Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" izīrēs Santušu brazīliešu "Gremio"

Andrejs Siliņš

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Arsenal" vadība vienojusies ar brazīliešu klubu "Gremio" par kreisās malas aizsarga Andrē Santuša izīrēšanu līdz pašreizējās Premjerlīgas sezonas beigām.

2011. gadā "Arsenal" samaksāja 6,2 miljonus sterliņu mārciņu turku "Fenerbahce", lai iegūtu savā īpašumā brazīlieti Andrē Santušu, bet aizsargs Londonas komandas sastāvā laukumā devies vien 13 Premjerlīgas spēlēs kopš tā laika.

29 gadus vecais Santušs nav iepaticies arī "Arsenal" līdzjutējiem, kuri pārmet futbolistam rīcību 3. novembra spēlē pret "Manchester United". Proti, Santušs jau puslaika pārtraukumā vienam no Mančestras līderiem Robinam van Pērsijam esot jautājis, vai pēc mača varēs apmainīties spēļu krekliem.

Brazīlijas izlases aizsargs izīrēts uz gadu, taču ar "Arsenal" iespēju atgūt spēlētāju jau pēc sešiem mēnešiem.

"Gremio" ir divkārtēja Brazīlijas čempione, bet 2012. gada sezonu noslēdza trešajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
BBC

     [+] [-]

, 2013-02-10 22:38, pirms 11 gadiem
Nejautāja vai vairēs pēc spēles apmainīties, bet turpat puslaika pārtraukumā apmainījās. Un nepatika arsenāla faniem viņš jau labu laiku pirms tam, tas gan bija par viņa spēlētprasmi.

     [+] [-]

, 2013-02-10 22:40, pirms 11 gadiem
Paldies Dievam! Beidzot tas āksts būs prom!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-11 00:22, pirms 11 gadiem
es īsti nekad nesapratu priekš kam Vengers viņu pirka, pie tam pa tādu ciparu. pa 4-5M varēja kādu labāku un krietni jaunāku, potenciālāku variantu atrast.