Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rūnijs tomēr varētu būt gatavs sezonas sākumam

Andrejs Siliņš

Rūnijs tomēr varētu būt gatavs sezonas sākumam
Sers Alekss Fergusons
un Veins Rūnijs
Foto: AP

Neskatoties uz saķerto vīrusu un iepriekšējām prognozēm, "Manchester United" futbolists Veins Rūnijs tomēr varētu būt gatavs Anglijas Premjerlīgas pirmajai spēlei 17. augustā.

"Mums ir jāizdara liels darbs, lai to paveiktu un dabūtu Rūniju gatavu sezonas sākumam," sacīja komandas galvenais treneris sers Alekss Fergusons. "Ar septiņu vai astoņu dienu treniņiem mēs to varētu izdarīt. Viņam jau ir krietni labāk, medicīniskās pārbaudes rāda labus rezultātus, un mēs domājam, ka vīrusu viņš ir pārcietis."

Ja arī uz Premjerlīgas pirmo sezonas spēli klubam Rūnijs varētu būt gatavs, tad "Community Shield" mačam pret "Portsmouth", kas paredzēts jau šajā svētdien, uzbrucējs pavisam noteikti vēl nebūs gatavs. "Community Shield" ir spēle, kurā tiekas Anglijas Premjerlīgas un Anglijas kausa uzvarētāji iepriekšējā sezonā, un tā allaž notiek pirms jaunās sezonas sākuma.

Izmantotie resursi:
bbc.com

  -1 [+] [-]

, 2008-08-08 22:49, pirms 16 gadiem
Nu veseļojies.

  -1 [+] [-]

, 2008-08-09 02:37, pirms 16 gadiem
es cerēju ka abām līderkomandām vadošie uzbrucēji izlaidīs sezonas sākumu un tad būs interesantāka sezona jo jau sākumā Chelsea un MU nebūs atrāvušās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja