Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Newcastle" jauna trenera meklējumos

"Newcastle" jauna trenera meklējumos
Alans Šīrers noliedz iespēju vadīt "Newcastle"
Foto: Scanpix

Bijušais Anglijas futbola izlases kapteinis Alans Šīrers noraidījis baumas, ka varētu ieņemt Anglijas Premjerlīgas kluba "Newcastle United" galvenā trenera amatu.

Vakar tika paziņots par Sema Allerdaisa atbrīvošanu no "Newcastle United" galvenā trenera amata, līdz ar to sākušās runas par Allerdaisa mantinieku Premjerlīgas klubā. Kā viens no iespējamajiem kandidātiem tika minēts tieši Šīrers, taču bijušais futbolists šādu iespēju noliedz.

Tāpat pie iespējamajiem Sema Allerdaisa darba turpinātājiem tiek minēti tādi slaveni vārdi kā Martins Džols, Žozē Mouriņjo, Jurgens Klinsmans, Marčello Lipi un Stīvs Maklārens.

Tikmēr "Portsmouth" galvenā trenera Harija Redknapa pārcelšanos uz Ņūkāslu izslēdzis Frenks Lampards seniors, kurš ir tuvs Redknapa draugs un radinieks: "Harijs ir izcils treneris un katrs trenera darbs Premjerlīgā tiek saistīts ar viņa vārdu. Bet viņš ir Portsmūtā un diezin vai vēlas pārcelties prom no dienvidu krasta."

Interesanti, ka sestdien "Newcastle" jāaizvada mačs pret Premjerlīgas čempioni "Manchester United", kuras galvenais treneris sers Alekss Fergusons komandu vada jau 22 gadus. Kamēr mančesterieši pieturējušies pie viena vadītāja, "Newcastle" šajā laika periodā nomainījušies kopumā desmit galvenie treneri.

Izmantotie resursi:
www.bbc.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-10 13:55, pirms 16 gadiem
kuluāros baumo ka Starkovs esot iesniedzis savu pieteikumu..
, 2008-01-10 14:14, pirms 16 gadiem
es beidzot esmu nobriedis trenet premjerligas klubu!
kur var iesniegt savu kandidaturu?
, 2008-01-10 17:51, pirms 16 gadiem
man skjiet, ka vareetu buut.....maklaarens!baigi jau arii bookiji iemiileejushi redknapu
Timo Verners. Foto: AFP/Scanpix

''Tottenham'' arī nākamajā sezonā no ''Leipzig'' turpinās īrēt uzbrucēju Verneru

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Tottenham'' vienojies ar Vācijas Bundeslīgas klubu ''Leipzig'' par uzbrucēja Timo Vernera izīrēšanu arī visas nākamās sezonas laikā.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa

Čempionu līgā iekļuvusī ''Aston Villa'' atalgo Emeriju ar piecu gadu līgumu

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Aston Villa'' paziņojis, ka tas turpinās sadarbību ar galveno treneri Unaju Emeriju, ar kuru panākta vienošanās par sadarbības turpināšanu uz vēl pieciem gadiem. 2023./2024. gadā ''Aston Villa'' iekļuva labāko četriniekā Premjerlīgā.
Mirklis pirms "Southampton" futbolista Adama Ārmstronga vārtu guvuma "Championship" izslēgšanas spēlē Vemblija stadionā. Foto: David Klein/Zumapress.com/Scanpix
1

Pērn no Premjerlīgas izkritusī "Southampton" Vemblijā uzvar izslēgšanas turnīrā

Pēc vienas sezonas pārtraukuma Anglijas futbola Premjerlīgā piedalīsies "Southampton", pārspēļu jeb kvalifikācijas turnīra finālā Vemblija stadionā Londonā ar 1:0 pieveicot "Leeds".