03-10 09:57, pirms 17 gadiem
Amazing!Neko tādu paredzēt nebija iespējams

  +2 [+] [-]

, 2008-03-10 09:58, pirms 17 gadiem
Man sajūta, ka West Bromwich varētu uzvarēt. Vakar pret Pirātiem izskatījās ļoti spēcīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-03-10 11:17, pirms 17 gadiem
Tas tikai liecina par šī kausa prestižu šodien. Lielās komandas izspēlē rezervistus, vai arī vienkārši necenšas.

  +2 [+] [-]

, 2008-03-10 12:14, pirms 17 gadiem
Izspēlē rezervistus? Papēti komandu sastāvus šajā kausā! Papēti komandu spēlētāju un treneru rezultātus pēc izlidošanas!
Pēc dažiem avotiem Abramovičs bija "incensed" (latviski satracināts) pēc Chelsea zaudējuma Barnsley. Fergusons, Vengers un Benitezs bija neapmierināti. Utt.

FA kauss ir slavens ar daudz pārsteigumiem. Tāpēc arī Anglijā visi tā mīl šo kausu. Visi zina, ka, atdodot visus spēkus, veiksme var nākt talkā un TOP komandas var krist.

  +3 [+] [-]

, 2008-03-10 12:26, pirms 17 gadiem
traka nedeeljas nogale ir bijusi gan ar beedaam, gan priekiem. pirmais jau jaauzskaita MU zaudeejums Pompijiem sestdien kas bija saapiigs vien deelj tiesnesha nepareizaas tiesaashanas. pirmais jau tas ka pret Ronaldo netika iedota pendele. pats Distins gan izteicaas ka tur nekaadaa gadiijumaa nebija jaadod pendele bet citur protams domaa savaadaak. Barosa simulaacija un sarkanaa kartiite Tomasam bija tas kas izvilka Portsmouth. tomeer sviniibas noteikti ir lielas visiem Pompey faniem jo peedeejo reizi FA kausaa vinji uzveica MU pirms 75(!) gadiem un pirmo reizi Harijs aizved Portsmouth liidz FA pusfinaalam.
par Chelsea...nu palasot komentus es reaali paarreecos. Hose jau meklee kaarteejaas atmazkas zaudeejumam pret Barnsley. un Hose - ja shis kauss kas ir sameeraa prestizs tev neliekas svariigs, tad taads vinjsh noteikti nav Chelsea komandai un arii Grantam. jebkurai komandai vinjsh IR svariigs. visvairaak butu pelniijusi sho kausu Barnsley jo peedeejo reizi eguva vinji sho kausu ja nemaldos 1912 gadaa. nebuutu slikti atkal uzvareet peec gandriiz kaa simts gadu paartraukuma.
peedeejais jau protams Arsenal neizskjirts nekvalitatiivajaa JJB stadionaa. ok, nevainosim laukuma kvalitaati. treshais neizskjirts EPL peec kaartas laikam noziimee ka Arsenal saak pagurt jo no shiim peedeejaam trijaam speeleem nav speejushi uzvareet divas lejasgala komandas. tagad MU iespeeja izvirziities ir atkal pirmajaa vietaa un buut par punktu priekshaa kas domaaju arii notiks jo speele pret Derby. plus veel Chelsea ja uzvar abas paarceltaas speeles, tad intriga tikai palielinaas. izskataas ka buus aizraujosh sezonas nosleegums.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-10 12:28, pirms 17 gadiem
labojums - tad taads vinjsh noteikti IR Chelsea komandai un arii Grantam.

     [+] [-]

, 2008-03-10 12:36, pirms 17 gadiem
Pompey - kausa īpašnieki!

  +1 [+] [-]

, 2008-03-10 12:42, pirms 17 gadiem
Kingland, ceru, ka tu tagad neizraisīsi visas diskusijas no jauna..

     [+] [-]

, 2008-03-10 15:17, pirms 17 gadiem
Es jau nu noteikti lieku uz Barnsley uzvarēt Pool vinu majās uzvarēt Chelsiu.Tas ir kaut kas Unreal..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-10 22:25, pirms 17 gadiem
Hose

Labi, ka vasarā ir Eiropas čempionāts. Citādi nebūtu, par ko diskutēt sezonu pārtraukumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja