Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

West Brom cīnās, lai paturētu zvaigznes.

West Brom cīnās, lai paturētu zvaigznes.
West Brom ne par kādu cenu nevēlas pārdot Polu Robinsonu.

West Brom kluba vadība un šīs komandas galvenais treneris Roberto di Mateo ir apstiprinājuši to, ka norisinās pārrunas ar Džonatanu Grīningu par jauna līguma parakstīšanu un arī to, ka vārtsargs Pols Robinsons netiek pārdots.

Attiecinot domas uz Polu Robinsonu, West Brom galvenais treneris Roberto di Mateo saka: "Jā, mēs Polam esam piedāvājuši jaunu līgumu. Mums par nožēlu Robinsonu vēlās iegādāties vēl viens Premjerlīgas klubs - Bolton. Lai gan, pēc manām domām, Bolton piedāvātais kontrakts ir diezgan vilinošs, tomēr esmu runājis ar Polu Robinsonu un esmu pārliecināts, ka nākamgad viņš pārstāvēs mūsu komandas krāsas."

Turpinot atbildēt uz žurnālistu jautājumiem par kluba piedalīšanos transfēru tirgū, di Mateo turpināja stāstīt : "Kā jau pagājušo nedēļu teicu, mēs neesam nevienu pārdevuši un nedomājam nevienu pārdot. Protams, mums ir bijuši vairāki piedāvājumi no dažāda līmeņa klubiem, bet nevienu no tiem mēs neesam akceptējuši. "

Kā arī turpinot tēmu par komandas papildināšanas mēģinājumiem, treneris atzinis, ka Coventry kluba aizsargs Daniels Fokss nav kluba redzes lokā.

Izmantotie resursi: PA Sport

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja